• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2021

09:36

Jeremićev funkcioner Siniša Kovačević tvrdi: Naser Orić i Ratko Mladić su isti! /video/

printscreen

Politika

Jeremićev funkcioner Siniša Kovačević tvrdi: Naser Orić i Ratko Mladić su isti! /video/

Podeli vest

Član Predsedništva Narodne stranke Vuka Jeremića, Siniša Kovačević, gostujući na televiziji N1, poistovetio je generala Ratka Mladića sa zločincem Naserom Orićem

 

Siniša Kovačević je govoreći o izricanju presude Mladiću izjavio da su on i Naser Orić isti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 2 godine

Naser Orić je lično naređivao i izvršavao najteže zločine, dok je Ratko Mladić branio svoj narod u skladu sa voljnim principima. Velika je razlika između njih dvojice.

pestilence

pre 2 godine

Kao prvo, gospodin Kovačević nije izjednačio Orića i Mladića, već je ukazao na mitomaniju vezanu za obojicu u narodima kojima pripadaju. Navođenje ovakvog naslova povlači odgovornost za klevetu, za šta se nadam da će gospodin Kovačević znati kako da postupa u vezi istog. Kao drugo, porazgovarajte sa običnim narodom u BiH, pa ćete dobiti tačno mišljenje o Oriću i Mladiću, a to mišljenje će vas iznenaditi jer ima dijametralan odnos prema naslovima i objavama na portalima koji uređuju pripadnici naroda sa ovoga podneblja!!!

Poki

pre 2 godine

Porediti časnog srpskog generala sa ubicom je stvarno van svake pameti.

Milan63

pre 2 godine

Siniša Kovačević je poznata drugosrbijanska vedeta, autošovinista i sramota za srpski narod. Ratko Mladić je častan oficir, komandant i heroj koga su osudili oni koji su izvršili agresiju i zločin nad srpskom državom i njenim narodom.

Nina

pre 2 godine

Evo još jednom građani Srbije mogu da vide koju politiku zagovaraju Kovačević i njegov gazda Jeremić. Sramota!

Vlajko77

pre 2 godine

Gospodin Sinisa Kovacevic ne zna sta prica , sramota !

Markoni

pre 2 godine

Stavljati u isti kos ovu dvojicu je zaista greh.

Vesna3112

pre 2 godine

Kako mozete uopste i da pomislite da poredite ove dve licnosti. Vi ste sramota za Srbiju

Vesna3112

pre 2 godine

Ti si Kovacevicu bruka i sramota za ovu drzavu, nekad je bolje i precutati a ne lupetati ovakve gluposti

Tajci

pre 2 godine

Porediti njih dvojicu nema smisla. Da li Kovačević uopšte razmišlja o čemu govori?

Aurora

pre 2 godine

Čini mi se da Kovačević hoće samo da provocira, ipak je on Jeremićev saradnik.

Tara

pre 2 godine

Gospodin Kovačević je pomešao lončiće, pa ne zna šta govori! Ovo je sramota!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija