• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2021

11:08

Jovanov: MARINIKA TEPIĆ NASTAVLJA DA ZABAVLJA JAVNOST U SRBIJI!

Politika

Jovanov: MARINIKA TEPIĆ NASTAVLJA DA ZABAVLJA JAVNOST U SRBIJI!

Podeli vest

Osoba koja je bez imalo sramote optužila kokoške da u vojnom objektu u Moroviću uzgajaju marihuanu, nastavlja da zabavlja javnost u Srbiji iznošenjem svojih izmišljotina, neistina, naopakih zaključaka, besmislenih analiza i slično, saopštio je Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Međutim, ovde se postavlja drugo pitanje. Naime, kada je poslednji put Marinika Tepić napadala srpsku namensku industriju, naše fabrike su izgubile već dogovorene poslove u vrednosti većoj od 15 miliona dolara, a korist od toga su imale određene bugarske kompanije koje su poslove preuzele.

Zato se postavlja pitanje koliku štetu Marinika Tepić sada misli da napravi, ko će sada imati korist od toga i da li se provizije za najamne radove ove vrste isplaćuju na račune na Mauricijusu, u Hong Kongu, ili na nekoj trećoj destinaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mima

pre 2 godine

Ne zna se ko je vece zlo Marinka ili njen gazda Djilas.

Nevenka

pre 2 godine

Marinka je samo Djilasova marioneta koja radi sta joj gazda naredi.

Luka

pre 2 godine

Marinika je ispricana prica, vec i vapcici na grani znaju o njenim teorijama zavera.

Boki

pre 2 godine

Marinika jedan od glavnih manipulanata u opoziciji, ruku pod ruku sa svojim sefom Draganom Djilasom.

Jole

pre 2 godine

Tepiceva ne prestaje sa manipulisanjem i iznosenjem dezinformacija.

Mirjana

pre 2 godine

Marinika je žena za čije je izjave toliko puta dokazano da se baziraju na lažima, da više nema smisla ni da govori za javnost.

Petar

pre 2 godine

Šta drugo očekivati od Đilasove marionete? Pošto su svi ovi računi puni verovatno je negde nikao novi.

Rade

pre 2 godine

Tajni agent Marinika, rasvetljava nepostojeće slučajeve.

Sava

pre 2 godine

Šta drugo očekivati od cirkuske trupe? Marinika zabavljačica, hahahaha.

MILE

pre 2 godine

nabavite joj kostim od klovna da ga obuče i bude kompletna ličnost

Ilija

pre 2 godine

Pitam se samo ko dozvoljava karikaturama kao sto je gospodja Tepic da budu na politickoj sceni? Dokle ce se visetolerisati ovo sto iznosi optuzbe za koje nema dokaze ?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija