• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2021

20:56

HOĆETE STRUJU, A NE ŽELITE HIDROELEKTRANE?! KAKO DA NAHRANIMO NAROD?! Vučić o očuvanju reka i Rio Tintu: Evo, izaberite te koji vam pričaju bajke, LAKA REŠENJA UVEK IMAJU VEĆINU!

printscreen

Politika

HOĆETE STRUJU, A NE ŽELITE HIDROELEKTRANE?! KAKO DA NAHRANIMO NAROD?! Vučić o očuvanju reka i Rio Tintu: Evo, izaberite te koji vam pričaju bajke, LAKA REŠENJA UVEK IMAJU VEĆINU!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emsiji na televiziji Euronews Serbia govorio je očuvanju životne sredine i Rio Tintu

- Hoćete da imate struju, a ne želite hidroelektrane. Mi radimo najviše u istoriji, ali ne želim da uništimo sve da bismo se dodvoravali nečijem kapricu. Vi hoćete da niko nema posao, da po ceo dan idemo i čistimo reke?! Nisam u stanju da odgovaram na politiku dodvoravanja ljudima. Svi vi koji kažete da ne treba ništa da iskoristimo, recite nam kako ćemo da nahranimo taj narod? Da li mislite da treba da odustanemo od milijarde ili od deset milijardi na godišnjem nivou? Nemam ništa protiv, recite mi samo zašto niko u Podrinju neće da živi. Na kraju će narod da odluči, ako narod odluči da ne želi litijum, narod kaže dajte nam šljivu, ja ću to da poštujem. Laka rešenja uvek imaju većinu. Evo vam ljudi, izaberite te koji će da vam pričaju bajke, godinu dana će biti oni, pa će da se završi pogubno po sve. Pogledajte vladavinu Borisa Tadića, jednu mi stvar recite koju je on napravio od kad je postao ministar odbrane do kraja svog predsedničkog mandata, jedan infrastrukturni projekat mi navedite - objasnio je predsednik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Narodu se ne može ugoditi, a zemlja mora da ide dalje jer nema vremena za gubljenje. Ako hoćemo još bolju budućnost moramo ići ka njoj

lela

pre 2 godine

Da bi se nesto dobilo prvo mora da se i nesto ulozi!!!Stvar je jasna!

Marko

pre 2 godine

U pravu je čovek sve. Posedujemo rudu koja je deficitarna u svetu a mi ćemo da oteramo investitore da bi čuvali ovce... A ni to niko neće da radi.....

Nikola

pre 2 godine

Narodu se kolača ne može namestiti, ali mi je van svake pameti da teramo strane investicije da bi šta, gajili travu na livadi? Srpska posla klasična, nadam se da ćemo se opametiti i krenuti putem uspeha.

Sofija

pre 2 godine

Uvek će postojati neko kome se ne može ugoditi ali ako je više koristi za Srbiju onda treba ići u tom pravcu.

Petar

pre 2 godine

Podrska velika za izgradnju kompanije Rio Tinto.

Sumadinac

pre 2 godine

Dovoljno je videti ko su ti lazni ekolozi i ko je najveci protivnik rudnika litijuma... Gospodja koja ne veruje u koronu, a veruje u ravnu zemlju? Takva gospodja se razume u ekologiju ko Djilas u skromnost i poštenje. Mislim, stvarno se bavimo danima ljudima koji bi trebalo da se leče u specijalizovanim klinikama, umesto da radimo i da gradimo ovu zemlju.

Ana

pre 2 godine

Moramo misliti na buducnost, nije stvar latiti se lakseg resenja.

Jovana

pre 2 godine

Бајке нам сада у овој ситуацији нису потребне, желимо реалност, али и да се Србија даље изграђује и напредује!

Vesna3112

pre 2 godine

Bez ulaganja nemozemo ni da ocekujemo ista

Vesna3112

pre 2 godine

Samo racionalno razmisljanje moze mnogo toga resiti

Sasa

pre 2 godine

Moramo i brze i jace i bolje. Samo je takav uspeh zagarantovan Srbiji.

Maja

pre 2 godine

Svako vuce na svoju vodenici. Tesko se moze narodu ugoditi.

Maki

pre 2 godine

Da bi nešto imali moramo i da radimo i ulažemo.

GaGa

pre 2 godine

Nisu sporne hidroelektrane već MINI hidroelektrane

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija