• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2021

20:11

/Foto/ Aleksandar Šapić u Vranju: Razvoj infrastrukture je ključ prosperiteta zemlje

Informer

Politika

/Foto/ Aleksandar Šapić u Vranju: Razvoj infrastrukture je ključ prosperiteta zemlje

Podeli vest

Važnost razvoja infrastrukture je ključ prosperiteta čitave zemlje, a konstruktivnost i pozitivnost jesu nešto na osnovu čega se poverenje građana na izborima i dobija – rekao je Aleksandar Šapić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke danas u Vranju, gde je sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, prisustvovao sastanku Pčinjskog okruga

-Auto-put koji je ovde urađen pre par godina je istorija za ovaj kraj Srbije. Pruga koja će biti gotova u vremenima ispred nas, ona suštinski menja ovaj kraj. Svako radno mesto, svaka fabrika, svaki lokalni put, to su stvari koje ne smemo da zaboravimo i o kojima treba da govorimo ali na jedan drugačji način nego što se to godinama unazad govorilo na našoj političkoj sceni. Moramo biti konstruktivni i pozitivni i moramo da pokažemo zašto dobijamo poverenje naroda, a mislim da smo tome kao organizacija dorasli – objasnio je Šapić.

Foto: Informer

Poručio je da moramo pokazati da je jedinstvo srpskog naroda iznad svega.

-Treba da pokažemo svima da smo jedinstveni, i verujte da tog momenta postavljamo Srbiju na pijedestal odakle niko nikad neće moći da nas pomeri, barem ne na ovim prostorima. Imamo obavezu da, kad se više ne budemo bavili ovim poslom, Srbiju ostavimo našoj deci i unucima daleko bolju nego što je bila kada smo mi preuzeli odgovornost za njeno vođenje, a znamo kroz šta je sve Srbija prošla proteklih decenija - rekao je on.

Šapić je naglasio je da je Srpska napredna stranka postala organizacija koja trasira novi politički pravac.

Foto: Informer

- Nakon izbora 2022. godine moramo da otvorimo novu desetogodišnju etapu u kojoj ćemo Srbiju, zadržati na putu kojim je krenula postavivši je da bude faktor stabilnosti regiona i Evrope. Srbija ima istorijsku priliku da jednom za svagda pokažemo da na ovim prostorima nema stabinosti, ni na Zapadnom Balkanu, ni u ovom delu Evrope, bez ekonomski i vojno jake Srbije, bez infrastrukturno jake Srbije. Moramo nastaviti putem kojim smo krenuli, ne smemo da odustanemo i treba da pokažemo odgovornost za ono što radimo – zaključio je Šapić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija