• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2021

08:54

ŠEŠELJ ŽESTOKO OPLEO PO CRNOGORSKOJ POSLANICI! "KAKO SE ZOVE ONA STUHA?!" Lider radikala nije imao milosti za Draginju Vuksanović Stanković posle njene izjave o rezoluciji o Srebrenici!

Printskrin

Politika

ŠEŠELJ ŽESTOKO OPLEO PO CRNOGORSKOJ POSLANICI! "KAKO SE ZOVE ONA STUHA?!" Lider radikala nije imao milosti za Draginju Vuksanović Stanković posle njene izjave o rezoluciji o Srebrenici!

Podeli vest

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj rekao je da je Draginja Vuksanović Stanković Draginja Vuksanović Stanković, predsednica kluba Socijaldemokratske partije Crne Gore, izdajnik srpskog roda

Šešelj nije mogao da se seti kako se Draginja Vuksanović Stanković zove.

- Kako se zove ona stuha? Ne možeš avetinji ni ime zapamtiti. To je slika i prilika srpskih izdajnika - rekao je Šešelj u jutarnjem programu TV Happy.

Vojislav Šešelj savetovao je poslanike Demokratskog fronta da nije dobro bojkotovati rad Narodne skupštine jer se tamo može čuti njihov glas, te da mogu da napuste salu samo kada je glasanje. 

- Ne treba više glasati za odluke iza kojih stoji Zdravko Krivokapić - rekao je lider radikala i dodao da sa poslanicima DF niko ne može ući u polemiku.

Vuksanović Stanković, izjavila je za Radiosarajevo.ba da usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici doživljava kao veliki civilizacijski iskorak za Crnu Goru.

“Ovo je pečat na istinu. A istina je da je u Srebrenici izvršen genocid! Sav civilizacijski svet mora se suočiti sa tom istinom. I upravo ovo glasanje je pečat toj istini”, kazala je Vuksanović Stanković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Smederevac

pre 2 godine

Zabrana ulaska svima pod hitno -proveriti njihove nekretnine u Srbiji ,firme,kontakte ,sve --itd....

Milan63

pre 2 godine

To bi bio najbolji potez, ali se bojim da od toga neće biti ništa jer mi smo, pobogu, na "evropskom putu", što u prevodu znači da ne želimo da uđemo u konfrontaciju sa zapadnim silama, koje su prava adresa za ovu sramnu i antisrpsku rezoluciju, i njihovim vazalima u regionu. Biće neka reakcija, blaga po svim znacima, i zato će i dalje nastaviti ds nas pritiskaju i ponižavaju. Uvek sam mislio da je za nas lekovito da se jednom za sva vremena ratosiljamo EU. Šta ćemo mi tamo pored jedne Hrvatske koja je proterala preko 250.000 Srba i kao nagradu primljena u njihovo članstvo? Šta mi tamo uopšte tražimo?

Komandant 1001

pre 2 godine

Ne znam dali je to dobro za Srbe crnogorce koji sebe zovu Srbima, jer treba znati da je veliki broj crnogorski Srba pobegao od Milogore a njih najuriti istrao si rođenog brata !

Zoran

pre 2 godine

Piusti Vojo, kupace se oni u svom glibu, samo polako...

Zoran

pre 2 godine

Као шиптари, подићи порез на сву робу из црне.горе за 1000 посто...

Penzioner

pre 2 godine

Zašto da nas ne šamaraju kad se mi ponašamo kao da to volimo? Da im uzvraćamo kako dolikuje, dva puta bi razmislili!

Ariost

pre 2 godine

Ima li ta dro.a,mekog u srbiji ili neku nekretninu odmah izjutiti i oduzeti.iz doživotnu zabranu ulaska u Srbiji.Stop crnogorskoj okupaciji Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59