• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2021

13:35

Dok se ne privede pravdi svako ko je pre 6 godina napao Vučića u Potočarima, srpskim zvaničnicima tamo nije mesto!

printscreen TV Prva

Politika

Dok se ne privede pravdi svako ko je pre 6 godina napao Vučića u Potočarima, srpskim zvaničnicima tamo nije mesto!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ne bi išla u Potočare na obeležavanje godišnjice zločina u Srebrenici sve dok se ne privedu pravdi oni koji su pre šest godina napali tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića, kada je u ime Srbije otišao da se pokloni žrtvama

Brnabić je na TV Prva istakla da izražava duboko žaljenje zbog tog užasnog zločina i da nema problem sa tim da pokaže žaljenje i pijetet prema žrtvama, ali da je skandalozno to što niko nije odgovarao za napad na život zvaničnika neke druge države.

Kako kaže, u Vladu Srbije nije ni stigao poziv za to obeležavanje, a nisu ni razmišljali da idu bez poziva, upravo zbog toga što je pokazana nezainteresovanost za rešavanje slučaja napada na Vučića.

"To je užasan zločin i nemam problem da pokažem žaljenje i pijetet žrtvama, ali dok se ne privede pravdi svako ko je učestvovao u napadu na predsednika, tada premijera, kada je otišao da se pokloni žrtvama, ne vidim da je nama zvaničnicama tamo mesto", kazala je Brnabić.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Na napade na Srbe svi ćute i to je u redu ,kod nas mogu svi da dodju i šetaju se slobodno a mi ,uvek najgori ,sve ih dočekujemo prijateljski ,svima smo dobri domaćini, ćutimo i opet ne valjamo, vrlo smo genocidni .Pitam se kad ce neka pravda da bude i za nas!?

mesa

pre 2 godine

Otisao a poveo napadace i sad se glupira imamo mi sve snimano

Sta nije jasno

pre 2 godine

Vucuc je Ratkov promoter, i saradnik.

Hak

pre 2 godine

Sva sreća pa se barem 70% krvnika iz sr nalazi u kazamatu.

Makisa

pre 2 godine

Mislim da se to nazalost nikada nece desiti...

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Srbi ne treba da idu u izmisljene Potocare . Tamo se sahranjuju ubijeni iz 92. 94. , umrli i tko zna sve jos.

Una

pre 2 godine

Jos ne videsmo i ne dozivesmo, da je neko odgovarao za zrtve srpskog zivlja,.mucenja na svirep nacin!

Zagor

pre 2 godine

BIA isplanirala i provela uz Vučkovu naredbu. OSA davno riješila slučaj.Za razliku od srba Bošnjaci ne tuku(a pogotovo ne ubijaju)civile.

Jelena

pre 2 godine

Taj napad više niko ne spominje, niko neće otići ponovo i ako je imao najbolje namere

Princip

pre 2 godine

Tamo je trenutno mesto svim protivnicima Srbije, uključujući i današnju opoziciju, sa Đilasom na čelu.

Mira

pre 2 godine

Samo im je bitna vlast, briga ih za Srbe i Srbiju jadni i bedni Djilasovci

Kiki

pre 2 godine

Kada se napadaju Srbi, onda svi ćute, ne radi se ništa kako bi se počinioci kaznili.

Una

pre 2 godine

Izgleda da su samo napadi na Srbe ooravdani i dozvoljeni.

Iva

pre 2 godine

Pa zašto onda Marinka i Đilas hoće da dođu u Srbiju, gde žive Srbi koji su genocidan narod.

Mica

pre 2 godine

U Srebrenici se nije desio genocid i to je i više nego evidentno. A Djilas, Marinika i ostala ekipa što šire mržnju prema srpskom narodu je sramna. Žele da budu u centru pažnje ali ne ide. Narod je video kakvi su i koliko vrede! i

Baba Jagoda

pre 2 godine

Dosta vise! Srbi nisu genocidan narod!!! To Marinika i Djilas pljuju po nama!!!

Vesna3112

pre 2 godine

Djilas i Marinika pokusavaju da predstave zlocin u Srebrenici kao genocid. Taj zlocin je mrznja prema srpskoj deci, srpskom narodu i za to neko treba sa odgovara, a posle ovoliko godina,krivac nije kaznjen.

Vesna3112

pre 2 godine

Sramota je sto niko nije odgovarao za napad na predsednika Vucica u Srebrenici. Svi koji pokusavaju da predstave ovaj zlocin kao genocid, nece uspeti.

Vesna3112

pre 2 godine

Mnogi Srbi su i neosnovano osuđeni i pripisani su im ratni zločini i žrtve za koje nisu krivi, a niko, ali apsolutno niko nije odgovarao za Srpske žrtve. Sramota!

Rade

pre 2 godine

Zaista je sramno da niko nije procesuiran za pokušaj atentata na Vučića

Rade

pre 2 godine

Srbija je prva pružila ruku i pokazala da je spremna za saradnju ali odgovor je bio kamenovanje i za to niko nije odgovarao i to je zaista sramno

Rade

pre 2 godine

Vučić jepokazao prijateljstvo i želju za saradnjom i sramota je da niko nije odgovarao za napada na njega u Srebrenici

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija