• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online/Informer

01.07.2021

21:09

ALBANCI, ŠTA ĆETE SADA! NATO IM ZABRANIO I DA PRIĐU SRBIMA! Stoltenberg "izvukao uši" Osmani i Kurtiju - OVO JE BAŠ BOLELO!

Fotoilustracija

Politika

ALBANCI, ŠTA ĆETE SADA! NATO IM ZABRANIO I DA PRIĐU SRBIMA! Stoltenberg "izvukao uši" Osmani i Kurtiju - OVO JE BAŠ BOLELO!

Podeli vest

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg tokom posete Kosovu i Metohiji izjavio je da "kosovske vlasti" moraju poštovati sporazum iz 2013. godine da tzv. "KBS" ne ulazi na sever pokrajine bez dozvole Kfora i NATO

- Očekujem da se (tzv.) kosovske vlasti pridržavaju sporazuma koji smo postigli 2013. godine. Da (tzv.) "kosovske bezbednosne snage" ne budu razmeštene na severu bez prethodne saglasnosti Kfora i NATO, a to je još uvek slučaj. I mislim da je ovo najbolji način da se nastavi sa pronalaženjem prave ravnoteže i da se izbegnu situacije koje bi mogle potkopati i oslabiti napore za pronalaženje rešenja i da se izbegne bilo šta što bi moglo podrivati dijalog Prištine i Beograda - rekao je on.

Posle sastanaka koje je imao sa Osmani i Kurtijem, Stoltenberg je na konferenciji za novinare rekao da je ovde da prenese poruku da će NATO ostati ovde da pomogne i stvori sigurno i mirno okruženje za sve građane zemlje.

NATO FREGATA JE KRENULA PREMA KERČKOM MOREUZU, MOSKVA JE ODMAH PODIGLA SUHOJE I... Počela je bežanija, Zaharova objasnila šta se zaista desilo!

- Moja poruka je bila da je NATO ovde da ostane. Naša misija se zasniva na uslovima, a KFOR je na Kosovu (i Metohiji) da pomogne u stvaranju sigurnog i mirnog okruženja za sve zajednice. Takođe snažno podržavamo napore na pronalaženju političkog rešenja. Ovde smo dugi niz godina. Osećamo odgovornost da doprinesemo miru i stabilnosti na Kosovu (i Metohiji), što je takođe važno za ceo region - rekao je Jens Stoltenberg.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lobotomirani

pre 2 godine

Cim nas ovaj brani ocekujem da sad dodju do Nisa a mi cemo da kmečimo da ne zelimo rat i da nam je ekonomija bitna.

deda Raša

pre 2 godine

Oni im "zabranili" a šiptari još žešće napadaju Srbe. Istina, sada napadaju i decu!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija