• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.07.2021

22:30

SRPSKA LISTA: Nastavlja se progon Dragice, Međunarodna zajednica ćuti

Politika

SRPSKA LISTA: Nastavlja se progon Dragice, Međunarodna zajednica ćuti

Podeli vest

Srpska lista najoštrije je osudila nasilje nad Dragicom Gašić i njenim prijateljem Vuksanom Gojkovićem, čije je vozilo danas demolirano u Ðakovici

- Nastavlja se progon Dragice Gašić i čitavog srpskog naroda pred očima sveta, uz ćutanje predstavnika međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji, ali i Briselu - navela je Srpska lista u saopštenju.

Ističu da je Vuksanu Gojkoviću, koji donosi hranu i potrepštine Dragici Gašić u Ðakovici, demolirano vozilo dok je bio kod Dragice u poseti, a za izvršiocima se, kao po običaju traga, i nikada neće biti procesuirani.

Očigledna je namera, naglašava SL, da se Dragica, ali i svi ljudi koji joj pomažu, obeshrabre, uplaše i odustanu od prava na život, prava da budu svoji na svome.

- Ćutanje međunarodnih predstavnika se može karakterisati kao klasičan primer saučesništva u ovom progonu, što duboko pogađa srpski narod koji je do sada navikao na antisrpsko delovanje kosovskih institucija, te je ovo novina u našim životima. Srpska suza nema roditelja - najbolji je opis onoga što se dešava našem narodu od 1999. godine na ovamo, a što je intenzivirano u poslednjih nekoliko meseci - saopštila je Srpska lista.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija