• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2021

20:37

ŠTA HOĆETE OD MENE?! DA RADIM POSAO ZA DRŽAVU I NAROD ILI DA ODGOVARAM NA ŽELJE ONIH KOJI PRETE?! Vučić o opoziciji i upadu u Predsedništvo: Obećavam građanima poštene i fer izbore!

printscreen

Politika

ŠTA HOĆETE OD MENE?! DA RADIM POSAO ZA DRŽAVU I NAROD ILI DA ODGOVARAM NA ŽELJE ONIH KOJI PRETE?! Vučić o opoziciji i upadu u Predsedništvo: Obećavam građanima poštene i fer izbore!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na televiziji Euronews Serbia govorio je o aktuelnim temama, opoziciji u Srbiji i upadu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića sa nekoliko saradnika u Predsedništvo Srbije

- Oni ne žele da razgovaraju sa izdajnikom, kretenom i tako dalje, oni žele da razgovaraju sa strancima. Ja sam u petak prilikom upada u Predsedništvo reagovao kao običan čovek.  Podsetiću vas, ja se nisam suočio sa jednim opozicionim liderom već sa petoricom. Ja sam sišao sam pred njih petoricu. Oni pritom viču da je Ana Brnabić kokoška itd. Ja nisam išao ni u čiju kuću da maltretiram, ja nisam nikoga slao u nečiju stranku. Nisam cvećka kao svi oni i pogrešio sam za jednu reč kojom sam se obratio, za to sam se i izvinio narodu. Nikada nisam tužio nijednog političkog protivnika za milion laži, nikada nisam tužio nijednog novinara ni novinsku kuću za bestijalne laži koje sam slušao o sebi. Za priče o umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića, za umešanost u smrt Vladimira Cvijana, a za to mi nije bio jasan čak ni politički kontekst. Šta vi hoćete od mene, da radim posao za državu i narod ili da odgovaram na želje nekoga ko upada u Predsedništvo, ko preti. Suština je da neko mora da kaže "spreman sam na civilizovani dijalog". Spremni smo da prihvatimo svaku vrstu kontrole, obećavam građanima poštene i fer izbore - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 2 godine

Zna se da su izbori pokazatelj kome narod veruje, a glas uvek ide najboljima

Jovana

pre 2 godine

Упад у просторије Председништва треба осудити и не толерисати!

Petar

pre 2 godine

Dok je predsednik Vucic na vlasti sve je bilo fer i posteno.

Sumadinac

pre 2 godine

Mi hocemo napred, hocemo da se radi i da se gradi i da se ne daje tolika medijska paznja nebitnim likovima poput ove četiri devojčice, ili onih ološa iz SSP i sličnih teletabisa. Fabrike, putevi, bolnice, škole, vrtići, nova radna mesta, to je ono što želi narod da čuje, to se sve gradi, ali medijski prostor i previše zaokupljuje ova cenzus opozicija, tako da je najbolje ignorisati ih.

Ivana

pre 2 godine

Srbija je na pravom putu razvoju i napretku. Hvala našem predsedniku na svemu što čini za našu državu i njene građane. Srbija je na pravom putu razvoja.

Vesna3112

pre 2 godine

Izbori su najvazniji na njima se vidi kome je poverenje dato

Vesna3112

pre 2 godine

Izbori ce najbolje pokazati kome je dato poverenje

Vesna3112

pre 2 godine

Ko se boji borbe bolje da se i ne prijavljuje na izbore

Andjela

pre 2 godine

Opozicija samo vredja, poziva na linc i revansizam. To je nedopustivo.

Andjela

pre 2 godine

Srbija je demokratska drzava u kojoj nema izbornih kradja vec samo posteni i fer izbori.

Andjela

pre 2 godine

Kontrole na prethodnim izborima su pokazale da je Srbija demokratska drzava sa fer i korektim izborima.

Andjela

pre 2 godine

Izbori ce biti fer i korektni kao i uvek do sada.

SR71

pre 2 godine

Samo ti radi ono sto pise u ustavu i sve ce biti OK!

Sofija

pre 2 godine

Opozicoja takvim postupcima samo pokazuje da više ne znani šta radi ni šta priča. A izbori su uvek bili fer, jer narpd je taj koji odlučuje šta je najbolje, a što se to nekome ne sviđa to je već druga stvar.

Jela

pre 2 godine

Narod Srbije je na legitiman način pokazao kome veruje a kome ne.

Jelena

pre 2 godine

Ne treba se obazirati na Jeremiceve prozivke i ispade i upade!

Emilijana

pre 2 godine

Dok je Vučića država ide putem razvoja, uspeha i prosperiteta i smatram da je najbolji državnik Srbije ikada. Maksimalno se zalaže i bori za svaki segment države i društva, i za prosperitet svakog građanina Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija