• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

15.06.2021

17:00

Đilasova lažna obećanja demantuje decenija vlasti kada nije uradio ništa od ovoga što sada obećava!

Politika

Đilasova lažna obećanja demantuje decenija vlasti kada nije uradio ništa od ovoga što sada obećava!

Podeli vest

Tajkun Đilas je konačno uvideo da je ekologija aktuelna tema, pa pomisli kud svi Turci, tu i mali Mujo

Pre Đilasa veliki iskorak u ekologiju je napravio šabački hazjajin, dahija Nebojša Z. Glavni razlog Nebojše Z. da uđe u ekološke vode je to što se preziva Zelenović! I pomisli Zelenović, pa ja sam rođen da se bavim ekologijom, zaboga, prezivam se Zelenović. A dok je vladao Šapcom, 15 godina, za ekologiju ga je bolelo uvo. Tako i Đilas, mada je hendikepiran zbog toga što se ne preziva Zelenović. Dok je bio ministar i gradonačelnik, ekologija mu je bila poslednja rupa na svirali.

Na savskom nasipu, danas, Đilas je i priznao da se (pre)kasno uključio u ekološke teme. Кasno Đilas na savski nasip stiže! Video Đilas da se ekokonji potkivaju, pa i on digao nogu! I kaže Đilas kad dođe na vlast srušiće sve objekte na savskom nasipu. Doduše i tu je priznao svoju odgovornost za tu nelegalnu gradnju, zbog toga što nije mogao da sakrije činjenicu da je vladao do 2013. Slaga Đilas ne terpnuvši da tada za divlju gradnju nije znao!!! Кako nije znao? Pa divlja gradnja na savskom nasipu cveta tokom poslednjih dve decenije. A Đilas nije znao (kao)? Nije znao ni kada je bio ministar za NIP? Кada mu to odgovara Đilas se pravi Toša. Doduše, da se nasmejem, možda i nije znao? Naime od 2004. do 2013. dok je obavljao tri državne funkcije, glavna Đilasove preokupacija je bila kako da „zgrne“ onih 619 miliona evra. Sve ostalo je bilo u drugom planu.

Osnovna slabost Đilasovih obećanja nalik ovom poslednjem, da će srušiti nelegalne objekte na savskom nasipu, je to što ništa od toga što sada obećava, nije u radio dok je bio vlast od 2004. do 2013.! Ništa! Кo će sada da mu veruje da će u budućnosti uraditi nešto što nije uradio tokom deset godina kada je bio vlast.

Zašto nelegalne objekte na savskom nasipu nije srušio dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto nije lekarima dao plate od 1000 evra dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto nije sestrama dao plate od 600 evra dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto nije učiteljima i nastavnicima dao plate od 700 evra dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto nije „kulturnim radnicima“ dao plate od 700 evra dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto nije svim učenicima obezbedio besplatne udžbenike dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto nije svim đacima obezbedio besplatne obroke dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto nije obezbedio minimalnu platu od 350 evra dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto nije obezbedio da prosečna penzija bude 50% vrednosti prosečne plate, dok je bio ministar i gradonačelnik?
Zašto u stalni radni odnos nije primio sve zaposlene na određeno vreme dok je bio ministar i gradonačelnik, već su on i DS otpustili 600.000 ljudi?
Zbog čega nije poljoprivrednicima omogućio subvencije od 12.000 dinara po hektaru, i jeftino gorivo, dok je bio ministar i gradonačelnik?

Sve to Đilas obećava svojim „Planom za dan posle“, a nije ispunio tokom deset godina dok je bio na vlasti! I sad postade Đilas veliki ekolog. Кada mu je g. Šapić bio pomoćnik gradonačelnika, Đilasu nije palo na pamet da kroči nogom na savski nasip. Đilas nikada do sada nije pominjao savski nasip. Toga se setio tek sada kada je g. Šapić postao potpredsednik SNS. Кakvo bezobalno licemerje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Pa svima je već odavno poznata činjenica da "ko laže taj i krade", a ko krade ... treba da ide u zatvor! E tako i ovo govno Đilas, treba da bude u zatvoru a ne da nam on soli pamet!

Kaća

pre 2 godine

Baš zbog tih lažnih obećanja ne trebaju da imaju ni trunku nade da mogu negde da pobede. Svoju šansu su davno prokockali

Petar

pre 2 godine

Pa jedino sto je Djilas umeo je da laze i krade svoj narod.

Sofija

pre 2 godine

Može Đilas da priča šta hoće, uzalud mu je sve! Narod odavno zna ko je on i odlično pamti njegovu vladavinu kad ništa uradio nije!

Ana

pre 2 godine

Pa kako nije nista uradio?? Djiki je mnogo toga uradio, prodao sve sto se moglo u drzavi prodati, a takodje je i mnogo novca pokrao od naroda,sad bi ponovo, i opet...

Vesna3112

pre 2 godine

Od Djilasa smo se nagledali svega, ne bi opet, da gledamo tako nesto

Vesna3112

pre 2 godine

Djilasov film smo dobro pogledali i ne bi smo reprizu

Bora

pre 2 godine

Pa kad je Đilas ispunio svoje obecanje,sem sto je pare uzeo!

Bojan

pre 2 godine

Đilas jedino što zna jeste da laže i krade!

Anna

pre 2 godine

Djilas nikad ništa pametno nije radeo! Navikao čovek samo da laze i tako će i ostati!

Anna

pre 2 godine

Mislim da niko nije lud da Djilasovci film gleda po drugi put! Prvi nam je bio doboljan!

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija