• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2021

20:55

DODIK SE OGLASIO HITNO PRED SEDNICU SAVETA BEZBEDNOSTI UN! Srpski narod večeras predstavlja Vučić, a ne Alkalaj!

Politika

DODIK SE OGLASIO HITNO PRED SEDNICU SAVETA BEZBEDNOSTI UN! Srpski narod večeras predstavlja Vučić, a ne Alkalaj!

Podeli vest

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poslao je pismo predsedavajućem Saveta bezbednosti UN, kojem predsedava Estonija, da nije postignuta saglasnost u okviru predsedništva BiH u vezi sa sadržajem istupanja

Mimo svih propisa i pravila BiH će predstavljati stalni predstavnik BiH pri UN, tačnije zastupnik Federacije BiH.

Milorad Dodik je rekao da se RS tome protivi, pošto će to dovesti do velikih organizacionih problema na večerašnjoj sednici.

Foto: Informer

- Srpski narod, Republiku Srpsku i Srbiju će večeras predstavljati Vučić, a ne Alkalaj - kazao je Dodik za RTS.

Vlasti RS će se obratiti saopštenjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JOVAN

pre 2 godine

Ово је црње од Орвелове визије,механизам плаћеника и њихове канцеларије суде и спрпводе неправду,циљ је извлачење што бише новца и лично богаћење.Срамота коју су наметнили говори да су СБ преузеле колонијалне силе,они који су највеће злочине починили на целом свету.Енглези,Немци,Данци,Французи и Американци,њихове жртве и злочини превазилазе разум,прве логоре и геноцид починили су управо они,срамота и неправда.Надам се да ће доћи дан истине ,да ће светску политику почети водити правда и закон,а не плаћеници.

Ivana

pre 2 godine

Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Cela sedina SBUN se svodi na hapšenje Haških optužnika.

MilosObilic

pre 2 godine

Србину - православцу, не може да пресуди суд држава НАТО, КОЈЕ СУ МУ УБИЈАЛЕ ДЕЦУ, затровале њиве и воде осиромашеним уранијумом...! То није никаква правда ... - то је изругивање праву и правди од стране силе, КОЈА У БОГА НЕ ВЕРУЈЕ...!! То је суд АНТИХРИСТОВ исти онај који је нашег господа ИСУСА ХРИСТА невиног судио и осудио...А потом разапео на крст...! Иста је наша судбина...Следимо Христов пут, иако знамо: ДА ЈЕ ТО ПУТ СТРАДАЛНИШТВА, али са вером у Бога, противу сотонских слугу, који само умишљају да су "некога осудили"... Исто је мислио и Понтије Пилат... Безбожник...!

MilosObilic

pre 2 godine

ZAŠTO BOSNA I HERCEGOVINA NE MOGU BITI VIŠE UNITARNA MULTIETNIČKA ZAJEDNICA…? BiH je bila multietnička zajednica u Jugoslaviji – dok je koheziona snaga zajedništva proizilazila iz samoupravne radničke ( klasne…!) svesti, koja je bila: iznad svake verske i nacionalne svesti. U takvim okolnostima : gde je dominantan oblik bila društvena svojina na sredstvima za proizvodnju, a glavni produkcioni odnos: SAMOUPRAVLJANJE, lako je bilo izgrađivati multietničke odnose I multikulturalnost : koja se ogledala u filmu, sportu a posebno u muzici, gde se najviše ispoljavala…! Uvođenjem kapitalističkih odnosa i privatne svojine kao dominantnog oblika u privredi, gde je PROFIT glavni pokretač svega a ne zadovoljavanje POTREBA GRAĐANA, iz korena se menjaju I politički odnosi gde se zakonito raspada multietnička i multikulturalna zajednica, jer je ona sada zasnovana na: VIŠESTRANAČKOM POLITIČKOM SISTEMU, gde zakonito svaka etnička grupa – pravi za sebe svoju političku stranku… Jer vise ih ne veže KLASNA SVEST I pripadnost, već isključivo NACIONALNA ( kako u politici, tako i u kulturi, privredi, bezbednosti i sportu…) Svaki pokušaj u ovakvim ( buržoaskim…) okolnostima , uspostavljanje nekakve UNITARNE ZAJEDNICE, neminovno vodi u dominaciju jedne nacije a samim tim i do sukoba unutar takve veštačke ( prisilne…) zajednice, i na kraju do … - RATA…! Dokazaću vam vrlo jednostavnim pitanjem, da su muslimani iz Bosne u SUŠTINI izazivači rata u BiH...! "Ako bi SUTRA SVI SRBI iz Republike Srpske, kolektivno prešli iz Pravoslavlja u Islam, da li biste - pucali na njih"....? Odgovorite mi....? Ako imate "herca"...? Ako kažete: da ne biste tada pucali na Srbe, ako kolektivno pređu na islam: TO ZNAČI - DA VAMA nije odgovarala multietnička i multikulturalna Bosna kakva je bila u SFRJ i da ste: 100% odgovorni za izbijanje rata u Bosni...! Ako mi kažete: Da biste i onda pucali na Srbe... - to samo znači da ste FAŠISTIČKO društvo i fašistička TOTALITARNA zajednica, koja ne ume da organizuje privredno ekonomski život u BiH na načelima demokratskih principa te Vam je zato POTREBNA PLJAČKA drugih naroda i njihovih privrednih i finansijskih resursa. Dakle...? Jeste li izazivači rata u BiH...? Odgovor je: DA...Muslimani su izazivači rata u BiH...!

Petar

pre 2 godine

Tako je. Svaka cast predsedniku Vicicu, na izuzetnom predstavljanju Srbije.

Tamara

pre 2 godine

Haški sud je izgleda od početka imao za cilj da optuži Srbe. Međunarodna pravda za Srbe, očigledno, ne postoji. Srbija traži da se žrtve tretiraju isto, bez obzira na pol, veru, rasu.

Tea

pre 2 godine

Danas je u Hagu osuđen patriota koji je branio svoj narod i zemlju. Osuđen je za zločine koje nije počinio i kaznu će sluziti u tuđoj zemlji. To je sramota!

vesna3112

pre 2 godine

Srbija i Srpska su jedan narod jedna zemlja!

Tasa

pre 2 godine

Odlukom Haškog tribunala, general Ratko Mladić je kriv jer je branio svoj narod, a to samo zato što je Srbin. Hrvatima i muslimanima nisu tako sudili. Ovo je velika nepravda i sramota za Međunarodno pravo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija