• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

01.06.2021

11:05

ŠAPIĆ: Vučić nikad ne okreće glavu od problema - objektivan je čak i kad mu to ne ide u korist! /video/

printscreen

Politika

ŠAPIĆ: Vučić nikad ne okreće glavu od problema - objektivan je čak i kad mu to ne ide u korist! /video/

Podeli vest

Od ranije izjave o nemogućnosti da sarađujem sa Goranom Vesićem napravljen je rijaliti i dobila je pogrešnu dimenziju u čemu ja nisam hteo da idem dalje, rekao je danas novoizabrani potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić



- Mislim da u jednoj tako velikoj organizaciji od 700.000 ljudi, koja ima toliko veliko poverenje ljudi i toliko veliku vlast, naopako kad bi svako sa svakim mogao da bude najbliži saradnik. To znači i sa onima sa kojima ne mogu blisko da sarađujem, ne mora da bude zla namera. S nekim možete s nekim ne možete, niste na istoj talasnoj dužini, ali to apsolutno nema nikakve veze da li ćete da radite zajednički u interesu i svoje organizacije i društva i naroda - rekao je Šapić.

On je gostujući na Televiziji Pink dodao kako će svako ko ima bilo kakav problem s njim, moći da ga reši unutar stranke.

Šapić je naveo da se na sednici Glavnog odbora SNS-a na kome je izglasano ujedinjenje sa Srpskim partiotskim savezom, a on izabran za potpredsednika, atmosfera bila lepa i prirodna, i da ni jednog trenutka nije osetio da nije dobrodošao.

- Meni je Vučić rekao na dva-tri dana pred Glavni odbor da je na 169 opštinskih odbora nije bilo primedbi na ujedinjenje, što me je pozitivno iznenadilo. Na meni i na svima nama je da u budućnosti kreiramo što kvalitetniji odnos i da na osnovu svog rada i rezultata krčim svoj put kroz srpsko društvo - rekao je Šapić.

Dodao je kako političari ne smeju nikad da zaborave da stranke ne postoje zbog sebe, nego zbog Srbije.

- Mislim da je SNS toga svesna. Dobra stvar koju sam video na tom skupu je da su se otvorili konkretni problemi. Uočio sam da je Vučić neko ko nikad ne okreće glavu od problema i ima izuzetno kvalitetnu percepciju objektivnog stanja stvari, čak i stvari koje mu ne idu u korist - ocenio je potpredsednik SNS.

Šapić je zaključio da stranku na jesen očekuju unutarstanački izbori izbori, skupština i postavljanje novog rukovodstva kao priprema za ulazak u izbornu kampanju.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Incitatus

pre 2 godine

Mislio sam da su oni iz jalove opozicije dno dna, ali ove podguzne muve doživotnog predsednika partije su ih prevazišle.

lak

pre 2 godine

Vucic je jedna iskrena i odmerena osoba koja zasluzuje svo postovanje.

lak

pre 2 godine

Predsednik Vucic je jedna iskrena i odmerena osoba koja zasluzuje svo postovanje.

lak

pre 2 godine

Predsednik Vucic je jedna iskrena i odmerena osoba koja zasluzuje apsolutno postovanje.

Markos

pre 2 godine

Drago mi je sto ste to uvideli narod je odavno to uvideo.

Sanela

pre 2 godine

Lepo je da je Sapic video i uvideo kakav je Vucic covek i politicar.Zaista nikada ne okrece glavu od problema nego se uhvati u kostac sa njim koliki god da je problem.

Dragana

pre 2 godine

Predsednik se uvek trudi da svaki problem reši na najbolji mogući način!

Kristina

pre 2 godine

Ucinjena je jako dobra stvar kada je rec o ujedinjenju ove dve najvece i najjace politicke stranke i ocekujemo da ce postici jos veci broj rezultata.

Jaca

pre 2 godine

Dobro je ubacivati nove ljude u stranku,koji ce doneti novu snagu i energiju,a zajedno ce raditi u interesu gradjana.

Milena

pre 2 godine

Vucic samo brizljivo vodi racuna o svakom dinaru gde ce se uloziti, da li su to bolnice,putevi, skole,fabrike, ne zanima ga licno bogacenje kao pojedine opozicione lidere.

Ana

pre 2 godine

Velika je stvar pronaci nekog ko je istomisljenik sa Vucicem, u ovom slucaju je to Sapic.

Popaj

pre 2 godine

Vučić je ozbiljan državnik koji je kritičan i samokritičan.

Sara

pre 2 godine

Vučić je radan i odgovoran. Zna da ako bi okrenuo glavu od probleme, u vrlo bliskoj budućnosti bi taj problem bio ogroman.

Jana

pre 2 godine

Normalno da kao predsednik države ne sme da okreće glavu od problema.

Jovana

pre 2 godine

Добро запажање господина Шапића, председник Србије, Александар Вучић , је реалан и објективан, не затвара очи пред проблемима, него их решава!

Ivana

pre 2 godine

Aleksandar Šapić je zaista iskren i jako pošten političar u Srbiji, pravi patriota i podržao je Vučića koji zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.

di

pre 2 godine

U tome i jeste njegova velicina,pravednost i objektivnost na prvom mestu!

nikola

pre 2 godine

Sapic odlicno razume Vucicevu poziciju,bice to lepa sardnja dva odmerena i dobra politicara.

dunja

pre 2 godine

Ujedinjenje ce doneti mnoge benefite ne samo za samu sranku vec i za gradjane Srbije.

Petar

pre 2 godine

Svaka cast Sapicu, predsednik Vucic uvek se bori da sve sto je u njegovoj moci resi.

vesna

pre 2 godine

Da nije takav kakav je ne bi imao ovoliku podrsku i postovanje naroda. Vucic je veoma inteligentan ,borben i jak pre svega covek ,pa onda i sve ostalo

Siniša

pre 2 godine

Vučić će da istraje u rešavanju svih problema pred kojima se država i narod nalaze

Rade

pre 2 godine

Narod i Vučić će zajedno da pobede sve probleme i pritiske koji im se nalaze na putu

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija