• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2021

12:27

EVO KAKO SU "PALI" JEREMIĆEV FINANSIJER ZORAN VUČKOVIĆ I NJEGOVA EKIPA ZA MALVERZACIJE U RESAVICI! /VIDEO/

MUP

Politika

EVO KAKO SU "PALI" JEREMIĆEV FINANSIJER ZORAN VUČKOVIĆ I NJEGOVA EKIPA ZA MALVERZACIJE U RESAVICI! /VIDEO/

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UКP-a, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su Marka Vukovića, Vladimira Perovića i Zorana Vučkovića, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo zloupotreba položaja

 

Oni se sumnjiče da su malverzacijama u vezi sa ugovaranjem kupovine vozila i radnih mašina oštetili Javno preduzeće za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica" za oko 40 miliona dinara.

Marko Vuković (37) je odgovorno lice Javnog preduzeća za podzemnu eksloataciju uglja "Resavica", Vladimir Perović (37) odgovorno lice preduzeća "Rembas trans" DOO Resavica, dok je Zoran Vučković (52) odgovorno lice "Imperia kompani A3 plus" DOO iz Beograda tereti se za krivično delo pranje novca.

Inače, Zoran Vučković je član Narodne stranke Vuka Jeremić, bio je finansijer Jeremića i njegove stranke na poslednjim izborima, a vodio je i kampanju. Država se bori protiv kriminala i nema zaštićenih, bez obzira u kojoj stranci pripadaju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olja

pre 2 godine

Nadam se da će uskoro prestati ovakve informacije, da će uskoro početi neke lepe stvari da se dešavaju.

Makisa

pre 2 godine

Treba pronaci zaista vezu jeremixa sa njima jer sigurno su i njegovi prsti upleteni...

Simona

pre 2 godine

Niko nece biti zasticen ako se ispostavi da je krao!

IZ RESAVICE UKRALI 40 MILIONA! Uhapšena trojka zbog malverzacija - JEDAN OD NJIH FINANSIJER VUKA JEREMIĆA!
Hronika

IZ RESAVICE UKRALI 40 MILIONA! Uhapšena trojka zbog malverzacija - JEDAN OD NJIH FINANSIJER VUKA JEREMIĆA!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UКP-a, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su tri osobe koje su malverzacijama u vezi sa ugovaranjem kupovine vozila i radnih mašina oštetile Javno preduzeće za podzemnu eksploataciju uglja „Resavica“ za oko 40 miliona dinara.

16.06.2021

10:56 >> 10:59

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija