• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2021

11:46

ĐILASOVSKI PORTAL PONOVO PROTIV NAŠE ZEMLJE! Među najvažnije vesti svrstao američkog profesora koji kaže - SRBIJA JE JEDINI PROBLEM NA BALKANU! Foto

printscreen

Politika

ĐILASOVSKI PORTAL PONOVO PROTIV NAŠE ZEMLJE! Među najvažnije vesti svrstao američkog profesora koji kaže - SRBIJA JE JEDINI PROBLEM NA BALKANU! Foto

Podeli vest

Đilasovski portal Nova S među najvažnije vesti svrstao je američkog profesora Edvarda Džozefa koji je rekao da je Srbija problem jer drži polugu nad lažnom državom Kosovom i ne prihvata njenu nezavisnost

 

Kao što je već odavno svima dobro poznato đilasovski portali rade isključivo protiv Srbije, pa je tako sada jedan od njih preneo izjavu američkg profesora koji kaže da "Srbija drži polugu nad Kosovom i zato ne želi da prihvati nezavisnost Kosova". 

Kako ističe, na Balkanu je jedini problem Srbija jer ne prihvata zapadni poredak i promoviše vrednosti Rusije i Kine. 

Foto: printscreen

Iako su nam Rusija i Kina bile veliki prijatelji u vreme pandemije koronavirusa, slali nam ljudstvo, velike donacije medicinske opreme i vakcina, đilasovskim medijima izgleda to ne prija, s obzirom na to da izjavu ovog američkog profesora vode kao jednu od najvažnijih vesti - na naslovnoj strani! 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iva

pre 2 godine

Đilasu ništa nije sveto i taj čovek je dežurni mrzitelj Srbije.

Toki

pre 2 godine

Đilas na sve načine želi da diskredituje Srbiju ali mu ne ne uspeva jer narod Srbije zna ko je srbomrzitelj Đilas!

Čarapan

pre 2 godine

To što drži polugu nad Kosovom ,tako treba a Srbija promoviše svoju polutiku a ne Rusku ,Kinesku ili nedaj Bože žutouluzicku.

Ivana

pre 2 godine

Vrlo dobro se zna ko finansira takve medije, pa samim tim i ne čudi što su uvek anti-srpski orijentisani. Za Novu S, N1 i slične Srbija je krivac za sve, Srbi je genocidan narod, Kina i Rusija, istinski prijatelji naše zemlje su neprijatelji, a oni koji nas gaze, koji bi da otmu naše, to su ugledni profesori, to su za njih idoli. E, takvi Srbi su najgori neprijatelji Srbije.

Kosta

pre 2 godine

Mediji kao što su Nova S i N1 su instrumenti Zapada za zaluđivanje naroda i ispiranje mozga. Putem takvih medija koje zdušno i obilato finansiraju, oni pokušavaju da našem narodu kao normaln i racionalno nametnu otimanje Kosova. Pri tom, to rade na vrlo bezobrazan način i uz sve još nas i ubeđuju da smo krivi za sve, da treba da se izvinjavamo, potčinjavamo. Sramota me je takvih Srba koji rade za belosvetske zlotvore, a protiv svog naroda.

Olja

pre 2 godine

Đilas i njegovi izdajnički mediji veličaju ovakve "stručnjake" jer bi oni sutra već prodali Kosovo, jer oni rade u ličnom interesu, ne nacionalnom. A pitala bih tog "uglednog profesora" da li bi isto pričao kada bi, recimo Meksiko pokušavao sebi da pripoji Teksas. Ovo sto nam rade sa Kosovom je van svake pameti i mimo svih zakona.

mina

pre 2 godine

Sta ste mogli da ocekujete od potrala koji drzi Djilas. Da se kaze nesto lepo o Srbiji i da se pohvali napredak.

fica

pre 2 godine

Djilasu jeste bitno da se prizna nezavisnost Kosova, pa mislim dobice za to kintu. Zato se i podrzavaju takve izjave.

ema

pre 2 godine

I pticama na grani je jasno da Djilas mrzi Srbiju i narod. Njemu su prioritet pare i on bi sve uradio da bi se jos vise docepao.

Ivana

pre 2 godine

Djilasu je jedino bitno da diskredituje Srbiju. Njemu je potpuno nebitno da sravno Srbiju, posto je on ocito mrzi iz dna duse.

vesna

pre 2 godine

Znamo svi da bi nas sve zajedno sa Kosovom Djilas prodao da moze

sara

pre 2 godine

Bas me zanima kako se ujutru u ogledalu Djilas pogleda

Maki

pre 2 godine

Ђилас више не може да разлучи све своје измишљотине и лажи.

Danica

pre 2 godine

Pa to je svima problem, sem nama normalnima, koji u tome ne vide problem-priznanje nema i neće ga biti!

Nina

pre 2 godine

Kad je neko kao što je Đilas protiv svoje zemlje, treba li više komentarisati o njemu jer je svima jasno kakav je to čovek!!

Sara

pre 2 godine

Ima li uopšte iznenađenih ovim postupkom? Nema. Kad su pa nešto lepo o svojoj zemlji napisali i promovisali? Prvi su da degradiraju i opstruišu!

Nevena

pre 2 godine

Nisam iznenadjena, tako nesto smo i mogli od njega da ocekujemo.

Slavko

pre 2 godine

Nikada Djilas i njegovi mediji nisu radili u korist ove zemlje.

COBA

pre 2 godine

Тврд је орах воћка чудновата ....

Makisa

pre 2 godine

Djilas mrzi sve sto je srpsko to dokazuje svaki dan.

MILE

pre 2 godine

Kako oceniti Đilasa kao čoveka koji širi takve informacije da rođenu zemlju pljuje

Saška

pre 2 godine

Djilas prodaje lazi i manipulacije u koje niko ne veruje!

Dušan

pre 2 godine

Ništa ovo nije novo ni neobično, Đilasa ne interesuje Srbija i njena budućnost, njega interesuje samo da dođe na vlast.

Ivana

pre 2 godine

Od strane Djilasa i njegovih medija, ne moze zaista nista da nas iznenadi!

Bezimeni

pre 2 godine

O Djilasu nema šta da se doda.Zna se ko je, šta je i koliko mu je stalo do Srbije i naroda! Što se tiče tog profesora,nije profesorski ni američki,ni demokratski da bilo kome,pa i Srbiji nameće izbor kome će se prikloniti i kojim putem ići! Profesorovo,američko poimanje demokratije,ljudskih i medjunarodnog prava dobro je poznato na svim meridijanima . Po dobro poznatom scenariju,plasiranjem gnusnih laži i isceniranim tobožnjim proterivanjem i nasiljem nad Albancima,Srbiji,suverenoj državi oteta je teritorija koju su vekovima branili,živeli,gradili njihovi preci,da bi se Amerika,sa svojim piunima,nasilno uselila ne bi li bila bliža Rusiji.Zabole Ameriku za Albance!Počinjen je nezapamćen zločin u Evropi u 21.veku,uz krvavo ,brutalno kršenje medjunarodnog prava!Amerika i EU su lažni prijatelji Srbije.Srbija se ne uklapa u njihove geostrateške interese.

srbo

pre 2 godine

Njihov cilj je što gore i grđe, njima bolje,a mi treba da se upecamo.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Srbija ne drzi polugu nad Kosovom, Kosovo i Metohija su deo drzave Srbije i kako moze zapad da deo srpske zemlje poklanja drugima. Neka oni albancima poklone pola Amerike, nemam nista protiv ili pola Nemacke a ne srpsku zemlju. Kaze profesor da Srbija ne prihvata zapadne vrednosti. Ja zivim na zapadu vise od 40 godina i iskreno cu vam reci koje su to vrednosti; bezdusnost, bezosecajnost, pohasa, samoljubivost, prepotentnost,, nasilnistvo, nevera odnosno ateizam jos preciznije ,,zapad zivi sa duhovimi,, nemaju ortodoksnu crkvu, ne veruju u katolicanstvo vec se okupljaju uglavnom u sektama i propovedaju nakaradne vrednosti, pa cak i nakaradnu rodnu ravnopravnost a polako vec zabranjuju roditeljima da decu krse nakon rodjenja. Zapadna demkratija po njima podrazumeva ,,sve sto oni kazu i ucine, dobro je pa cak i kad istrebe ceo jedan narod,, ali nista sto drugi kazu ili cine nije dobro. Amerikanci (govorim o danasnjim amerikancima doseljenicima) pocinise naj veci genocid u poslednjih 5 vekova, pobili su preko sto miliona autohtonih amerikanaca Indijanaca, pobijaju sirom sveta od kad su stvorili Ameriku kakva je danas i svima dele lekciju u demokratiji. TO STO ONI ZOVU DEMOKRATIJA JESTE DEMONKRATIJA samo da jos ustolice gospodara tame. Daleko vam lepa kuca sa takvim demokratijom, mi Srbi imali smo demokratiju u 12 i 13 veku kad su u Americi ziveli bozji narodi. Zapadne vrednosti, zapadna demokratija i zapadna sloboda ima samo jedno ime ,,satanizam,,.

Jelena

pre 2 godine

Djilas je odavno dotakao dno. On je sramota za našu političku scenu!

Verica

pre 2 godine

Ko nam je zagadio vazduh,vodu i zemljiste ako nisu Amerikanci bombama.

dunja

pre 2 godine

Jos jednom smo se uverili koliko Djilas voli svoju zemlju i svoj narod

Nataša

pre 2 godine

Đilas je katastrofa... nemam više reči za njega

Gaga

pre 2 godine

Djilas nema ni srama, ni stida u svojim težnjama da omalovaži Srbiju.

Danka

pre 2 godine

To što Djilasa narod više neće to mu ne daje pravo da pljuje Srbiju. Njegova nemogućnost da se vrati na vlast, ne bira ni sredstvo ni način,. Pretvorio se u mrzitelja svoje države.

Ana

pre 2 godine

Naravno kao i uvek Djilas i njegovi portali protiv Srbije, dokazuju koliko su zapravo protiv svog naroda.

Jovana

pre 2 godine

Србија је проблем на Балкану , јер је показала да може више и боље, а то се многима не свиђа!

Mila

pre 2 godine

Srbija smeta svima jer nije ponizna zemlja i nju vode ljudi koji se bore za svoj narod, a to njima ne odgovara

Marija

pre 2 godine

Đilas je još jednom dokazao da radi protiv Srbije i zato i nema podršku građana.

Petar

pre 2 godine

On ide protiv svog naroda. Protiv svoje zemlje. Strasno.

Gaga

pre 2 godine

Dzabe im sta god da pisu,vidi se zalaganje i rad sadasnje vlasti.

Petar Filipovic

pre 2 godine

Djilasovci konstantno sire mrznju i rade protiv svog naroda. Konstantno podrzavaju sve one koji napadaju Srbe i Srbiju, a ocekuju poverenje istog tog srpskog naroda. Sramota.

Taca

pre 2 godine

Nisam iznenađena postupkom Đilasovih medija jer nikad nisu krili da su Srbomrzci i da im ništa nije sveto.

Sanja

pre 2 godine

Očigledno je da Đilas nema ni obraza, a ni stida. Kakav čovek moraš biti i širi mržnju i neistine o sopstvenom narodu? Zgrožena sam njegovim postupcima.

Taki

pre 2 godine

Gnusno mi je da čitam ovoliku količinu mržnje prema sopstvenom narodu. Ima li taj čovek obraza?

Merima

pre 2 godine

Đilas i njegovi žutaći su priznali Kosovo još davne 2008. godine ali Vučić to nikada neće uraditi.

Milica

pre 2 godine

Đilas je hiljadama puta pokazao da mu ništa nije sveto, da ga uopšte ne zanima ni Srbija, ni KiM, ni srpski narod već samo njegov lični interes i bogaćenje.

vesna

pre 2 godine

Djilas da ne mrzi ovoliko Srbiju mrzeo bi verovatno sam sebe. jer on jednostavno mora nekoga da mrzi

vesna

pre 2 godine

Jedini covek koji toliko mrzi Srbiju je Djilas

vesna

pre 2 godine

Djilas je toliki Srbomrzac da to svet nije video

Ana

pre 2 godine

Ti tamo što rade za njega su isti kao i on! Svaka čast za sve ostale novine koje rade pošteno i korektno svoj posao!

Rade

pre 2 godine

Može da mrzi Srbiju koliko hoće, rođen je tu. A ni Srbi ga ne gotive baš nešto.

VOLIM SRBIJU

pre 2 godine

Jel je moguće da neko radi protiv svoje zemlje?

Dragan

pre 2 godine

Džabe im sve te dezinformacije i laži jer se mi ne služimo sa njihovim glavama već svojim. Neće građani da padnu na te fore i fazone.

Dragan

pre 2 godine

Zna Srbija ko je kakav i ko je izdajica srpskoga roda tako da bez uzbuđavanja. Biće sve u redu.

Dragan

pre 2 godine

Nije narod slep i video je pre a vidi i sada ko radi u njihovom interesu, živela Srbija.

Kole

pre 2 godine

Tako i treba, naša deca su na prvom mestu. Ne moramo pratiti ono što znamo da nije dobro, drugi nek rade šta misle da je ispravno

Ale

pre 2 godine

Đilas i njegova žuta ološ već su proznali Kosovo 2008. godine, izdajnici teški. Dok Vučić naravno nikad neće priznati Kosovo.

Kole

pre 2 godine

Sta li vise traze u Srbiji, zlo nam ne treba, idi gde mislis da ti je bolje ostavi ljude da rade svoj posao, ne sej vise Djilase tvoj otrov

Princip

pre 2 godine

Srbija problem, onima koji su je rušili i koji su pokušavali da je slome, a među njima je i zlikovac Dragan Đilas.

Sava

pre 2 godine

Šta drugo očekivati od Đilasa srbomrzaca. Video je da ga narod ne primećuje pa još više počeo da pljuje po istom!

ALex

pre 2 godine

Opoziciju gradjani ne zele dzaba ona sve pokusava!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija