• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2021

10:38

PALMA: SRBI NEMOJTE DA PRODAJEMO GOLGOTU ZA JEFTINIJU KOKA KOLU U ALBANIJI! DELU OPOZICIJE PORUČUJEM "PAS LAJE, VETAR NOSI, A DELA OSTAJU VEČITO"

Informer

Politika

PALMA: SRBI NEMOJTE DA PRODAJEMO GOLGOTU ZA JEFTINIJU KOKA KOLU U ALBANIJI! DELU OPOZICIJE PORUČUJEM "PAS LAJE, VETAR NOSI, A DELA OSTAJU VEČITO"

Podeli vest

Ja molim Srbe da ne idu u Albaniju na letovanje. Albanija je krivac i podstrekivač svega onoga što su radili kosovski Albanci Srbima na Kosovu i Metohiji. Ja ne mogu da shvatim da neko kaže „meni je lepo u Albaniji“. Mi ne smemo tu golgotu koju smo doživeli i u 1. svetskom ratu i u 2. svetskom ratu i u poslednjim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, kada su stravični zločini činjeni nad Srbima i kada su gotovi svi Srbi proterani sa Kosova i Metohije, zahvaljajući i državi Albaniji, da prodamo za nešto što se zove jeftinija koka kola za pet posto u odnosu na druge destinacije, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

 

Osvrnuvši se na napade dela opozicije u Srbiji na vladajuće partije u Srbiji Marković je rekao: "Pas laje, vetar nosi a dela ostaju večito. Neki iz opozicije u Srbiji ništa ne rade, već samo laju kao psi lutalice. Ali taj lavež više nikoga ne plaši, a posebno ne one koji imaju dela i rezultate. Neka oni laju, a mi ćemo da radimo", rekao je Marković.

"Srbija je počela da smeta nekim republikama bivše Jugoslavije i nekima u svetu, ne zato što radi nešto protiv njih, već zato što ima brži ekonomski razvoj i što su rezultati Srbije bolji u svemu. Srbija je lider u ovom delu sveta po dovođenju investitora i otvaranju novih fabrika i novih radnih mesta, Srbija ima najmanju stopu nezaposlenosti u istoriji, najveći rast BDP – a, najveći prosek plata i penzija u zadnjih 30 godina. Srbija više ne zavisi od pomoći nekih moćnih država i Srbiji više ne trebaju donacije, jer je Srbija danas postala i donator i investitor i van svojih granica. Koliko smo stotina hiljada samo vakcina donirali susedima i drugim državama i koliko je Srbija investirala u razne projekte u okruženju. Od primaoca donacija Srbija je danas postala donator. I Srbija je mnogima postala trn u oku zato što je uspela svojom politikom, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i tadašnjem ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću da na glasanju u INTERPOL – u i UNESKU pobedi i moćne sile kada su lobirale da takozvano nezavisno Kosovo postane član tih svetskih organizacija."

Foto: Informer

HAŠKE PRESUDE IMAJU ZA CILJ AMNESTIJU NATO 

"Danas Srbija traži samo da se poštuje međunarodno pravo i da se ne donose političke odluke kao u Haškom tribunalu, već po međunarodnom pravu. Haške presude imale su za cilj amnestiju NATO pakta za bombardovanje naše države i zločine koje je NATO počinio 1999. godine u Srbiji i Crnoj Gori. Rezoluciju koju je usvojio parlament Crne Gore o zabrani negiranja genocida u Srebrenici nije pisana u Podgorici niti u Sarajevu i ona koju je usvojila Skupština Kosova je identična i takva će verovatno biti usvojena i u Hrvatskom saboru i u parlamentu Slovenije, a možda i u Severnoj Makedoniji. Ja pozivam autore te rezolucije da uporede broj Srba koji je živeo 1991. godine u Zagrebu, Zadru, Splitu, Šibeniku, Osijeku Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Srebrenici, Bratuncu, Kravicama, Prištini, Prizrenu, Đakovici, Gnjilanu, Uroševcu, Peći sa brojem Srba koji žive danas u tim gradovima i lako će moći da vide nad kojim narodom je izvršen i genocid i etničko čišćenje“", kazao je Marković.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо Марковић Драгана звани Палма у целости. За крст часни и слободу златну.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

E ovaj vižljasti se baš namuči u Grčkoj po ovoj vrućini. Sve za Srbiju...

Poslusajte Druga Markovica

pre 2 godine

Bunga bunga patriota sto podvodi srpske devojcice drzi pridiku o patriotizmu.

Goran

pre 2 godine

Potpuno se slazem sa Njim. Bravo Srbendo. Tako se mora rasmisljati. Znaju siptari zbog cega ne dolaze u Srbiju na letovanje. Ne zele da trose svoje prljave pare kod nas kao sto nasi kreteni nase trose kod njih!!!

Zoran

pre 2 godine

Ajde kretenu debeli ostavi nas vise na miru, pusti omladinu da zivi, a vi sto zivite u 10 veku odj....ok??

Crno_Sunce

pre 2 godine

U pravu je palma. Isto tako pravda i za Nemce,koliko ih je izginulo u 2.sv. ratu,samo zato jer su želeli da žive zajedno u jednoj državi!

Djoka

pre 2 godine

Gospodin Palma bi prvo trebao da objasni gde je novac od prodaje GRADSKE Jagodinske apoteke i zasto deo radnika apoteke ne zna gde ce raditi, jer ih privatnik nije preuzeo, nepotrebni su mu, a gradska apoteka postoji samo na papiru. Pritom, niko nece da ih proglasi tehnoloskim viskom. Zene imaju jos par godina do penzije.

kosovar

pre 2 godine

Pa vidis palma ili vrbo,bilo kako sebe nazivao dok ima takvih "patriota"bice i problema.Pojedinci daju sve za novac,a ti nisi izuzetak,samo sto tvojim "letovanjem"sa grupama perfidno krijes pravu istinu,jer novac ne stampas nego......? Meni iskreno nebi bilo drago da dodjes na kosovo niti tebi slicnima,a posteni srbi su uvek dobrodosli kao sto su i ziveli zajedno sa nama,dok se vi "patriote"ne pojaviste.A sa kim si u partiji,ko je osnivac te partije i kome se klanjas na grobu u Pozarevcu,govori dovoljno ko si i kakav si.Prvo sam postani castan i posten,da bi druge mogao uciti postenji i gde ce svoje pare da trose.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija