• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2021

20:59

PRED SEDNICU SAVETA BEZBEDNOSTI OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ! "Naš tim je spreman da štiti interese Srbije, NEKA ŽIVI SRBIJA!

Printscreen

Politika

PRED SEDNICU SAVETA BEZBEDNOSTI OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ! "Naš tim je spreman da štiti interese Srbije, NEKA ŽIVI SRBIJA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom profilu na Instagramu pred sednicu Saveta bezbednosti UN

 

 

- Za nekoliko minuta počinje sednica Saveta bezbednosti. Naš tim je spreman da štiti interese Srbije i srpskog naroda. Predaja nije opcija. Neka živi Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 2 godine

Uz predsednika i njegov tim trebala bi Srbija da ih podrzi do samog kraja.

Ivan

pre 2 godine

Predsednik je uvek bio spreman i uvek je stitio interese Srbije!

Dejan

pre 2 godine

Srbija je dovoljno jaka da može svima jasno da kaže šta mislimo ovako sramnoj presudi haškog tribunala.

Jovana

pre 2 godine

Ne sumnjamo da će Tim braniti interese Srbije!Živela Srbija!

Tamara

pre 2 godine

Vučić nikad ne bi dozvolio da Ratko Mladić bude isporučen Haškom tribunalu, kao što je to prethodna vlast učinila. Velika nepravda je naneta našem generalu.

Sanja

pre 2 godine

Jedno veliko poštovanje prema predsedniku koji Srbiju uvek predstavlja u najboljem svetlu. Pravilno vođenje države dovelo je do ovakvog poštovanja od strane UN.

Tara

pre 2 godine

Haški tribunal je najveća prevara i sud u kojem su samo Srbi zločinci. Ovo je sramna presuda i dokaz da je sud antisrpski.

Ivana

pre 2 godine

Aeksandar Vučić je jedini koji zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu. Srbija se da se izbori za KiM kao i da se se kaže sve o Srebrenici, svi znamo da Ratko Mladić nije umešan u ovaj zločin.

Ana

pre 2 godine

Srpski narod ne zna za predaju, samo za borbu. Nikako predaja nije opcija. Svim srcem uz generala Ratka Mladića!

Marka

pre 2 godine

Zivela Srbija...Predsednik uvek zna da kaze pravu istinu i suprostavi se svima koji nisu u pravu.Pravda za Srbiju

JOVAN

pre 2 godine

Što se tiče generala Mladića koji je vojno lice po pozivu, znači to mu je struka, da brani svoj narod od neprijatelja i u ratu da ratuje... odakle hrabrosti neznalicama da sude generalovom pozivu i struci, čoveku sa Vojnom akademijom. Moje mišljenje je da treba na nivou Republike Srbije oformiti jedno telo koje će se baviti sa oblasti ratovanja ,bombardovanja i Haških presuda i dati ga Dr. Vojislavu Šešelju u ruke da oformi tim... istraži i razmontira ovu svetsku bruku ..i ova suđenja... jer ovi što sude nisu upućeni u ništa.... oni čak i neznaju gde je Srbija. Otkada sebe jedan sveski mehanizam naziva sudom. kakvu pravdu oni dele... kome... gde je mehanizam za suđenje svima koji su bombardovali Srbiju i ubijali žene, decu i stare ljude... Tko se to više igra našim sudbinama. Z ovo treba tražiti podršku Rusije i Kine ... da se iz Srbije sa vrhunskim stučnjacima iz pravne struke razmontira ova svetska bruka... mislim da je došlo vreme da se svima NJIMA SUDI za ove sramne presude i svo zlo koje su činili bombardovanjem i UBIJANJEM SRPSKOG NARODA.

vesna3112

pre 2 godine

poredaja nam nikad nije bila opcija niti ce biti

vesna3112

pre 2 godine

presednik je tu da se uvek bori za interes svoje drzave

Dragan

pre 2 godine

Ne sećam se da je neki nas državnik tako razgovarao sa svetskim državnicima. Bravo Vučiću!

Sanja

pre 2 godine

Izuzetno velika cast koja je ukazana Srbiji i Predsedniku koji ce nas predstavljati, nadam se da ce na pravi nacin odgovoriti izazovu koji je pred njim.

Emi

pre 2 godine

Samo gledati interese Srbije.Dosta je nama ponizenja..Samo traze a nad nasim narodom je izvrsen genocit i niko nista.Dosta nam je vise.Podrska predsedniku.

Lazar

pre 2 godine

Vučić i njegov tim su jasno pokazali svoj stav da je sve što rade u interesu Srbije i gradjana!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija