• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2021

13:59

KAO DA IM JE MARINIKA PISALA ZAHTEV! Narodni poslanici Srbije podneli Skupštini Predlog rezolucije genocida u Srebrenici /FOTO/

Politika

KAO DA IM JE MARINIKA PISALA ZAHTEV! Narodni poslanici Srbije podneli Skupštini Predlog rezolucije genocida u Srebrenici /FOTO/

Podeli vest

Narodni poslanici Enis Imamović, Šaip Kamberi, Selma Kučević, Nadije Bećiri, Mirsad Hodžić i Arđend Bajrami podneli su Narodnoj skupštini Predlog rezolucije genocida u Srebrenici

Ne nije reč o rubrici verovali ili ne, već je reč o neviđenom političkom skandalu! Poslanici srpske skupštine rade direktno protiv interesa svoje zemlje!

Oni su naveli da u cilju vraćanja međunacionalnog poverenja, izgradnje stabilnog i trajnog mira, sigurnosti, saradnje i poverenja među narodima predlažu u 12 tačaka Predlog rezolucije genocida u Srebrenici.

Osim navedenih razloga, oni su dali i detaljno obrazloženje u kome navode da je neophodno da Srbija učini "civilizacijski korak i prizna genocid".

Podsetimo, svojevremeno je isto tražila i tadašnja narodna poslanica, a sada uzdanica Dragana Đilasa Marinika Tepić.

 

Foto: printscreen

Predlog rezolucije genocida u Srebrenici

 

Ali kad vidite ove potpise - od koga je i ne čudi... Svak se danas zove narodnim poslanikom.

Foto: printscreen

Potpisi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 2 godine

oduzeti im poslanicke plate ,, pa nek svojoj materi traze rezoluciju.....

Darko

pre 2 godine

Super, pa onda se to stavi na glasanje i izglasa se protiv. Posle toga neko da predlog da Srebrenica neće nikada biti priznata kao genocid i izglasa se za. Posle toga ide predlog da se Ratko Mladić proglasi za nacionalnog heroja i izglasa se ZA!!!

Cira

pre 2 godine

У земљи Србији сви могу све само Срби не. Ето вам демократија .

Mira

pre 2 godine

Gospodo poslanici prvo naucite znacenje reci GENOCID pa onda o tome pricajte.U Srebrenici NIJE BIO GENOCID.

Realno

pre 2 godine

Bosanski komunisti su pocinili genocid. Sta je tu sporno? Ja smatram da svi treba na dozivotne. To je sasvim blaga kazna za njih. Bog ce suditi i svima Vama, koji ih velicate, ali za sada, nek neki zasluzeno robijaju.

Djurdja

pre 2 godine

Oposlite ovu stvar prvo sa vasim tatom Erdoganom, u parlamentu Turske. Oni su imali neke genocidne radnje prema Jermenima. Kada to zavrsite javite se da vidimo kako ste prosli kod njega.

djape

pre 2 godine

Zar ne bi trebalo da predlog podnesu na cirilici?

MilosObilic

pre 2 godine

У Сребреници се десила: ОСВЕТА Срба за почињени геноцид од стране Муслимана...!! Тако треба да гласи скупштинска Резолуција...!! У Сребреници је извршено стрељање ратних ЗЛОЧИНАЦА који су систематски, годинама вршили ГЕНОЦИД над Србима у подрињу...

Realno

pre 2 godine

Realno, Mladic nije kriv, niti je ista naredio, zato sto ni o cemu nije ni odlucivao. Ovu rezoluciju je pisao Vucic, da sakrije svoju ulogu promotera i obozavaoca nesposobnog JNA oficira Mladica. Mladic je bio fikus, kao i Ana, obican pajac u sluzbi, kao sto je i Vucic pajac sluzbe (i kao sto je to bio Milosevic). I tako... Dok stari pajaci robijaju, a novi se spremaju za robiju, krivci piju viski i puse havanu...

Dragan

pre 2 godine

Samo im ukinite poslaničke apanaže i plate,pa nek onda udaraju kontru.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

A sta ce mo sa Jasenovcem, Pagom, Gradinom, Gradiskom, Sarajevom, krajinom, gde su Srbi skoro istrebljeni? Zar nije genocid kad jedan teritorij ocistis od jednog naroda, kad istrebis narod na odredjenoj teritoriji. Cak ni Haski kazamat nije eksplicitno nikom dokazao da je pocinjen genocid na prostoru BiH.

U tajnosti pušten iz Haga, pa pobegao u Švedsku! KO JE MOMIR NIKOLIĆ, GLAVNI SVEDOK PROTIV MLADIĆA? Sudija Nijambe: RUKE SU MU OGREZLE U KRVI, uvek bio tamo gde su ubistva!
Politika

U tajnosti pušten iz Haga, pa pobegao u Švedsku! KO JE MOMIR NIKOLIĆ, GLAVNI SVEDOK PROTIV MLADIĆA? Sudija Nijambe: RUKE SU MU OGREZLE U KRVI, uvek bio tamo gde su ubistva!

"Iskreno želim da pred ovim časnim sudom i javnim mnjenjem, a posebno bošnjačkim, izrazim svoje duboko i iskreno žaljenje i kajanje zbog zločina koji se dogodio i da se izvinim žrtvama, njihovim porodicama i bošnjačkom narodu zbog svog učešća u tom zločinu". To su reči koje je, priznajući krivicu za ratne zločine, 29. oktobra 2003. u Hagu izgovorio čovek za koga sutkinja Priska Matimba Nijambe iz Zambije smatra da je, umesto Ratka Mladića, odgovoran za nezamislive zločine u Srebrenici 1995. godine

10.06.2021

09:57

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija