• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2021

15:08

Ministar Vulin: Predsednik Vučić je na sednici SB UN održao lekciju o ljudskom dostojanstvu!

Politika

Ministar Vulin: Predsednik Vučić je na sednici SB UN održao lekciju o ljudskom dostojanstvu!

Podeli vest

Predsednik Vučić je na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija govorio u ime svih Srba kao predsednik svih Srba. Rekao je istinu o stradanju našeg naroda, ali i licemerju onih koji o Srbima sude, izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin, lije saopštenje prenosimo u celosti:

 

"Bilo je mučno slušati kako oni koji se nikada nisu pokajali za Jasenovac pričaju o kažnjavanju ratnih zločina ili da oni koji su za građansku Bosnu prave od Srba genocidan narod. 

Bilo je tužno slušati kako ambasadori zemalja koje su razorile Jugoslaviju, bombardovale i Republiku Srpsku i Srbiju i nikada za to nisu odgovarale, govore o miru i pravdi, o potrebi poštovanja rezolucija UN i nepovredivosti granica. Predsednik Vučić nas je učinio ponosnim svojim hrabrim i odmerenim govorom sa kojim se nije moglo polemisati. 

Oni su držali govore, naš predsednik im je održao lekciju, i ne samo lekciju iz istorije već lekciju o ljudskom dostojanstvu?", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Predsednik je pokazao koliko je uz svoj narod , i da je ljudskost zapravo i najbitnija.

Mila

pre 2 godine

Naš predsednik je svima objasnio ono što nije jasno, ostaćemo dostojanstveni i jedni druge ćemo uvek zaštititi. To je ono što naš narod nosi u sebi

Dragana

pre 2 godine

Vučić uvek zastupa interese svog naroda i zaista je održao lekciju o ljudskom dostojanstvu!

Taca

pre 2 godine

Naš narod je nepravedno stradao, a da li su počinioci tih gnusnih zločina nekad osuđeni? Ne, nisu. Mnogo nepravdi je naneto Srbima, a UN ćute i za sve krive Srbe.

Taca

pre 2 godine

Divim se Vučiću koji dostojanstveno podnosi nepravdu nanetu srpskom narodu, porodicama stradalih u ratu. Treba imati jak karakter i sve to stojički podneti, ali i ne dozvoliti da nas postuci UN ponize.

Tara

pre 2 godine

UN nemaju poštovanja prema Srbima. Najviše je Srba osuđeno, a da li su takvi bili prema Hrvatima i muslimanima? Nisu! Velika nepravda je počinjena nad srpskim narodom i nepoštovanje.

Aca

pre 2 godine

Lekcija Vučića haškom tužilaštvu i hrvatskom predstavniku u savetu bezbdnosti UN.

caca

pre 2 godine

Predsednik Vučić je časno i dostojanstveno stao uz svoj narod!

caca

pre 2 godine

Ponosni smo na predsednika Vučića koji u svakom trenutku dostojanstveno brani svoj nsrod!

caca

pre 2 godine

Vučić je i ovog puta dostojanstveno i časno stao uz svoj narod,i mogu samo da nam zavide kakvog predsednika imamo!

nn

pre 2 godine

Dostojanstveno i casno branio svoju zemlju i svoj narod.

djovani

pre 2 godine

Politika Devedesetih u kome Rezirano sve od strane Nata,od raspada Jugoslavije pa do osnivanja suda za ratni zlocine.Presednik Vucic je javno izneo sve to onima kojima nije stalo do istine vec do Ponizavanja Srpskog naroda ,a isti mehanizam stoji pod zastitom svih drugih zlocinaca koji su cinili protiv Srba.Nazalost Srbija nije pas kao ostali u regionu koji su pas svom lovackom gazdi.U kakvom svetu zivimo danas Kaubojskom ,Indijanskom gde zakon vazi samo za jedne a za sve druge NE?

Vesna3112

pre 2 godine

Presednik je svima objasnio sta je pre svega biti covek, pa tek onda politicar i sve ostalo

Vesna3112

pre 2 godine

Presednik je jos jednom dokazao i pokazao da ce uvek biti uz svoj narod i svoju drzavu uprkos svemu

Vesna3112

pre 2 godine

Lepo od Vulima sto podrzava presednikovu lavovsku borbu za svoj narod i drzavu

Nera

pre 2 godine

Predsednik je u svom govoru pokazao da Srbiju niko ne sme da gazi.

MILE

pre 2 godine

Vučić je argumentovano izneo stav Srbije po svim pitanjima

marica

pre 2 godine

Svaki put Vučić održi lekciju, verovatno im nije uvek pravo ali šta ga briga, kaže ono što misli.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija