• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2021

00:08 >> 11:13

POŽURITE NA KIOSKE! VELIKO INTERESOVANJE ČITALACA ZA SPECIJALNO IZDANJE INFORMERA - "Istina koja se krije! Mladić osuđen nevin"! /VIDEO/

printscreen

Politika

POŽURITE NA KIOSKE! VELIKO INTERESOVANJE ČITALACA ZA SPECIJALNO IZDANJE INFORMERA - "Istina koja se krije! Mladić osuđen nevin"! /VIDEO/

Podeli vest

Specijalno izdanje Informera "Istina koja se krije! Mladić osuđen nevin", koje danas možete kupiti na kioscima širom Srbije, izazvalo je ogromno interesovanje publike!

 

Podsećamo, bivši komandant Vojske Republike Srpske osuđen je na doživotnu robiju u Haškom tribunalu, a sudija Priska Matimba Nijambe dala je izdvojeno mišljenje.

U Informeru danas pročitajte kompletan tekst bez ikakvih skraćenja i izmena.

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NOSTRADAMUS

pre 2 godine

VI SE SADA PRAVDATE A PRESUDA MLADICU JE ZNAK KOLIKO JE VUCIC SA DODIKOM SLAB NEJAK IGRAC MOZDA CAK I IZDAJNIK...DZABA SE PERETE....SUDICE VAM BUDUCNOST SVIMA

Zagor

pre 2 godine

Naravno,četvorica sudija griješe i nemaju pojma od utvrdjenih činjenica a jedan sudija je ispravan i zna pravu istinu!Da se ne pominje prvostepeno vijeće koje je donijelo prvostepenu odluku! Pravoslavni turci u delirijumu! Ali džaba...ode sRatko da ga guze i pomalo nakolju u Britaniju......jeste Velika ali nije srbija....ha ha ha

tomas gustafsson

pre 2 godine

А,па није невин! Крив је! КРИВ ЈЕ ДО КОСКЕ, ЈЕР ЈЕ БРАНИО И ОДБРАНИО СРПСКИ НАРОД ПРЕКО ДРИНЕ!!! То се не опрашта!

Mauser

pre 2 godine

Nije imao što tražiti preko Drine, zna se gdje Srbi žive. Mislio je da će postati neka faca, a i postao je balkanski krvnik.

tomas gustafsson

pre 2 godine

КАКАВ НАУЧНИК СИ ТИ! НОБЕЛОВАЦ! ЗНАЧИ, СРБИ НИСУ ЖИВЕЛИ У КРАЈИНИ И БиХ? НИЈЕ ИМАО ШТА ТРАЖИТИ ТАМО? ИМАО ЈЕ ШТА ТРАЖИТИ-ТАКВЕ КАО ТИ,ШТО НЕГИРАЈУ ПОСТОЈАЊЕ СРБА НА ЊИХОВИМ ВЕКОВНИМ ПРОСТОРИМА, И ХОЋЕ ДА ИХ ИСТРЕБЕ! ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ,САМО ТИ ТО НЕМАШ ЧИМЕ ДА СХВАТИШ, БА!

Milenko Mihajlovic

pre 2 godine

Jeli nepostoji Način da se Ujedinjene Nacije žale protiv nepravedne presude Mladiću?

Realno

pre 2 godine

Nemojte se loziti, naravno da je kriv. Sto se tice "odbrane", da SAD nisu zaustavili Hrvate i Muslimane, ne bi ostalo ni "e" od Srpske. Nadam se da ce mu se gazde iz db pridruziti na mnogaja ljeta.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Ostavite te u Hagu. General Mladic je osudjen nevin onda kada ga je Srbija predala zapadnjacima. Zapadnjacima koji su je bombardovali i djecu joj nevinu ubijali. AMIN. KRAJ.

mesa

pre 2 godine

I tako su srbi slavili svaku pobedu sa generatie na generaciju sve pobede zavrsise na kraju u velikoj britaniji i sada Sam siguran da in je svaka pobeda bila ovakva tesite se sa NjMA

Milenko Mihajlovic

pre 2 godine

Jeli nema načina Žalbe protiv Presude Mladića?

Mića

pre 2 godine

Da li je rađena dnk analiza leševa, koji su prikazani javnosti? Ima indicija da su iskopavani leševi ljudi, koji su umrli prirodnom smrti i koji su bili sahranjeni 5-6 meseci ranije.

Mića

pre 2 godine

Slušao sam jedan komentar čoveka, koji je bio u Srebrenici tih dana. Kaže da je stiglo 10 autobusa sa ratnim zarobljenicima. Devet autobusa je bilo sa po 50 putnika zarobljenika, a u 10 je bilo oko 30-tak zarobljenika. To sam isto čuo od jednog direktnog učesnika, bivšeg policajca, par godina kasnije. Bio je uslov da bude 2000 ubijenih, da bi Amerika intervenisala. Moja pretpostavka, valjda farmaceutska i prehrambene kompanije iz Amerike su dale neki veliki novac, da bude toliko kovčega. Pošto nije bilo dovoljno mrtvih, usledilo je iskopavanje leševa do Srebrenice do Tuzle, da bi se namirio broj od 2000. A novac je deljen između muslmana i Srba. I Karadžić je tražio da se uradi dnk analiza leševa, da se utvrdi poreklo, ali nisu hteli. Čovek, koji ima ogromnu dokumentaciju, koja bi preokrenula kompletan proce, 4 puta je bio pozvan da svedoči, ali sva 4 puta je odbijen, jer nije išlo u prilog onima, koji su hteli istinu da sakriju.

semso duranspahic

pre 2 godine

Da je bio dobar covjek trebao se boriti kao bosanac za bih a ne praviti izdvajanje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59