• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2021

12:18

Kurti se pokazao kao velika kukavica, dovešće jednu ženu koja je navodno napadnuta... Vulin: Nisam optimista pred pregovore u Briselu

printscreen

Politika

Kurti se pokazao kao velika kukavica, dovešće jednu ženu koja je navodno napadnuta... Vulin: Nisam optimista pred pregovore u Briselu

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostovao je u jutarnjem programu televizije Prva i tom prilikom istakao da nije optimista pred nastavak dijaloga Beograda i Prištine u Briselu

Komentarišući sva dešavanja uoči nastavka pregovara između Beograda i Prištine, najavu tužbe Šiptara za genocid, ponašanje Šiptara posle održavanja prve liturgije nakon 23 godine u nedovršenom Hramu Hrista Spasa u Prištini i ispisivanje jezivih antisrpskih grafita na vratima crkve, lider PS-a i ministar policije istakao je da bi Šiptari bili najsrećniji kada Srbija i Srbi ne bi uopšte postojali. 

- Za nas je potpuno svejedno da li je na vlasti Tači, Kurti, Haradinaj ili neko drugi. Oni će uvek imati odnos prema Srbiji i Srbima takav da bi bilo najbolje da Srbije i Srba nema. Tamo gde se Šiptari apsolutno pitaju, Srba nema - kazao je lider PS-a Aleksandar Vulin. 

Nisam optimista pred nastavak briselskih razgovora

Ovo što Kurti pokušava da uradi je toliko gadno, prizemno i jadno. 

Dovešće jednu ženu koja je navodno napadnuta kada je bila devojčica od strane Srba, dovode je kao člana delegacije koji treba da skrene pažnju svih svetskih medija i iznervira Aleksandara Vučića. 

A šta je trebao da uradi Aleksandar Vučić? Da li treba da povede ljude čijim su srodnicima Šiptari sekli glave? 

Kurti se pokazao kao velika kukavica, dovešće nekoga ko će trebati da uradi ono što on neće smeti da uradi pred Aleksandrom Vučićem. Izuzetno ružno i prijavo. O čemu da pregovaramo u takvoj atmosferi", upitao je Vulin i poručio da samo kada treba da se sudi Šiptarima za ratne zločine, svedoci nestanu ili se pronađu mrtvi i cela međunarodna zajednica na to ćuti. 

- Za razliku od recimo suđenja Haradinaju, gde su svi svedoci ili se ubili ili su ih ubili, mi kada sudimo nekom za ratne zločine, ni jedan svedok ne strada, ni jedan svedok ne nestane, nego se istina nađe - rekao je Vulin.

- Vučić je rekao i Šiptarima i Hrvatima i Bošnjacima da pokažu gde su masovne grobnice i da dođu da ih nađu, ali da to urade i Srbi, naravno, niko se nije odazvao na taj poziv, ni Šiptari, ni Hrvati, ni Bošnjaci - zaključio je ministar i predsednik PS-a Aleksandar Vulin tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije Prva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59