• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2021

22:04

ĐILASE, TVOJI RADNICI POBRKALI LONČIĆE! Vladanka Malović odbrusila đilasovskim medijima: NE VOZI SE ANDREJ DŽIPOVIMA PO NOVOM SADU, VEĆ TO RADI VAŠ GAZDA!

Politika

ĐILASE, TVOJI RADNICI POBRKALI LONČIĆE! Vladanka Malović odbrusila đilasovskim medijima: NE VOZI SE ANDREJ DŽIPOVIMA PO NOVOM SADU, VEĆ TO RADI VAŠ GAZDA!

Podeli vest

Radnici Đilasovog tabloida ponovo pobrkali lončiće - Ne vozi se Andrej Vučić džipovima po Novom Sadu, već njihov gazda Dragan Đilas, napisala je na svom Instagram profilu članica Predsedništva SNS Vladanka Malović

- Istini za volju Andrej nema nijedan džip, nema ni 35 nekretnina poput Gojka Đilasa, kao što nema ni 53 bankovnih računa širom sveta na koje je sakrio opljačkane pare građana Srbije kao medijski tajkun i najveća lopovčina u Srbiji Dragan Đilas.

Ali, Andrej Vučić pošteno zarađuje svoju platu, nije ukrao ni dinar u svom životu, ne bahati se, obrazovan je i pristojan čovek, ljudina, koji voli svoju stranku SNS i Srbiju više od svega, što je za gazdu tabloida Danas nedokučivo, jer on zna samo da laže, bahati se, vređa, tuče ženu i tasta pred decom i krade - zaključuje Malović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Svima vam postenje curi niz bradu kad pricate a ne zna se ko je veci lopov zuti ili ovi sad.

Sanja

pre 2 godine

Andrej je običan čovek koji živi pošteno od svog rada, a zavidni Đilasovci mogu da pišu šta hoće. Istina je potpuno drugačija.

Deki

pre 2 godine

Đilasovci jedino umeju da upiru prstom u poštene građane koji s ene bahate poput njih.

Rasa

pre 2 godine

Sve što kažu, lazu. Pričađilasovaca, nema veze s vezom. Za razliku od njih, Andrej je kulturan i obrazovan čovek i ne bi sebi dozvolio bahatost poput Đilasa i ostatka opozicije.

Petar

pre 2 godine

Tako je. Zna se ko se bori idalje za Srbiju, a kome je bila bitna krađa novca, a ne zemlja.

Vesna3112

pre 2 godine

Malovicka je sve lepo objasnila u ovom tekstu

Vesna3112

pre 2 godine

Malovicka od reci do reci si upravu za sve

sns botina

pre 2 godine

Pod hitno zatražiti pomoć psihijatra!!!

kontesanera

pre 2 godine

Bahaćenje i bogaćenje na račun građana je prošlost, tako da te zasluge ne mogu pripisati Andreju Vučiću koji je normalan i skroman čovek.

Neca

pre 2 godine

Đilasovci vazno da napadaju a ni sami vise ne znaju koga!

Nataša

pre 2 godine

Činjenično je da je Đilas taj, koji se razmeće novcem naroda i posakrivao ga je po raznim mnogobrojnim bankovnim računima širom sveta.

Vlajko77

pre 2 godine

Naravno, to samo Djilas radi i njegovi pajtasi !

Vladimir

pre 2 godine

Đilasovci jedino to i znaju! Oni su bahati i agresivni!

Vujo

pre 2 godine

I da ima, džip ko džip, ali mene više interesuje ko je opljačkao narod i ostavio praznu državnu kasu, a ništa nije uradio za Beograd? Đilas beše?

Sofija

pre 2 godine

Đilas i njegovi kerići, podanici, napadaju sve od reda, a sve u nedostatku političkog cilja i plana.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija