• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2021

13:01

Preletačica Tepić jedino je vešta u petparačkim Tviter raspredanjima! Đurić: Marinika mlati praznu slamu

informer.rs

Politika

Preletačica Tepić jedino je vešta u petparačkim Tviter raspredanjima! Đurić: Marinika mlati praznu slamu

Podeli vest

Marinika Tepić, preletačica rekorderka još jednom je, u svojim izmišljanjima i lažima dokazala koliko je "vešta" jedino u petparačkim tviter raspredanjima. Suština joj dođe - mlati praznu slamu. U pokušajima da zaštiti svog poslodavca i pare koje od njega uzima, očigledno ne bira sredstva - stoji u saopštenju narodne poslanice Nevene Đurić

Potpuno je sumanuto  da bilo kakve prigovore na račun Krušika upućuje bivši režim, koji je nekada vodio zemlju i bio zadužen, između ostalih, i za tu firmu, koja je tada, u njihovo vreme, zapošljavala 1.500 ljudi i imala profit oko dve milijarde dinara. Pri čemu je veći deo radnika bio zaposlen u administraciji,  a ne u proizvodnji.

Građani treba da znaju da Krušik sada zapošljava oko 3.200 ljudi, duplo više nego 2012. godine i skoro 10 puta veći prihod - dok se ne umešaju uništitelji iz bivšeg režima.

Nisu uništili samo Krušik, već su kompletno zgazili celokupnu srpsku privredu, ali su zato njihove privatne firme profitirale proporcionalno propadanju brojnih naših kompanija.

Koliko su tada porodica ostavili na ulici?

Koliko je dece ostalo gladno?

A koliko je računa po belom svetu na kojima njen gazda poseduje milione?

Šta je sve tim novcem moglo da se uradi za našu namensku industriju, a šta je zapravo urađeno samo za žuto privatno preduzeće što je Srbija jedino i bila za vreme njihove vlasti. Bilo bi iznenađujuće i teško da izađe pred građane Srbije i odgovori na deo ovih pitanja. Mnogo je lakše hroničnim i notornim lažovima iz redova bivšeg režima spinovati priče na tuđ račun i skretati pažnju sa istine. Preko tuđih leđa su radili oduvek, sada bi ponovo? Neće im to dozvoliti Srbija - nikada više - napisala je u saopštenju Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mina

pre 2 godine

Mirinika mora da stiti svoj gazdu Djikija,inace nema plate!

Petar

pre 2 godine

Sta ocekivati od kvazi novinarke, Marinike Tepic?

Makica

pre 2 godine

Prethodna vlast je prodala sve fabrike i tako se obogatila

Ana

pre 1 godinu

Naravno, ako vam ovo nije dokaz orkestrirane kampanje protiv Vucica ja ne znam sta je.

Anja

pre 1 godinu

Marinika nekad stvarno prevazidje sebe u lazima.

Darko

pre 1 godinu

Kada god pomislim da ovi iz opozicije ne mogu vise da lupe, vrlo brzo bivam demantovan.

Lola

pre 1 godinu

Jao Marinika uozbilji se...slika nekakve poruke je dokaz za sta? Ne budi dete...

Jova

pre 1 godinu

Ja sam mislio da je doticna Marinika Tepic ozbiljna zena, kad ono medjutim...

Biljana

pre 1 godinu

Ono kad Marinika nekome nesto spocitava kao da zivimo u paralelnom univerzumu.

Tanja

pre 1 godinu

Zapanjuje me koliko ovi iz opozicije ispale lazi u minuti!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija