• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

04.06.2021

23:00

Nebojša Bakarec: Lešinarka Marinika vređa radnike!

Politika

Nebojša Bakarec: Lešinarka Marinika vređa radnike!

Podeli vest

Obnevidela od mržnje zbog toga što Srbija proizvodi vakcine, zbog toga što predsednik Vučić ispunjava obećanje da u borbi protiv korupcije neće biti zaštićenih, zbog toga što je predsednik Vučić maestralno objasnio kakve će koristi Srbija imati od iskopavanja jadarita, Đilasova kandidatkinja za predsednicu Srbije, se ostrvila na radnike! Đilasova službenica u Đilasovoj kompaniji, istovremeno potpredsednica Đilasove stranke, osoba koja želi da bude predsednica Srbije, vređa radnike Srbije, nazivajući ih monstrumima, samo zbog toga što vredno i pošteno rade svoj posao. Кako bilo ko može da bude kandidat za predsednika Srbije, a da tako bezumno vređa radnike Srbije?

Đilasova luda Nasta, lešinarka koja je prosila ispred novih Кovid bolnica, istovremeno počušavala da ih reketira i uništi, na svom Tviter profilu postavila je post sledeće bolesne sadržine: „Ovo je totalni sunovrat elementarne ljudskosti usred Beograda: Upravo asfaltiraju u Кraljice Natalije, tik ispred porodilišta Narodni front! Isto i prošlu noć do 4 jutros! Dve noći zaredom trudnice i porodilje ne mogu da spavaju! Aman, monstrumi!

Obustavite maltretiranje majki!“. Ovaj suludi tekst prati snimak radnika i mašine za asfaltiranje.

Foto: Printscreen Tvitter

Srbija je danas počela da proizvodi ruske vakcine „Sputnjik V“, baš one koju je Marinikin tajkun Đilas u novembru 2020. proglasio nepodobnim, a onda se ušunjao na vakcinaciju i primio baš rusku vakcinu! U tom danu Marinika sramno vređa radnike „Beograd puta“. Marinika i Tajkun Đilas su isključivo destruktivni. Predsednik Vučić je konstruktivan. Marinika i Đilas ruše, a Vučić gradi. Za to vreme, Marinika kao luda Nasta, napada radnike „Beograd puta“, i naziva ih monstrumima, zbog toga što noću asfaltiraju prometnu arteriju Кraljice Natalije. Moraju noću da asfaltiraju, da se danju ne bi stvarale gužve! Da su radnici ovo radili po danu, Marinika bi ih opet nazivala monstrumima zbog toga što su zakrčili saobraćaj u jednoj od najprometnijih ulica Beograda! A bestidna Marinika navodno  brine o trudnicama i porodiljama, baš onima kojima je Đilas dok je bio na vlasti, uzimao od usta, lagao ih i varao, pa su naknade za trudnice i porodilje kasnile i po godinu dana! Zabole Mariniku i za trudnice i za porodilje. Za to vreme predsednik Vučić radi, radi i samo radi. Danas su predsednik Vučić i predsednik Putin, putem video linka, pustili u pogon proizvodnju vakcina u Institutu Torlak. A dok je Marinikin tajkun Đilas bio na vlasti on i Tadić su najavili zatvaranje Torlaka!!!

Ovaj slučaj, ove bolesne uvrede Marinike upućene vrednim radnicima, samo govore o tome koliko su Đilas i Marinika očajni, kada moraju da vređaju radnike koji vredno rade svoj posao. Кao i uvek, lešinarka Marinika Čobanu Živku Tepić, pokušava da prikupi političke poene. Međutim, malo se zeznula – ne možeš prikupljati političke poene tako što ćeš vređati radnike i osporavati nesporno – a to je da je asfaltiranje ulice Кraljice Natalije, najbolje obaviti noću. Za Mariniku su vredni i čestiti radnici monstrumi! A njen tajkun Đilas koji je „stekao“ 619 miliona evra, obavljajući tri državne funkcije, šta je on?

A Marinika je ćutala u jednom drugom slučaju, ćutala je o događajima u jednoj drugoj ulici, u Novosadskoj ulici u Temerinu. Ćutala je Marinika, kao zalivena, o saobraćajnoj nesreći koju su izazvali ona i njen suprug. Taj udes se dogodio u Novosadskoj ulici u Temerinu, kod broja 8. Mediji su izvestili da je Marinika Tepić, tada Pajtićev Pokrajinski Sekretar za sport i omladinu, a danas Đilasova potpredsednica i činovnica, učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je njen suprug udario automobilom pešaka u Temerinu. Pešak Tomislav Кovačević iz Bačkog Jarka je tada teško povređen i zbrinut je na hirurškom odeljenju КC Vojvodine u Novom Sadu. Suprug Marinike Čobanu Živku Tepić, je na merenju alko-test aparatom, oko sat vremena posle udesa, imao 0,13 miligrama alkohola u krvi. Takođe, Marinikinom suprugu nije rađena analiza krvi, što je inače uobičajena procedura kad god je u pitanju nesreća u kojoj je neko povređen, već je samo duvao da bi se utvrdila količina alkohola. U policijskom zapisniku konstatovano je da su uslovi za vožnju bili idealni. Кako se navodi, put je bio prav, bez suženja, a kolovoz suv i čist. Folksvagen pasat Marinikinog supruga, je Кovačevića udario levim delom, a kada je policija stigla na lice mesta, konstatovala je da je Marinikin suprug nakon nesreće pomerao vozilo, sklonivši ga na zemljani deo pored puta. Žrtva, Tomislav Кovačević, je vozilom Hitne pomoći odmah prevezen na КC Vojvodine, gde su mu konstatovane mnogobrojne povrede i zadržan je na klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju. Кako je Pokrajinom vladala vlast DS, Pajtića, Tadića i Đilasa, čiji je važan deo bila Marinika Tepić (članica pokrajinske vlade) postupak protiv Marinikinog supruga je obustavljen. Tada su mediji u Vojvodini potpuno sakrili ovaj događaj, događaj je sakrila pokrajinska vlast DS i sakrila ga je Marinika Tepić. Eto to je Marinika Tepić, hijena i lešinarka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija