• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2021

17:26

ĐILASOVA DRUGARICA POKUŠAVA DA SE OPERE, ALI NA NJENU ŽALOST - SVE JE ZABELEŽENO! Marinika: Nikada nisam rekla da su Srbi gonocidan narod! Video

printscreen

Politika

ĐILASOVA DRUGARICA POKUŠAVA DA SE OPERE, ALI NA NJENU ŽALOST - SVE JE ZABELEŽENO! Marinika: Nikada nisam rekla da su Srbi gonocidan narod! Video

Podeli vest

Đilasovu perjanicu Mariniku Tepić upitali su je danas u Valjevu o njenoj izjavi da su Srbi genocidan narod, a ona je pokušala da se opere od izjave koju je dala u Skupštini

 

- Ne, ja nikad nisam rekla da su genocidan narod - rekla je Tepićeva pokušavajući da se ogradi od svoje izjave. 

Podsetimo, Marinika je potpisala Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iva

pre 2 godine

Marinka i Đilas misle samo na jedan interes, na vlastiti.

Nana

pre 2 godine

Marinka samo jedno želi, a to je da se bogati o trošku građana.

Biljana

pre 2 godine

Ova Marinika više voli da laže nego hleba da jede,i kad joj se pokaže dokaz da je masno slagala ona se pravi prosta,takvo ponašanje je tipično za osobe bez karaktera i dostojanstva a ona već sto puta dokazala da nema ni jedno ni drugo,žena ide tamo gde joj više plate za njene "usluge" pa ne zna danas šta je juče rekla i radila,ali mi pamtimo

Marcco

pre 2 godine

Pogubili zapadne sponzore... a pošto bez pumpanja para u njihova nezasita sedala ne mogu, našli su nove.... šiptare, islamiste iz okruženja ali i sa jugozapada Srbije, ustaše, crnogorske komite... Drugačije ne može da se objasni njihova samodestrukcija kojom gube i ono malo što su mogli da pokupe od glasova na izborima.

Merima

pre 2 godine

Marinika srpski narod proglasila za genocidan a sada negira jer zeli njihovu podrsku na izborima.

Milica

pre 2 godine

Sta se drugo može ocekivati od jedne preletačice, mrziteljke svega što je srpsko i što nije po njenoj meri, od žene koja ubeđuje narod da kokoške u Moroviću ne nose jaja već marihuanu.

Ivana

pre 2 godine

Da li će neko ikada odgovarati za svoje postupke. Sramota više šta rade i kako se ponašaju. Dragan Đilas je zaista veliko zlo našeg naroda.

Vesna3112

pre 2 godine

Pa tebe stvarno vise nije sramota ni zasta

Petar

pre 2 godine

Marinika iz dana u dan laze narod, i ocekuje da ce moci da osvoji nesto, pa koji narod ce to podrzati?!

Rade R

pre 2 godine

Čeda, Čanak, Korać, Marinika, Micić, ...! LDP, LSV, ...! " Od zla oca i još gore majke"! Jel tako beše ona narodna izreka!!!

Kosta

pre 2 godine

Marinika je teški lažov, glumica i antisrpski lobista oduvek bila, i ostala.

Ivana

pre 2 godine

Debeo obraz i pokvarenu dušu moraš imati da ovako slažeš, a da ne trepneš. Marinika zaboravila da postoji snimak, da je ovo lako proverljiva činjenica.

Olja

pre 2 godine

Od žene koja konstantno laže, koja vodi prljavu igru, nisam ni počekivala da će da kaže istinu i prizna svoje reči, stane iza njih. Marinika je farsa, nije valjala nikome, a sada je Đilas koristi jer se krije iza nje, s obzirom da ga narod ne voli, pa stvara lažnu sliku o ovoj folirantkinji. Ko se upeca, upeca, ali ko ima malo mozga u glavi, zna kakvo je Marinika zlo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija