• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.06.2021

16:29

TRAŽIĆU OD VUČIĆA DA SE KRIVOKAPIĆU I SVIMA KOJI SU GLASALI ZA REZOLUCIJU ZABRANI ULAZ U SRBIJU! Vulin odlučno: Svi oni ispisali su se iz Srba!

Politika

TRAŽIĆU OD VUČIĆA DA SE KRIVOKAPIĆU I SVIMA KOJI SU GLASALI ZA REZOLUCIJU ZABRANI ULAZ U SRBIJU! Vulin odlučno: Svi oni ispisali su se iz Srba!

Podeli vest

Srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da će tražiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se svima koji su glasali ta Rezoluciju o Srebrenici zabrani ulaz u našu zemlju

- Oni koji su u crnogorskom parlamentu glasali za rezoluciju o Srebrenici ispisali su se iz Srba. Krivokapić je poslednji put razočarao Srbe, posle ove bruke više ništa od njega ne može da nas razočara - izjavio je Vulin i dodao:

- Predsednik Vučić nije čovek koji zabranjuje, ali tražiću od njega da se onima koji su glasali za rezoluciju zabrani ulaz u Srbiju, neka svoje porodice dobro raspoređene po Beogradu viđaju u Crnoj Gori - poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 2 godine

Kako da im se zabrani ulazak u Srbiju kada imaju, pored crnogorskog i srpsko državljanstvo?

Zoran

pre 2 godine

Marcco, crnogorski zakon ne dozvoljava dvojno državljanstvo. Tako da ne mogu da imaju i Srpsko i crnogorsko državljanstvo.

dera

pre 2 godine

Ako ima drzavljanstvo onda krivicna prijava pa bajbok .

pravda

pre 2 godine

tako je ministre ....dosta je vise ....dok nepokazemo zube napadace nas svaki dan

Normalac

pre 2 godine

Ko te napada nesrećniče izmanipulisani? Osim ako si jedan od ubica iz vojne formacije koja je izvršila zločin u Srebrenici.

Ljuhiša

pre 2 godine

A ovima što večito studiraju, naplatiti školovanje i lečenje, i tretirati ih kao strance, pa nek idu u Milu im i Goru im, i to reše sa Mulom im.

Pera

pre 2 godine

Na ovakvu istorijski karakteristiku za srbe treba snažno odgovoriti a mi to moramo zbog istorije ! Svim glasačima treba adekvatno odgovoriti!

Nisu Srbi

pre 2 godine

Nisu Srbi pocinili genocid, vec komunisti. Komunisti su genocidasi, zaluzena karakteristika, Druze Julin, i ti si deo tog sramnog rezima. Seti se Druze, kakav je genocid pocinio Staljin, i kako mu se ti divis. Ali, casne ljude (u koje Vi ne spadate) se gnusaju Vas i Vasih.

Dragi

pre 2 godine

Trla baba lan, da joj prođe dan. Hoćete li zabraniti svim američkim senatorima i kongresmenima ulazak u Srbiju? I oni si izglasali sličnu rezoluciju. A ono što je vrlo važno, a tiče se zaštite Srba u Americi... u Americi gospodine ministre, živi 5 puta više Srba, nego što ih ima u Crnoj Gori.

ringispil

pre 2 godine

Ajde bre ljudi kakvi srbi. Da su srbi nebi glasali. Zabraniti dizivotno nima i njihovim familijama pristup Srpskoj drzavi, i naravno sve nekretnine koje imaju u Srbiji prodati u humanitarne svrhe.

Hag

pre 2 godine

ha ha ha ah ha ha ha ha ha ha ha ha Predloži i da se zabrani i poslanicima Kanade,Austrije,švicarske,luksemburga,parlamenta EU,SAD-a,Belgije,Irana,Litve..... Koji glupan Bože dragi :) ha ha ha Nije CG srbijanska prćija...niste to još shvatili???!!!

hag

pre 2 godine

A haške sudije i gradjane država iz kojih dolaze....mislim sve sudije Haškog tribunala koje su presudile da su pravoslavni teroristi iz BiH i srbije počinili genocid???!!! Treba i njima zabraniti!!!! Samo oštro!!!! buhuhahahahahahaha

Rade

pre 2 godine

Ne samo njima zbraniti ulazak, već i svim članovima njihove uže porodice, blokirati im, zamrznuti im imovinu u Srbiji, bankovne račune...kako to demokratski Amerika radi, kada se nečija politika kosi sa njenim nacionalnim interesima.

Vns

pre 2 godine

Pa kako....pre par meseci ste pisali Dritane Srbine...Krivokapić Srbine....a da zaboravio sam da ti svi veliki Srbi će pozadinu prodati za šaku para.... To će se desiti i u Srbiji....tipični primeri prodatih pozadina....Vesić,Šapić....uvlače se onima ko je na vlasti....pare čine čuda...

Bojkot

pre 2 godine

Prekinuti izgradnju autoputa ka crnoj gori ibojkot crnogorskog primorja.

Marko

pre 2 godine

Konacno se potvrdilo po ko zna koji put da dok nas drma nostalgija i poletelii bi u zagrljaj svima, pa i Crnoj gori, njima ustvari Srbija sluzi da je maksimalno iskoriste...Zauzeli su sve rukovodece polozaje, lece se besplstni, skoluju se besplatno, peru sumnjiv novac...jednom recju bahate se ovde...a nedaj boze nekog novog rata protiv nas, e tu bi bili prvi...a za Ministra veliko bravo...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija