• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2021

15:41

ALEKSIĆA ZANIMA SAMO INVESTIRANJE U SOPSTVENI DŽEP! TOMIĆ: Njegov gazda Jeremić najbolje zna kako je to biti član povlašćene dinastije

SNS

Politika

ALEKSIĆA ZANIMA SAMO INVESTIRANJE U SOPSTVENI DŽEP! TOMIĆ: Njegov gazda Jeremić najbolje zna kako je to biti član povlašćene dinastije

Podeli vest

Retorika pripadnika bivšeg režima se nije promenila padom sa vlasti. Ono što je za Aleksića, poznatog obor kneza Trstenika, pljačkanje to je za građane Srbije investiranje i ulaganje u putnu infrastrukturu, nova radna mesta, veće plate i penzije - rekao je Zoran Tomić narodni poslanik

- Ono što je narod 2012. godine kaznio na izborima i prepoznao kao pljačkanje Srbije i njenih građana, katančenje fabrika i rasprodaju svega mogućeg, za Aleksića je investiranje u sopstveni džep i dinastiju. Imao je od koga i da nauči. Njegov gazda Jeremić najbolje zna kako je to biti član povlašćene dinastije, skorojević čiji je tata drmao Jugopetrolom dok je narod grcao. I tad su ulagali samo u sebe, a sad prodaju priču da će da lustriraju nekoga. Verovatno sebe i familiju? 

Snaga neke političke partije ne meri se brojem odbora koji se sastaju po kafanama da bi popili koje pivo sa svojim šefom. Videli smo i sami da je Jeremić uozbiljio svoju politiku pa sa koka kole iz Njujorka prešao na pivo i viski. Plaćene ukradenim narodnim parama, jasno. Snaga i podrška nekoj stranci meri se politikom, delima, strategijom, vizijom i rezultatima.

To sve krasi politiku SNS čiji je tvorac Aleksandar Vučić, zbog čega na izborima ubedljivo počisti politikante koji ovu lekciju nikako da nauče. Nije SNS kao stranka Jeremića, da postavlja glupa pitanja i lažnoj državi poklanja fotelju u UN zarad tapšanja po ramenu. SNS predvođena Aleksandrom Vučićem je stranka naroda koja se bori za interese građana i Srbije, zajedno sa narodom i uvek uz dogovor sa narodom. Potvrda ispravnosti se jasno vidi na izborima, na kojima ni Jeremića ni Aleksića nema da se pojave, jer narodu ne smeju na oči.

O zaduživanju i uništavanju privrede i građana najmanje treba Aleksić da priča. Što je mogao uništio je, sudskom presudom je overeni lažov u slučaju Jovanjice, a drugom dokazani lopov koji je zarad svoje plate oštetio budžet Trstenika za više od 2 miliona dinara. Da ne pričamo o gasifikaciji, uništavanju JKP Energetika i dinastijskom poslu zapošljavanja ljudi u javni sektor zarad tričave nadoknade od 2 do 5 hiljade evra plus mesečne provizije za njegov džep.

O takvim nedelima Trstenik i dan danas bruji, zbog čega je i odbor stranke u Trsteniku osnovao u kafani u prisustvuju svoje dinastije, sa kojom je preko privatne firme Trstenikom upravljao kao sa dedovinom. Kad pominje 5. oktobar, Jeremić verovatno sanja da sprovodi revanšizam nad Aleksićem? Onda, sigurno, i nad samim sobom. Uništavanje naroda u svakom sistemu i pod svakom od bivših vlasti, Jeremić sigurno ne može da oprosti - samom sebi i svojoj familiji. 

 Narod je na izborima rekao svoje, rekao Aleksiću i Jeremiću da je njihov feudalizam prošlost Srbije, a da je budućnost Srbije politika napretka i prosperiteta koju vodi Aleksandar Vučić - rekao je Zoran Tomić narodni poslanik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija