• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

30.06.2021

17:13

MUP U REDOVNOM KONTAKTU SA KRIVOKAPIĆEVIM ĆERKAMA! Da li su one zaista ugrožene u Srbiji?!

Printskrin/Reuters

Politika

MUP U REDOVNOM KONTAKTU SA KRIVOKAPIĆEVIM ĆERKAMA! Da li su one zaista ugrožene u Srbiji?!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da je proverama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbednosti ćerki predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića

Uz to, srpska policija, s obzirom na to da je reč o štićenim ličnostima u Crnoj Gori, preduzima mere njihovog obezbeđenja dok borave u Beogradu i sa ćerkama Krivokapića ima redovan telefonski kontakt. One se do sada policiji nisu požalile da se osećaju ugroženo u Srbiji.

- Napominjemo da je policija nakon verbalne note Ambasade Crne Gore u Beogradu kojom je zatraženo preduzimanje mera na njihovoj bezbednosti, ponovo razgovaralo sa ćerkama crnogorskog premijera i policijskim službenikom Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i niko od njih nije izneo konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju njihove bezbednosti.

Ističemo da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, takođe, od nadležnih bezbednosnih službi zatražilo mišljenje i da je nakon provera konstatovano da ne postoje konkretna saznanja koja bi ukazala na mogućnost ugrožavanja njihove bezbednosti.

Srbija je bezbedna zemlja i policija je tu da brine o bezbednosti svakog građanina. Smatramo da je neozbiljno i tendenciozno da ukoliko se osećaju nebezbedno, ćerke crnogorskog premijera to prvo saopšte medijima, a da pritom ne obaveste policiju - kažu iz MUP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 2 godine

Neka idu u milogoru. Kad im zavladaju tatini šiptari, neće da budu ugrožene.

Rade

pre 2 godine

Koj će moj one ovde, zašto da ih mi čuvamo, neka ih on čuva kući kod sebe. Mi smo genocidan narod. Na vrh mi, više ti crnogorci.

Rade R

pre 2 godine

Pa stvarno, neka idu tamo kod tate i neka se osećaju sigurno!

Ljubiša

pre 2 godine

Ove više liče na starlete, a i šta će u Bgd? Nek idu kod tatice, ako i njih ne proglasi kurv... Pardon, genicidnina.

caja

pre 2 godine

Sta ima da ih proglasavaju, zna se sta ovde rade.

Ljubiša

pre 2 godine

Misliš heftale se za lovu, dok tatica nije postao premijer, pa se obogatio preko noći? Sve je moguće.

Rade R

pre 2 godine

A još nešto! Niko više ne treba da ide u te njihove salone, i šta god da rade! Neka u milogori prave biznis!

Miro

pre 2 godine

Bezbednost im u Srbiji odnosno Beogradu ugrožena nije. Nema potrebe da ih pripadnici MUP-a čuvaju. Od prezira ih sačuvati ne mogu. Sramotu i večni prezir će im i potomci nositi sa sobom. Deca nisu kriva za postupke roditelja al snose posledice. Zdravko Krivokapić će u istoriji ostati upamćen kao Vuk Branković, ljagu više nije moguće sprati. O tome je trebao misliti ranije.

Milutin

pre 2 godine

Srpska policija će ih verovatno čuvati ali to nije rešenje.za njh je najbolje da idu crnu goru dok ne prođe opasnos.

Cvele

pre 2 godine

Neka idu i nek se ne vracaju i jos da sa njima ode i onih pola miliona crnogoraca koji zauzimaju radna mesta gradjanima Srbije

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija