• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2021

13:46

NIKO NAM NEĆE ZABRANITI DA VOLIMO SRBIJU! Vučićeva poruka saborcima u Novom Sadu!

Politika

NIKO NAM NEĆE ZABRANITI DA VOLIMO SRBIJU! Vučićeva poruka saborcima u Novom Sadu!

Podeli vest

U Novom Sadu završen je sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine na kome je predsednik Srbije i lider stranke Aleksandar Vučić poručio da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost, rečeno je Tanjugu u SNS

Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore.

- Ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavesteni sta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opstinama, gradovima i na nivou drzave - naveo je Vučić.

Pored poruka o radu stranke, predstojećem Kongresu i izborima, predsednik je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima, da mnogima smeta to što danas Srbija nije slaba drzava, što se ne dodvorava nikome i ljubomorno čuva svoju suverenost i nezavisnost.

SNS mesto za vredne i poštene

On je posebno istakao ekonomske rezultate i gradnju i obnovu infrastrukture.Ponosan je, kako je rekao, na postignuto, i poručio da će zato još jače da rade za narod Srbije.

- U SNS ima mesta za sve poštene i vredne ljude, treba da ostanemo otvorena stranka, stranka koja prima rasirenih ruku ljude u svoje redove, u svoju porodicu - rekao je Vučić.

On je istakao da nikada ne smeju ni da zaliče na one koji su, kako je naveo, svojom bahatoscu, lopovlukom unistili i razorili Srbiju.

Oni zakatančili fabrike, mi ih otvaramo

- Oni su fabrike zakatančili, a mi ih otvaramo širom Srbije... Borićemo se za svaki novi put, prugu, most, bolnicu, dom zdravlja, školu, za novo povećanje plata i penzija. Niko nam ne moze zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju - rekao je Vučić.

Skup koji je trajao oko dva održan je u prepunoj dvorani Spensa u prisustvu više hiljada ljudi koji su aplauzom pozdravili dolazak Vučića. Na sastanku su učestvvoali i potpredsednici i članovi Predsedništva stranke, a održan je bez prisustva novinara.

Vučić je sinoć u Nišu održao sastanak sa stranačkim odborima centralne Srbije i Kosova i Metohije na kome je dao zadatke odborima i takođe poručio da se pripremaju za Skupstinu stranke i izbore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Srbija nikada uspesnija zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića.

Mila

pre 2 godine

Ljubav prema svojoj zemlji i prema svom narodu je vidljiva kod predsednika Vučića. Ovoliki trud, rad i zalaganje za bolju budućnost naše dece može da pruži samo iskreni patriota.

Maja

pre 2 godine

Iskrena ljubav prema svojoj državi daje vetar u leđa da se do poslednjeg atoma snage borimo za nju.

Zvezdica

pre 2 godine

Da volimo i da se borimo da bude joše bolja i uspešnija

Zvezdica

pre 2 godine

Svi zajedno treba da se borimo da Srbija bude još više ekonomski razvijena

Mila

pre 2 godine

Srbija ide u pravcu bolje budućnosti, a svi ćemo nastaviti da volimo Srbiju.

Ina

pre 2 godine

Niko srpskom narodu ne može zabraniti da se bori za sebe i za bolju budućnost

Verica

pre 2 godine

SNS je najjaca stranka jer je najvise uradila za Srbiju.

Neda

pre 2 godine

Zajedničkim snagama nastavićemo sigurnim putem ka daljem razvitku naše zemlje, nema stajanja

Andjela

pre 2 godine

SNS u kampanju ce ici cistog srca i obraza, sa rezultatima rada koji su svima vidljivi. Novac je trosen u investicije a one su tu, na svakom koraku.

Andjela

pre 2 godine

Najveca stranka u Srbiji, ima rezultate rada i u kampanji ce se truditi da im oni budu glavni motiv predstavljanja.

Andjela

pre 2 godine

Napredak i razvoj Vojvodine kao i svih krajeva Srbije je u programu SNS.

Vesna3112

pre 2 godine

Iskreno prijateljstvo i postovanje je ono sto ovu stranku cini jedinstvenom

Vesna3112

pre 2 godine

Ovako postovanje prema presedniku nigde jos nisam videla. Sve ovo ste presednice zasluzili svojim trudom, radom i brigom koju nam bezuslovno dajete

Daja

pre 2 godine

Pa naravno da ce se na sledecim izborima ici sa jos vecom zeljom i motivom. Okomila se opozicija ko osice na med,misle da ce da slme sadasnju vlast. A nisu ni svesni koliko su smesni.

Petar

pre 2 godine

Narod koji podrzava SNS,kao i sam SNS zna sta im je najbitnije, zna sta im je pokretac, zna sta im je cilj, a to je bolja Srbija.

Ivana

pre 2 godine

Aleksandar Vučić zaista čuva teritorijalni integritet i suverenitet naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu.

Sofija

pre 2 godine

Kad se predano radi i bori, podrška ne izostaje i rezultati se nižu.

Deki

pre 2 godine

Samo odgovorna politika VUčića će da se izbori sa svim onima koji bi da urušavaju državu

Dejan

pre 2 godine

Nikada neće uspeti prljavi planovi koji pokušavaju da destabilizuju državu jer će građani Srbije uvek da podržavaju Vučića

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija