• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

03.06.2021

21:27

OVO JE DOKAZ DA U SRBIJI NEMA ZAŠTIĆENIH! Vulin ispunio obećanje o borbi protiv korupcije!

Politika

OVO JE DOKAZ DA U SRBIJI NEMA ZAŠTIĆENIH! Vulin ispunio obećanje o borbi protiv korupcije!

Podeli vest

Ministar je ranije danas rekao da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Aleksandra Vučića i državnog vrha

Istog dana kada je ministar policije Aleksandar Vulin kazao da u borbi protiv kriminala neće biti zaštićenih i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučan da ide do kraja u toj bici – stigla je i prva potvrda. Večeras je priveden predsednik beogradske opštine Palilula i član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić!

NEMA ZAŠTIĆENIH! UHAPŠEN PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA ALEKSANDAR JOVIČIĆ!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je ranije danas da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha. Ministar je naglasio da je predsednik Vučić prvi predsednik koji je rekao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to obećanje je ispunio.

Predsednik Aleksandar Vučić izdao je jasno naređenje obračuna sa organizovanim kriminalom i korupcijom i mi ćemo to naređenje, kao što smo već pokazali, ispuniti i sprovesti u delo – rekao je ministar Vulin nakon kolegijuma Uprave kriminalističke policije.

EVO ZBOG ČEGA JE UHAPŠEN PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA ALEKSANDAR JOVIČIĆ!

Prema njegovim rečima, narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost.

Srbija je zemlja koja iz godine u godinu ekonomski jača i mi ćemo odlučnom i snažnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos daljem razvoju naše zemlje i boljem životu svih naših građana – poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deki

pre 2 godine

Hapsite ih..narod gladuje a on tolike pare u stanu

Petar

pre 2 godine

Nikada u nasoj zemlji nece biti postedjenih koji se bave losim delima.

Ina

pre 2 godine

Ovo je još jedan dokaz da je Srbija pravna zemlja , ali i da je pravda dostižna!

Lazar

pre 2 godine

Jedino se tako, ne gledajući kroz prste, možemo izboriti sa korupcijom u našoj zemlji koja je uzela maha.

Nemanja

pre 2 godine

Verujem da ćemo istrajati u svojoj nameri i pobediti korupciju koje previše ima u Srbiji. Vučić je spreman na sve načine da se sa tim bori.

Nevena

pre 2 godine

Mora da se odgovara za svako delo, jer naš predsednik nikoga ne štiti svako odgovara za sebe i za svoje postupke!!!

Kosta

pre 2 godine

Srbija je pravno mnogo ojačala i popravila stanje. Svako svoj posao obavlja profesionalno te tako verujem da će i ovom slučaju pristupiti na isti način .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija