• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.06.2021

21:09

EVO KO JE ALEKSANDAR JOVIČIĆ! Predsednik opštine Palilula uhapšen je danas, a ovo je njegova biografija!

Politika

EVO KO JE ALEKSANDAR JOVIČIĆ! Predsednik opštine Palilula uhapšen je danas, a ovo je njegova biografija!

Podeli vest

Samo nekoliko sati pošto je ministar policije Aleksandar Vulin kazao da u borbi protiv kriminala neće biti zaštićenih i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučan da ide do kraja u toj bici - stigla je i prva potvrda

Kako Informer nezvanično saznaje, večeras je priveden predsednik beogradske opštine Palilula i funkcioner SNS Aleksandar Jovičić!

Aleksandar Jovičić rođen je 1987. godine u Srebrenici, a od 1992. živi na Tašmajdanu. 

Završio je Tehničku saobraćajnu školu, a od 2008. do 2011. bio je na Visokoj poslovnoj školi u Beogradu, gde je stekao zvanje ekonomiste strukovnih studija. Trenutno je na postdiplomskim studijama. U izbornim listima kao zanimanje navodi diplomirani ekonomista. 

NEMA ZAŠTIĆENIH! UHAPŠEN PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA!

Radio je u slovenačkoj firmi “Gorenje”, kao menadžer prodaje.

U politiku je ušao 2008. godine, kada je postao član Srpske napredne stranke. Predsednik je omladine SNS, potpredsednik Izvršnog odbora, kao i šef odborničke grupe SNS u Skupštini Grada Beograda. 

Nakon parlamentarnih izbora, održanih u martu 2014. godine, postaje narodni poslanik na listi Srpske napredne stranke.

Posle izbora 2016. postao je predsednik beogradske opštine Palilula. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

Znači još jedan bosanski lopov u Srbiji.

Djurdja

pre 2 godine

Prvi put cujem da neko zivi na Tasmajdanu. U parku, na stadionu ili u bazenu?

Miki

pre 2 godine

To su sve vase fore i fazoni da bih javnosti zamazali oci od sutra idete po starom.Ovo je Srbija ista od vajkada.

Djordje

pre 2 godine

Dobre skole je zavrsio ako nije falcifikovao kao mnogi, sve jedno iskoristio je obrazovanje da bolje pljacka narod?! Mlad decko steta, ako su nam mladi na ovoga nagrabusili smo?!

Saradžogla

pre 2 godine

Стара прича ... Када ти Србија није у крштеници онда ти није ни у срцу!Онда ти је Србија КРАВА МУЗАРА.

Laky

pre 2 godine

Praktično doktorirao na temu uzimanje, vrh ekonomije, kadar ili ekspert školovan u G17? Ako odbije poligraf, vidim mu svetlu budućnost u bankarstvu,CV mu obećava.

Doca

pre 2 godine

Ne vređajte moju diplomu diplomiranog ekonomiste sa državnog ekonomskog fakulteta.

Bubuleja

pre 2 godine

Pa nije završio SNS Akademiju. Vidim da mu nešto nedostaje.

Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Vi samo hapsite ljude iz SNSa a danima pricate o kriminalu zutog preduzeca. Dali nih smete hapsiti ili nemojte pricat da su lopovi.

Pera

pre 2 godine

Gde god ima para, tu će UVEK biti i lopova, u vidu Dragan Djilas, u vidu Aleksandar Jovičić, ili neko treći, četvrti, peti, itd. Sistem mora da se podesi tako da do kradje ne dodje u prvom redu, u drugom da se lopov uhvati pre nego što napravi veliku štetu.

Predragm

pre 2 godine

Dok se ti prekodrinski Srbi ne proteraju iz Srbije u svoju dedovinu zivece na grbaci nad Srbijanaca. Ovaj ocigledno nije placao SNSu dovoljno. A on je sitna riba sa Palulule velike ribe koje drze Vracar, Stari grad, Savski venac sa beogradom na vodi polako preuzimaju manje opstine jer su alvavi.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija