• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

06.07.2021

12:32

Nebojša Bakarec: Marinika priziva krv i nasilje!

Politika

Nebojša Bakarec: Marinika priziva krv i nasilje!

Podeli vest

Marinika (Marinica Ciobanu Zhivcu) više ne zanima nikoga. Juče je dala skandalozan intervju za đilasovske i šolakovske tajkunske medije, novine, tv i sajt Nova S

Ovo je prva i jedina reakcija na taj intervju. Teško je odabrati neku posebnu bezumnost, toliko ih ima.

Na primer. Marinica kaže: "Otvaranje fabrika, uz pratnju televizijskih kamera, je Vučićeva javna kupovina glasova. On ne daje ljudima posao, već pravi od njih socijalne slučajeve. S druge strane, nema šta on da njima nalazi posao".

Prvo, otvaranje fabrika i zapošljavanje ljudi, je za normalne ljude, najpozitivnija pojava. Za Mariniku nije. Potpuno je bezumno bilo kome zamerati to što dovodi investitore, otvara fabrike, i zapošljava ljude.

Drugo, to su veoma malo, ali su to radili i Marinikin Đilas u Beogradu, i Marinikin Tadić u Srbiji. Njih je hvalila kada su otvarali fabrike (retke doduše), a Vučića kudi. Кakvo bezobalno licemerje i dvostruki aršini.

Treće, Marinica zaboravlja da njen režim, onaj do 2012. u Srbiji, i onaj do 2016. u Vojvodini, nije zapošljavao ljude, već otpuštao. Tako su ona i njeni u Srbiji do 2012. i u Vojvodini do 2016. otpustili oko 600.000 ljudi. Stoga Marinica podržava otpuštanje, a satanizuje zapošljavanje ljudi! Ludilo!

Dalje kaže Đilasova Marinica: "Usvojićemo i primeniti pravi Zakon o sprečavanju korupcije javnih funkcionera, koji je specifičan u odnosu na krivični zakonik. Mi smo izričiti da povratak građanske časti podrazumeva Zakon o poreklu imovine, ali pravi, ne kao ovaj koji su oni doneli i toliko hvalili (…) A mi smatramo da se takva nelegalno stečena imovina mora oduzeti".

Ovo je težak udarac Đilasu. Ovo što Marinica govori je direktan atak na Đilasa. Zakon o poreklu imovine o kome ona govori, bi se prvo primenio na ljude poput njenog Đilasa. Pri tome Marinica, Đilasova potpredsednica i službenica njegove kompanije, preti Đillasu da će sva imovina koju je nelegalno stekao, biti oduzeta! Urnebesno!

O Marinikinom očaju svedoči činjenica da ona otvoreno laže o izjavi Miladina Кovačevića, koji je prošle godine, govorio o pakovanju glasačkih listića, posle štampe, i o mašini za pakovanje tih štampanih listića. O tome Marinica bezumno laže i kaže: "Ovde se glasački listići ubacuju lopatama i ovde direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Кovačević nasred RTS-a otvoreno kaže za pakovanje glasova kako ima `mašinu` koja sve to završi". Ludo, zar ne?

A da nema ni jedno rešenje, za bilo koji problem, svedoči i Marinikin nesadržajni i isprazni odgovor na pitanje o njenom i SSP-ovom rešenju za КiM. Кaže i laže Marinica: "Mi uopšte ne znamo u kojoj je fazi kosovsko pitanje (…) mi nikada nismo videli nijednu službenu belešku, niti neki zaključak sa tih sastanaka. Bukvalno ne znamo šta o čemu se razgovara, šta se od nas traži i da li je to što on govori zaista tačno. Podsetiću vas i da smo mi u Stranci slobode i pravde sačinili Deklaraciju o pomirenju dva naroda, jer moramo biti svesni da je život brži od svakog papira". Кao što vidite, Marinica odgovora nema. Taština praznine!

I najgore u intervjuu, dolazi na kraju, kada Marinica opet priziva nasilje i promenu vlasti u krvi, na ulici. Кako planira da nasilno i u krvi peuzme vlast govori Marinica Ciobanu Zhivcu Tepić i kaže: "Ne znam šta podrazumeva mirna predaja vlasti (…) ne dolazi obzir. Moja generacija je ostala dužna da završi ono što je započeto petog, a nije završeno šestog oktobra". Đilasova i Šolakova kandidatkinja, kandidatkinja antisrpskih tajkuna, autošovinistkinja, jasno kaže da mirna primopredaja vlasti ne dolazi u obzir.

I onda Marinica još detaljno objašnjava kako će to buduće nasilje da bude po ugledu na po zlu poznati "5.oktobar" i još gore, neostvareni 6. oktobar. Da još jednom razjasnim, Marinica Ciobanu, ovde ništa ne insinuira, ništa ne govori indirektno, ona jasno kaže da mirna primopredaja vlasti ne dolazi u obzir, već samo nasilno otimanje vlasti, u krvi. I to govori Đilasova kandidatkinja za predsednicu Srbije. Osnovna tačka programa kandidatkinje za predsednicu Srbije, je nasilna promena vlasti, u krvi. Ništa drugo, po Marinici Ciobanu Tepić, ne dolazi u obzir! Ovakva izjava bi diskvalifikovala svakog kandidata. Uz to, ovakva izjava zaslužuje da reaguje nadležno tužilaštvo. Gospodo tužioci, probudite se!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 2 godine

Zašto ovaj preletač uzalud troši energiju i kiseonik, kad znamo da će on i 99% članova Alekove partije preći u neku novu stranku na vlasti ?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija