• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2021

17:17

/FOTO/ TAJNA PRSTENA RATKA MLADIĆA! Nosio ga je ceo život, on ga je i odao, a sada se pojavio sa novim na istoj ruci!

Tanjug/AP

Politika

/FOTO/ TAJNA PRSTENA RATKA MLADIĆA! Nosio ga je ceo život, on ga je i odao, a sada se pojavio sa novim na istoj ruci!

Podeli vest

Priča se da je misteriozni prsten nosio čak i tokom rata

U Hagu je izrečena presuda nekadašnjem glavnom komandantu Vojske Republike Srpske, generalu Ratku Mladiću, koji se u sudnici pojavio dobro raspoložen.

Pažnju je privukao neobičan prsten na njegovoj ruci.

Foto: Tanjug/AP

Kako može da se primeti sa fotografije, oblik prstena podseća na poglavicu. Mladić prsten nosi na domalom prstu leve ruke.

Kako je poznato, haški optuženik je ceo svoj život na istom tom prstu nosio zlatni pečatni prsten sa crnim poludragim kamenom.

Priča se da je misteriozni prsten nosio čak i tokom rata.

Međutim, taj prsten bio je jedan od glavnih razloga njegovog hapšenja. Naime, kako su ranije objavljivali mediji, policijski doušnik je identifikovao bivšeg generala upravo po ovom detalju.

EVO ZA ŠTA JE SVE RATKO MLADIĆ OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU!

Nakon što je primećen ovaj detalj, Mladić je brzo lociran u mestu Lazarevo, a situacija se potpuno preokrenula nakon što je policiji stigla dojava o Miloradu Komadiću, kao osobi koja bi mogla biti Mladić.

Specijalci su sproveli brzu akciju hapšenja a Mladić, koji je u kući bio sa rođakom, i nije pružao otpor.

/VIDEO/MLADIĆ OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Haški sud nije imao milosti prema generalu!

Uhapšen je na spavanju a policija nije naišla na otpor jer nije ni bio naoružan.

Inače, Mladić je sa pečatnim prstenom otišao i u pritvor Haškog tribunala. Međutim, nakon određenog vremena ovaj nakit je dao sinu Darku, što su mediji primetili i objavili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija