• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2021

08:49

KOLIKA JE TO HRVATSKA KAD MOŽE DA DELI LEKCIJE?! Vulin odbrusio Milanoviću: AKO JE NAŠ PUT U EU LEČENJE HRVATSKIH FRUSTRACIJA, BOLJE NIGDE DA NE IDEMO!

Politika

KOLIKA JE TO HRVATSKA KAD MOŽE DA DELI LEKCIJE?! Vulin odbrusio Milanoviću: AKO JE NAŠ PUT U EU LEČENJE HRVATSKIH FRUSTRACIJA, BOLJE NIGDE DA NE IDEMO!

Podeli vest

Ako je naš put u EU, put lečenja hrvatskih frustracija i odricanje od svojih prijatelja, bolje da i ne idemo u EU, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin

- Ako Milanović brani Orbanu da misli zato što je predsednik ''male'' zemlje, postavlja se pitanje, a kolika je to Hrvatska kada može da deli lekcije. Biće da je Milanović dobio kompleks veličine, jer govori u tuđe ime i samo se nadam da nije u pitanju Nemačka, takva igra je u prošlosti loše završavala - rekao je Vulin komentarišući izjavu hrvatskog predsednika da Srbija treba da izabere između EU i Moskve i da je Mađarska mala zemlja koja ne bi trebalo da iznosi svoje stavove.

Milanović je to izjavio povodom oglasa mađarskog premijera Viktora Orbana u hrvatskim medijima o mađarskoj viziji EU u kojem predlaže i primanje Srbije u EU.

Vulin je rekao i da ga nije briga šta članovi EU misle jedni o drugima, ali mu je važno kada se pominje Srbija.

- Hrvatska bi da uslovljava Srbiju nestalima, priznanjem genocida, raznim izvinjenjima, a sada i odricanjem od prijatelja, ovaj put od Rusije. Ako naš put u EU počinje lečenjem hrvatskih frustracija, nastavlja se odricanjem od svojih prijatelja, a završava se napuštanjem sebe, onda je bolje da i ne idemo u EU. Ako naš put u EU vodi preko poniženja pred lažima o Srebrenici i ćutanjem pred istinom o Jasenovcu, onda je pravedno da Srbija krene svojim srpskim putem - ukazao je Vulin, saopštio je Pokret socijalista.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mihail

pre 2 godine

Ma gubis energiju Vulinu bre. Hrvati i Nemci, prema srbima, se nikada; u proslosti ,niti sadasnjosti, niti buducnosti, nisu menjali niti ce ikada .Napravili su Hrvatsku na srpskoj zemlji, a ako uvuces Srbiju u EU i to jos u onom paketu za celi zapadni balkan u kome se ne naznacuju granice drzava, ti si uradio isto sto i kralj Aleksandar u drzavi SHS .Najbolje ti je da ne vucete izdajnika Dodika uz sebe kao prilepak i predstavljate sebe kroz sliku tog olosa kao izdajnike srpske nacije i najgore pljackase do unistenja srpstva.Podseticu Vas Dodik je :prodao Jasenovacku gradju te omogucio da sada Hrvati od logora smrti u kome su pobili moje djedove prave radni logor Dodik je opljackao srpsku naciju Vi stalno isticete 600 mil (eura) sto je Djilas pokrao,a Vase institucije nisu sankcionisale, a dicite se na svakoj javnoj predstavi sa Dodikom koji je milijarde ukrao Pogledaj njegovu Vilu u Bg (tuzilastvo vodi postupak) Pogledaj cija je zgrada bivseg Kongrapa u Terazija br.4 pogledaj ko je preneo nadleznosti sa RS na BiH Ko je uveo RS u Nato , Ko je predao vojsku i policiju (bez ruku crvene sekte ne bi proslo nista taman da je bilo ko drugi izdajnik) i jos mnogo izdajnickih i krvolocnih postupaka Vase dike prilepka Dodika Koga on predstavlja na Vasim svecanostima Nije predsednik RS-a Nije predsednik vlade RS-a Nije dobio saglasnost od predsednistva BiH Zasto Vi i Vucic derogirate institucije RS-a Vi to radite Vi ih tim postupcima unistavate STA RADITE

maks

pre 11 meseci

Sinko, pa ti ozbiljno buncaš. Idi ODMAH kod "lekara" i pogledaj jesi li dobro. NEMA "srpske" zemlje izvan beogradskog pašaluka. Ni ovo što sada "imate" NIJE vaše. VAŠ je SAMO pašaluk. I u njega se polako ali sigurno VRAČATE. A što se Hrvatske tiče, uvijek ste joj gledali u leđa, a tako če biti i ubuduče. Sve više i više. A dokaza da je tako ko u priči svaki dan- I uzalud dane i noči provodite na HR portalima i ne prestajete trkeljati o Hrvatskoj. Evo i ovdje dokaza koliko hočeš. Ta je tako kad se diviš boljem od sebe i kad želiš biti ako ne KAO oni onda barem što bliće njma.Ali to je VAŠ problem. A Hrvate ni VI ni vaši problemi NIMALO ne zanimate. I budite sretni što vas puštamo da nam budete (sezonski) čistači WCa.. Ali čak i za to prvo morate poslati MOLBU. Svi ti vaši neprestani i OČAJNIČKI pokušaji da se prišlepate Hrvatima su vam pucanj iz prazne puške. Odustanite, jer Hrvate ne zanimate ništa više od onoga koliko ih zanima Mongolija ili Kazakstan. I da neprestano ne meljete o Hrvatima, Hrvati nebi znali ni da postojite. Nemate NIKAKVE šanse.

Dojčilo

pre 2 godine

Hrvatska je bila provincija u okviru Ugarske . Nije bilo obrnuto..tako da je ovo još jedna od čitave serije glupih izjava gosn. Milanovića. Inače, Milanovići su Srbi iz Like.

zoran

pre 2 godine

Srbija je bila 500 godina pod turcima..nisu tu turci prodavali jabuke, a Karađorđe je šurovao sa Ugarskom kao i ostali..o kojoj ti srpskoj zemlji pričaš? Jedino ako ti je onaj Hrvat Šešelj otac..a, Vulina niko ozbiljan ne drži za čoveka, ceo život izigrava Srbina, običan dezerter.

nekonebitan

pre 2 godine

354 godina ne 500, kad vec pises a Srbija je i tad bila drzava koja je sklopila sa otomanima dogovor da ce im biti podlozni u zamenu za zastitu od drugih silnih osvaja i unutrasnjih silnika. Kneginja Milica se sa otomanima dogovorila o potcinjenom polozaju sa ciljem da se srpska nacija sacuva od poptunog unistenja. Srpske zemlje u sastavu austrougarske imale su vece postovanje od hrvata i slovenaca, a Srbi su bili granicari i gospoda u odnosu na hrvate i slovence.

Marko

pre 2 godine

Bravo Milanovicu!Sve tocno sto si rekao, trenutno se vise pita Hrvatska nego Madjarska i Slovenijja u EU.Orban nevazan diktator postao.Ostalo mu se druziti sa istomisljenicima i diktatorima Vucicem,Lukasenkom,Putinom, i slicnima.Ako ima pravde bit ce izbaceni iz EU! Objavite ako smijete od velikog vozda!

Milan63

pre 2 godine

Evo, objavljeno je. A kod vas, prosim lijepo? Bilo bi dobro, prika, da se ne udaviš u tom talasu antisrpskog šovinizma. Hrvatska veća od Mađarske? Verovatno u podilaženju Nemačkoj. Tu si u pravu. Diktatura u Srbiji? Pa, ovde svako piše i radi šta hoće protiv Vučića i nikom ništa. A u lijepoj tvojoj? Sme li neko da pisne protiv Milanovića?

nekonebitan

pre 2 godine

Ako je hrvatski predsednik toliko mocan da soli pamet svima, onda nama u takvom savezu i nije mesto. Nije Srbija tokom ratova bila na strani osvajaca i gubitnika vec Hrvatska, pa sad da nam takvi odredjuju buducnost. Strasno.

Milan63

pre 2 godine

Ministre, kad god se pomenu Hrvatska, njeni političari i njihove besmrtne izjave uvek se, kao refleks, setim onog istorijskog zapisa iznad ulaza magdeburške katedrale: "Sačuvaj nas, Bože, kuge, gladi i...." Nista se tu nije promenilo. Da nije Srba, ne znam o čemu bi oni uopšte pričali. Ugurali se u EU nakon etničkog čišćenja 250.000 Srba zahvaljujući zna se kome. Iskompleksirani, frustrirani i zavidni hrvatski političari, uglavnom skromnih sposobnosti, grade svoje karijere na širenju mržnje prema Srbiji. Jadno, bedno i bolesno. Pitam se, šta ćemo mi uopšte u EU zajedno sa takvom državom.

boki

pre 2 godine

Ministar Vulin jedini politicar koji odbrusi na svakodnevne provokacije Hrvatske ostsli politicari cute.U vladi pojefini ministri nema ih nigde gde su i za koga rade.Za njih radi pred Vucic i.pred vlade .Zasto periske funkcije popunhavaju nesposibni funkcioneri

dera

pre 2 godine

hrvati se ne pitaju ni zasta , pevaju uz dirigentsku palicu od napolje. Za astal kada sednu moraju da pitaju sta smeju da jedu . Sluga je takav mali ,nikakav , viri iz gazdinog d..eta i prducka na okolo .

Hogar

pre 2 godine

Ovaj mali klempavi kompleksaš od danas ima novi nadimak VEGETA...u sve se mješa Ha ga ha

DŽAFEROVIĆ I KOMŠIĆ DALI ODUŠKA MRŽNJI KOJU OSEĆAJU PREMA SRBIMA! Vulin: Sve dok ne odgovore na pitanja Srba, neka o Srbima ne govore!
Politika

DŽAFEROVIĆ I KOMŠIĆ DALI ODUŠKA MRŽNJI KOJU OSEĆAJU PREMA SRBIMA! Vulin: Sve dok ne odgovore na pitanja Srba, neka o Srbima ne govore!

Predstavnik bošnjačkog naroda u BiH Džaferović i član predsedništva BiH izabran bošnjačkim glasovima Komšić, dali su oduška mržnji koju osećaju prema Srbima komentarišući presudu Simatoviću i Stanišiću, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjave Džaferovića i Komšića koji su pozdravili presude izrečene Stanišiću i Simatoviću u Hagu

01.07.2021

09:48

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija