• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

03.06.2021

12:22

Nebojša Bakarec: Otvoreno pismo profesoru pedofilije i kanibalizma!

Politika

Nebojša Bakarec: Otvoreno pismo profesoru pedofilije i kanibalizma!

Podeli vest

Degeneracija dela opozicije je dovela do Vaše pojave u političkoj kloaki u kojoj plivate i Vi i Vaši šefovi Tajkun sa Muricijusa, Kanibal i Kasapin. Iznenadila me je Vaša pojava u politici. Mislio sam da taj degenerisani deo opozicije ne može niže da padne od pokreta Oslobođenja od svake ljudskosti, od Pokreta smrdljivih Nogu, i Stranke Slobodne Pljačke, stoji u otvorenom pismu Nebojše Bakareca, upućeno Vladimiru Vuletiću, koje vam prenosimo u celosti

Može! Pojavila se Vaša partija, Partija Pedofila i Ljudoždera – Kanibala, ako Vam se više dopada.

Kokainizirani redovni Pedofile, a vanredni profesore, Vi ste do sada bili portparol oružanog krila mafije i terora, portparol Kanibala i Kasapina, povremeno Tajkuna sa Mauricijusa, a od sada ste Prvi Krmak u svom svinjcu. Vas je mafija pre više godina instalirala na mesto potpredsednika fudbalskog kluba! Vi ste sramota za svaki sport, a kamoli za fudbal. Da ja posedujem svinjac, ne bih Vam dozvolio da budete Krmak u tom svinjcu! Ne, nikako. Svinje bi obolele od Vaše svinjske kuge!

Neverovatno je da jedan kokainizirani pedofilski Krmak može da postane „Lider“ u bilo čemu, osim u narkomaniji, pedofiliji, kanibalizmu i prodaji ispita. Kao i svako pedofilsko Krme, i Vi imate svoje strahove. Vaš najveći strah, je strah od poligrafa. Strah od istine.

Zatvor je za Vaspraznik. Međutim, plašite se samice. Plašite se da ostanete sami sa sobom i svojim
degenerisanim mislima. Previše glasna bi postala Vaša sećanja na sve one dečake koje ste silovali. Progone Vas u tišini. Zbog toga ste stalno u spidu, okruženi ludacima, zbog toga samo kokain i alkohol mogu da oteraju duhove Vaših žrtava.

Zbog toga dižete toliku buku, zbog toga ste onovali partiju. Potcenjeni Pedofile, pre neki dan ste predstavljajući svoju, a mafijinu buduću Partiju Pedofila i Kanibala, istakli svoje reference: „Nisam pedofil, nisam prijatelj Kasapina, nisam jeo ljudske ćevape, nisam zločinac“!?! Da primetim da neko ko sve to nije, ne bi isticao šta NIJE, već bi isticao šta JESTE. Mislite o tome.

Kad već nećete na poligraf, hajde da Vam postavim par pitanja. Kada se drogirate, da li se prvo napijete, ili je stvar obrnuta? Stidite li se, barem malo, svoje pedofilije, narkomanije, simonije, i sklonosti kanibalizmu?

Kada ste razgovarali sa mafijašem Kasapinom, dok ste putovali na Zlatibor, on Vam je nudio da Vam donese nešto. Šta Vam je nudio da Vam donese? Kilo kokaina ili 90.000 evra kojima ste prošle godine kupili troiposoban stan na Zvezdari, od Kasapinovog prijatelja?

Nije li Vas sramota da se šalite i hvalite kako „je Goksi ukusan“ u ćevapima koje ste jeli na
televiziji jednog od Vaših šefova, Tajkuna sa Mauricijusa? Nije Vam palo na pamet da taj „Goksi“ ima roditelje, sestru, suprugu, decu i da će oni možda videti Vaše iživljavanje nad mrtvim žrtvama Vaših šefova Kanibala i Kasapina?

Znam da srama nemate, niti stida, ali nije li Vas sramota da pretite Predsedniku Republike Srbije da će da završi u ćevapima kada Vi, Tajkun, Kanibal i Kasapin dođete na vlast? Kao pravnika, profesora Pedofilije, pitam Vas ne brine li Vas to što kršite Krivični zakonik Srbije, svojom pedofilijom, narkomanijom, i svojim pretnjama Predsedniku Republike?

Kada se već sami stalno vraćate na temu ćevapa, kada se morbidno šalite da obožavate ćevape od „Goksija“, kada pretite ljudima da će završiti u ćevapima, moram da Vas pitam, da li je onomad Vaš prijatelj Kasapin, kada je pravio ćevape od ljudskog mesa, po nalogu Kanibala, da li je osim Kanibalu, Kasapin i Vama slao porcije tih ćevapa? Da nije to nudio da Vam donese?

Pošto ste osnovali partiju pred izbore, da Vas pitam, da li se to Vi lično pripremate da budete kandidat za predsednika Srbije, kandidat svih mafijaša, pedofila, narkomana, i prasaca? Moram da Vas obavestim da Srbija nije, i ne može biti Vaš svinjac, Vaše polje koke, Vaša pedofilska žrtva. Takođe, osnivanje partije Vas neće spasiti od krivične odgovornosti za sve zločine koje ste počinili, redovni Pedofile i Narkomane, a vanredni profesore. Vi ste sramota i za sport, i za pravnu struku. Ničija nije gorela do zore!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: SIMBIOZA TAJKUNA, PEDOFILA, KANIBALA I UBICA!
Kolumne

Nebojša Bakarec: SIMBIOZA TAJKUNA, PEDOFILA, KANIBALA I UBICA!

Kokainizirano pedofilsko krme, portparol mafijaškog klana Kasapina i Kanibala, širi laži o Draganu Vučićeviću preko đilasovskih medija. Pedofil je već pretio smrću Draganu Vučićeviću. Sad Pedofil objavljuje da je Vučićević imućan. Pa šta ako je imućan? Stekao je to svojim poštenim radom. I vlasnik TV „Pink“ je bogat - poseduje medijsku imperiju koju je sam stvorio. Tako je Dragan Vučićević sam stvorio „Informer“, vlasnik je „Informera“ i glavni i odgovorni urednik

22.05.2021

10:28

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!
NBA

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!

Košarkaši Atlante savladali su Boston Seltikse u dramatičnom meču NBA lige rezultatom 123:122 nakon produžetka. Jedan od najzaslužnijih za trijumf Hoksa bio je kapiten Srbije Bogdan Bogdanović! Po završetku utakmice, Bogdanov saigrač Dejonte Marej pohvalno je govorio o Srbinu i istakao njegov doprinos u pobedi nad vodećim timom Istočne konferencije!

29.03.2024

16:45

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija