• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2021

13:14

SVI JUNACI NIKOM PONIKOŠE I U CRNU ZEMLJU POGLEDAŠE! Vučević: Vučić čistim obrazom izašao na sav glib kojim su Jeremić i ekipa namazani!

printscreen

Politika

SVI JUNACI NIKOM PONIKOŠE I U CRNU ZEMLJU POGLEDAŠE! Vučević: Vučić čistim obrazom izašao na sav glib kojim su Jeremić i ekipa namazani!

Podeli vest

"Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše". A "junaci" ove današnje komedije koju su sami napravili upadom u Predsedništo Srbije su Vuk Jeremić, Bora Solunac Novaković i Vladimir Gajić, napisao je na svom Instagram profilu potpredsednik SNS Miloš Vučević

- I sada je potpuno jasno kakve su to "junačine", i kakva je to banda lažova i kriminalaca koja se ispred kamera svojih medija busa u prsa, a kada izađu među ljude plaše se sopstvene senke. Došli oni da izvedu marketinški manevar i napadnu predsednika Vučića, da ga linčuju. Ali jedino što nisu očekivali je da će predsednik Vučić izaći pred tu grupu "junačina", sam, bez obezbeđenja. I da će ih totalno detonirati.

Lopuže i kriminalci koji se samo na svojim medijima junače, prete i lažu o predsedniku i njegovoj porodici, počeli su da zapomažu i tresu se od straha kada im je taj isti predsednik izašao na crtu - čistim obrazom na sav glib kojim su oni namazani. I nisu mu odgovorili ni na jedno pitanje o tome koliko su ukrali od građana Srbije, i u kakvom užasu su zemlju ostavilo dok je njom harala njihova žuta banda. Valjda ni sami ne znaju koliko su se nakrali od naroda.

A i bili su paralisani od straha kada im se pred očima pojavio predsednik Srbije, kompleks svih njihovih kompleksa, čovek zbog kojeg je danas ponosno reći ko si i odakle si. Ne samo da su lopovi i prevaranti, i najveća politička ološ, nego su još jednom pokazali kakve su kukavice. Možda ih suze spasu od današnje bruke.

Srbija ide bez stajanja. Bravo za našeg predsednika Aleksandra Vučića - napisao je Vučević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 2 godine

O cirkuzantu Jeremiću je izlišno trošiti reči.

Toma

pre 2 godine

Najveća dvorska luda u Srbiji je Vuk Jeremić.

Posmatrac

pre 2 godine

Nisu to junaci, nego najobicnije kukavice. Hteli su da naprave pricu da ih se predsednik plasi, a na kraj se ukakiše.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija