• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

06.07.2021

14:34

U OVIM TRAGIČNIM TRENUCIMA ZA VAŠU ZEMLJU, NAŠE MISLI SU SA RUSKIM NARODOM! Vučić uputio telegram saučešća Putinu povodom pada aviona!

Politika

U OVIM TRAGIČNIM TRENUCIMA ZA VAŠU ZEMLJU, NAŠE MISLI SU SA RUSKIM NARODOM! Vučić uputio telegram saučešća Putinu povodom pada aviona!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom pada aviona iznad Kamčatke

"Primite moje iskreno saučešće povodom nesreće aviona Antonov 26. Molim Vas da izraze saosećanja prenesete porodicama stradalih putnika i članova posade. U ovim tragičnim trenucima za Vašu zemlju, naše misli su sa ruskim narodom.

Iako sam uveren da će rukovodstvo Ruske Federacije pružiti podršku onima koji su u nesreći izgubili svoje najmilije, mi im upućujemo želju da nađu snagu da se suoče sa nenadoknadivim gubitkom. Primite, ekselencijo, izraze mog posebnog uvažavanja", navodi se u telegramu saučešća predsednika Vučića.

Podsetimo, na Kamčatki je izgubljena veza sa avionom An-26 u kojem se nalazilo 28 osoba i koji je leteo između gradova Petropavlovsk-Kamčatski i Palana.

Generalni direktor vazduhoplovnog preduzeća Kamčatka Aleksej Hrabrov je potvrdio da su pronađeni delovi olupine.

Foto: AP/Photo

Prema najnovijim informacijama, avion je udario u stenu iznad Ohotskog mora. Za sada nema vesti o preživelima. Ministarstvo za vanredne situacije dodalo je da je zbog mraka i početka plime napredak komplikovan. Prema rečima šefa regiona Vladimira Solodova, grupe za pretragu krenule su na mesto pronalaska olupina.

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA, "ANTONOV" SE RAZBIO O STENU! NAĐENI DELOVI OLUPINE AVIONA NA KAMČATKI, male su nade da ima PREŽIVELIH! /FOTO/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofija

pre 2 godine

Вечна слава свима који су погинули

Mina

pre 2 godine

Iskreno saučešće porodicama stradalih putnika i porodicama članova posade.

Tina

pre 2 godine

Iskreno saučešće povodom nesreće aviona Antonov 26.

Miloš

pre 2 godine

Saučešće porodicama stradalih putnika i članova posade.

VLADO

pre 2 godine

SLAVA POGINULIMA. TO JE RUSKA KVALITETA AVIONA.

Jelena

pre 2 godine

Iskreno saučešće prijateljskom narodu povodom ovog tragičnog događaja

Adriana

pre 2 godine

Saosećamo s ruskim narodom, povodom ove nastale tragedije!

Ivana

pre 2 godine

Velika tragedija je zadesila Rusija, saučešće porodicama i Vladimiru Putinu zaista katastrofa jedna velika.

Mira

pre 2 godine

Nenadoknadiv gubitak i velika bol za porodice poginulih putnika. Vecna im slava!

Ana

pre 2 godine

Velika tragedija je zadesila Rusiju.Srbija iskreno deli bol naše braće.

Maja

pre 2 godine

Ovo su najteži trenutci za porodice koje su ostale bez svojih najmilijih. Saucestvujemo u njihovoj patnji i bolu.

Vesna3112

pre 2 godine

Ova tuga i bol je neizmerna, iskreno saucesce porodicama

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija