• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2021

12:51

PALMA ODGOVORIO NOVINARU N1: Ne treba mene Vučić da brani, nego pitajte vašeg urednika ko je odbio TV duel - Đilas i Marinika, ili ja! /video/

printscreen

Politika

PALMA ODGOVORIO NOVINARU N1: Ne treba mene Vučić da brani, nego pitajte vašeg urednika ko je odbio TV duel - Đilas i Marinika, ili ja! /video/

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odgovorio je novinaru televizije N1 koji je predsednika Srbije Alekdandra Vučića prethodno pitao da li njegovo zajedničko pojavljivanje da Palmom na otvaranju fabrike "Fišer automotiv" u Jagodini, znači da ga on brani od optužbi...

 

- To je sve laž! Da je tačno, oni podneli krivičnu prijavu protiv mene, a nisu, već sam se sam prijavio. To je jedna stvar. Druga stvar je da sam ih zvao na TV duel, siledžiju Dragana Đilasa i plaćenicu u njegovoj kompaniji, Mariniku Tepić. Vaša televizija me je zvala, kad sam se vraćao iz Beograda, i rekao sam im da se odmah vraćam, da bi mi posle javili da ovo dvoje ne mogu da dođu sa mnom na duel. Odbili su TV duel, zvao sam ih na poligraf - i to su odbili... - rekao je Palma i dodao:

- Sve su slagali. Ja sam se sam prijavio i tražio da se pokrene postupak. A što se tiče njihovog svedoka, zašto vaša televizija ne pita da li je istina da je on kriminalac, lopov, koji je šest puta hapšen i jednom osuđivan? Zašto ga to niste pitali? Oni su ga sakrili jer se navodno plaši Palme i ne sme da dođe da da izjavu. Sad kad je dao izjavu, zašto ne kažu šta je rekao? 

Marković je istakao da je ta laž pokrenuta samo zato što je u parlamentu, kao poslanik, pitao "da li tačno, Đilase, da imaš toliko para, da li si ih pošteno zaradio i ako jesi, zašto si ih odneo u neke druge države i da li si platio porez državi".

- Šta su još slagali? Gospođa Rašković Ivić, rekla je da je dok je bila ambasador u Italiji, da smo mi imali nekog gosta i nudili mu ne znam ja sve šta. Taj čovek, za koga je lagala, sve je to demantovao. Pa su sa Mićom Jovanovićem lagali da su na mom pedesetom rođendanu bile neke devojke, a na tom rođendanu bila je cela moja porodica. Pa je onda jedna žena iz Jagodine, koja je luda, prijavi policiji da joj je obijen stan i policija utvrdi da stan nije obijen. I sad vi pitate predsednika da li naše zajedničko pojavljivanje znači da me on brani. Ne treba mene niko da brani, sam sam se prijavio. Ja sam čovek domaćin. Oni su izabrali mene jer kad ja govorim nešto u parlamentu to ima određenu težinu - rekao je Marković.

Lider Jedinstvene Srbije je naglasio da će zamoliti bivšu suprugu Dragana Đilasa, Ivu Đilas, da zajedno otvore fondaciju "Iva Đilas - zaštita svih žena u Srbiji", jer je nju pretukao bivši muž.

- A naše institucije ćute. Zašto taj milijarder nije otišao u policiju da se sam prijavi? Ja jedva čekam da ti lažni svedoci protiv mene kažu nešto. Znam da su vam to rekli da pitate i ne ljutim se na vas. Ali pitajte urednika ko je odbio TV duel, ja ili oni? - rekao je Palma.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sns botina

pre 2 godine

Odgovornost za počinjeno krivično delo utvrđuje se pred sudom, a ne pred tv kamerama!!!

PALMA AKO JE KRIV ODGOVARAĆE, ALI NEMOJTE UNAPRED DA MU SUDITE JER GA OPTUŽUJE NEKO KO NE RAZLIKUJE KOKOŠKE I DROGU! Vučić "oduvao" novinara N1! Video
Politika

PALMA AKO JE KRIV ODGOVARAĆE, ALI NEMOJTE UNAPRED DA MU SUDITE JER GA OPTUŽUJE NEKO KO NE RAZLIKUJE KOKOŠKE I DROGU! Vučić "oduvao" novinara N1! Video

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Jagodini, odgovarajući na pitanje novinara N1 da li današnjim pojavljivanjem sa Draganom Markovićem Palmom na otvaranju fabrike u tom gradu šalje neku poruku, rekao da će Marković, ako je učinio bilo šta nezakonito, odgovarati, ali da ne bi trebalo suditi o nečijoj krivici na osnovu optužbi nekog ko je državu optuživao da umesto kokošaka drži drogu...

10.06.2021

12:04

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija