• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2021

11:27

VUČIĆEVA LEKCIJA LOŠOJ BiH VLASTI! Avaz: Predsednik Srbije nas spasava od korone!

Politika

VUČIĆEVA LEKCIJA LOŠOJ BiH VLASTI! Avaz: Predsednik Srbije nas spasava od korone!

Podeli vest

Bosanskohercegovački dnevni list Dnevni Avaz u današnjem izdanju kao glavnu najavu na naslovnoj strani donosi priču o odluci Srbije da će svi građani Bosne i Hercegovine moći slobodno da se vakcinišu u našoj zemlji

Naslov "Vučićeva lekcija lošoj BiH vlasti" ujedno je i kritika aktuelnom režimu na čelu sa SDA, koja do danas nije uspela samostalno da nabavi nijednu vakcinu za građane BiH.

Foto: printscreen Avaz

Naslovna strana Dnevnog avaza

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da se od juče svi građani Bosne i Hercegovine bilo kad i bilo gde u Srbiji mogu besplatno vakcinisati i dobiti sertifikat. Ova odluka, koju svakako treba pozdraviti kao dobronameran i za bh. građane spasonosan čin srpskog predsednika, istovremeno je kulminacija moralnog i političkog bankrota bosanskohercegovačkih vlasti - stoji u tekstu Avaza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Borac R SRPSKE

pre 2 godine

To je spasavanje dodika kao presedavajuceg BiH.

Dragana

pre 2 godine

Strašno je što vlast u BiH nije sposobna da nabavi vakcine za svoje sugrađane.

Nina

pre 2 godine

Predsednik je još jednom pokazao humanost na delu, a Srbija na čelu s njim da je zemlja velikog srca

Jovana

pre 2 godine

Danas kada se svi bore da sačuvaju svoj narod vlasti u BiH se bore za teriteriju i urušavanje integriteta RS.

Ninoslav

pre 2 godine

Dok se Vučić trudi da pomogne ljudima u borbi sa pandemijom vlast BiH se trudi da sruši Dejtonski sporazum.

Nik

pre 2 godine

Vučić se neumorno bori za svoju državu ali i za ceo region. BiH tj.deo vlasti koji ima za cilj da RS ukine jedino imaju taj cilj.

Mali Radojica

pre 2 godine

sce je to lepo ali te vakcine placaju gradjani Srbije ni Vucic, ni makedonci ni bosanci... a Vucic bi trebao da se ponasa kao predsedik jedne Republike a ne kao car ili knez nekog feudalnog poseda; koliko ja znam niko mu nije dao odobrenje da trosi nase pare ne namenski, pogotovo ne na one koji su nas i dan danas i sutra ce da rade protiv nasih interesa. mom bratu koji radi u inostranstvu samo mleko od ptice nisu trazili na granici, dok makedonci, siptari prolaze bez da ih neko nesto pita sramota

MILE

pre 2 godine

Ствар је у томе што Србија то тако не гледа а штампа у БиХ нека се бави својим руководством

Hogar

pre 2 godine

Država BiH nije uspjela prvenstveno zbog opstrukcija pravoslavnog člana državnog predsjedništva a koji dolazi iz manjeg BiH entiteta i njegovih stranačkih satelita u državnoj vlasti,pa se upravo zbog opsttukcija u tako važnim stvarima i ukidaju entiteti,kao administrativno uređenje države

Mapko

pre 2 godine

Hogar, prvo taj tvoj komentar o pravoslavnog clana je tipican islamisticko negiranjem postojanjem srpskog naroda koji je po YU popisu bio vecinski narod sve do 1969 godine, takodje smo doziveli tokom 90 godine, kada je ta tvoja SDA islamisticka partija krsila ustav BiH, kada je ilegalno organizovala referendum o nezavinosti BiH, kada je u Sarajevo uz svoje Al Kaida paravojne formacije ilegalno preuzela kontrolu nad gradom, kada je u isti grad zaklala preko 3000 do 4000 Srba, uglavnom civili i kada je imala na desetine logore gde su srpski civili ubijeni. Taj tvoj scenario islamizacije BiH mozes da zaboravis kao sto mozes zaboraviti na ukidanjem RS kao entitet. Pre ce ta tvoja vestacka tvorevina nestati no sto ce ti vi islamisti-ustase ukinuti RS, ajde da vidim kako cete ukiniti RS, bas me zanima, saglasnost RS. Taj tvoj degutantan islamisticki ustaski san o BiH bez Srba, o etnicko ciscenje Srba, neces videti. Skoro 30 godina vi Bosnjaci, negirate zlocine nad Srbima, negirate bilo koje pravo Srbima, 30 godina ne dozvoljavate Srbima da se vrate u svoje domove u FBiH, i zato ne dozvoljavate popis stanovnistvo, jel bi ceo svet video da ste sproveli etnicko ciscenje Srba, takodje bi se videlo da je broj muslimana povecan, sto prica o laznim genocidima u nekim gradovima je cista nebulozna prica. Ilegalno uz krsenje ustava BiH ste dobili nezavisnost, pa zar naivno i senilno mislis da ce neki zapadnjak da gine za vasu islamisticku BiH, majko moja, pa to samo vestacki narod bez istorije, bez idenditeta moze verovati u takvu mitomansku laz. Davno su prosle 90 godine, nije vama lako, zagljavljeni u paralenan svet.

Petar

pre 2 godine

Drago mi je sto nasa zemlja itekako pomaze svima.

VUČIĆ SA SIJARTOM! Predsednik sa ministrom spoljnih poslova Mađarske razgovarao o evropskom putu Srbije i bilateralnoj saradnji /FOTO/
Politika

VUČIĆ SA SIJARTOM! Predsednik sa ministrom spoljnih poslova Mađarske razgovarao o evropskom putu Srbije i bilateralnoj saradnji /FOTO/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom, sa kojim je razgovarao o daljem unapređenju bilateralne saradnje, evropskom putu Srbije, borbi na suzbijanju pandemije, tranzitnim kapacitetima, snabdevanju i korišćenju gasa, kao i strateškom partnerstvu dve zemlje u brojnim oblastima, saopštila je Služba za saradnju sa medijima Predsednika

04.06.2021

09:45

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija