• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2021

18:14

VUČIĆU, OTERAJ IH SVE U TRI LEPE! Čitaoci Informera besni zbog žestokih pritisaka na predsednika Srbije uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine!

Politika

VUČIĆU, OTERAJ IH SVE U TRI LEPE! Čitaoci Informera besni zbog žestokih pritisaka na predsednika Srbije uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine!

Podeli vest

Poslednjih dana i to uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine, koji je planiran sredinom juna u Briselu, sve žešći su pritisci sa Zapada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se razgovori okončaju međusobnim priznanjem Kosova

Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Metju Palmer izjavio je juče u Prištini da dijalog o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine treba da se okonča uzajamnim priznanjem.

Ponovio je da su SAD partner u procesu i da je „vizija regiona unapređenje dijaloga ka postizanju konačnog sporazuma“, koji je po njemu međusobno priznanje.

ŠIPTAR OPET PROVOCIRA! Aljbin Kurti demantovao Palmera: Od Zajednice srpskih opština neće biti ništa!

Samo dan kasnije, posle Palmerovih izjava, oglasio se takozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti koji je istakao da neće biti formirana nikakva "monoetnička zajednica", misleći na formiranje Zajednice srpskih opština. 

- Čini mi se da sam vam već odgovorio šta će biti sa Zajednicom. To su govorile i peticija građana i tadašnje opozicione akcije, a presuda Ustavnog suda bila je poverenje. Na Kosovu ne možemo da imamo monoetničko udruženje, pa je neophodno da ''integrišemo sve građane bez obzira na etničku pripadnost, a ne da stvaramo barijere koje ih dele - rekao je Kurti.

Da su pritisci na predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobro planirani, govori i to da se Španija i Grčka, jedne od najhrabrijih zemalja EU koje su protiv nezavisnosti Kosova, nalaze na udaru Zapada koji pokušava da im nametne otvaranje kancelarija na Kosovu.

PREKO KOSOVA HOĆE DA SRUŠE SRBIJU! Predsednik Vučić: Nema nikakve panike, ovo smo očekivali!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je potvrdio da su pritisci planirani kao i to da su na udaru i Španija i Grčka, ali da se nada da ove dve zemlje to neće učiniti. 

Zbog svih ovih dešavanja poslednjih dana čitaoci Informera nam se javljaju i kažu da su ogorčeni zbog svega. 

Gotovo svi koji su nam se javili imali su istu poruku za predsednika Vučića, a to je da ih sve oladi i otera u tri lepe i ne pristane na ucene i da sačuva Kosovo koje je srpsko. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Kakav pritisak od priznavanja nezavisnog Kosova nema ništa niti će ikada biti . Kosovo je celo Srpsko i ničije više .

Milan63

pre 2 godine

Neka Vučić samo prima posrednike, izaslanike i ostale, neka samo odlazi u Brisel na tzv. pregovorei i neka im na kraju te zapadne farsične predstave lepo kaže da neće priznati kosovsku lažnu državu. To je isto, samo na diplomatski način, kao da ih je oterao u tri lepe. Jer oni ne poštuju ni Dejtonski sporazum, ni Briselski sporazum, ne poštuju ništa osim sebe i svojih interesa. I daj Bože da nikada ne uđemo ni u kakvu zajednicu sa takvim državama.

ratko

pre 2 godine

imas porsku naroa oteraj ih u majcinu vise imamo kinu i rusiju,a Europejci takozvani neka se nose

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija