• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2021

17:59

SRAM TE BILO, NERMINE NIKŠIĆU! Lončar ogorčen izjavom zastupnika u Parlamentu BiH: NEKA TI JE NA ČAST DA TAKO HUMAN GEST PREDSTAVLJATE NA LAŽAN NAČIN!

Tanjug

Politika

SRAM TE BILO, NERMINE NIKŠIĆU! Lončar ogorčen izjavom zastupnika u Parlamentu BiH: NEKA TI JE NA ČAST DA TAKO HUMAN GEST PREDSTAVLJATE NA LAŽAN NAČIN!

Podeli vest

Reagujući na bezumnu laz i neskrivenu mrznju prema Srbiji, njenim građanima i rukovodstvu Srbije koju je neki Nermin Niksić izneo, ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar je poručio 'neka mu je na čast'.

- I njemu i svima njemu sličnim koji na ovako besraman način koriste priliku da se medijski promovišu! Svako ko želi da jedan par ekselans humanitarni gest predstavi na lažan način zaslužuje samo prezir i osudu. Siguran sam da taj Nermin i njemu slični polaze od sebe i sopstvene pretpostavke da u svakom gestu treba pronaći svoj interes - poručio je ministar Lončar dodajući da je siguran da građani BiH znaju istinu i prepoznaju ko im je prijatelj, a ko se ponaša kao ratni profiter.

Ranije danas predsednik SDP-a i zastupnik u Parlamentu Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić izneo je na "informacije" koje je dobio od "ozbiljnog izvora iz diplomatskih krugova" u vezi sa vakcinacijom građana FBiH u Srbiji.

- Prema informacijama koje sam dobio iz relevantnih diplomatskih krugova, Federacija BiH je platila Republici Srbiji za isporuku vakcina. Naravno, da su iz Rusije upozorene vlasti u Srbiji da smo Ruska Federacija može ugovarati prodaju i isporuku vakcina trećim državama. To je bio razlog zašto vakcine nisu bile dostavljene, a naravno da se novac nije mogao vratiti u budžet, pa je pronađeno solomonsko rešenje da se našim građanima omogući navodno besplatno vakcinisanje u Republici Srbiji - utvrdio je Nikšić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tomas gustafsson

pre 2 godine

"ТРГОВАЦ ТИ ЛАЖЕ СА СМИЈЕХОМ; ЖЕНА ЛАЖЕ СУЗЕ ПРОСИПЉУЋИ; НИКО КРУПНО КА TУРЧИН НЕ ЛАЖЕ"!!!

Rade R

pre 2 godine

To isto treba da mu kažu svi u Bosni! Sram te bilo Nermine Nikšiću!!! Dupeta kad obraza nemaš!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija