• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2021

11:45

Slobodan Stupar VREĐA SRPSKU ISTORIJU: Ona je JADNA I BEDNA! Ko o čemu, MALI NARODI O SLAVNIM ISTORIJSKIM TRADICIJAMA! Video

Politika

Slobodan Stupar VREĐA SRPSKU ISTORIJU: Ona je JADNA I BEDNA! Ko o čemu, MALI NARODI O SLAVNIM ISTORIJSKIM TRADICIJAMA! Video

Podeli vest

Slobodan Stupar, nekadašnji novinar BBC na đilasovskoj televiziji bez pardona je vređao srpsku istoriju rekavši da je jadna i bedna

 

"Kakva nam je istorija? Jadna, bedna, teško ju je i opisati! A kad pričamo o istoriji ona je sva slavna i ovakva i onakva. Znate kako kažu, ko o čemu - mali narodi o slavnim istorijskim tradicijama", rekao je Stupar na N1.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

najslavniju iistoriju na svetu ima Srbija nikad nije imala kolonije niti robove to svetskim silama smeta

Ja

pre 2 godine

Kakva nam je istorija? Sve ratove u kojim smo pobesili smo pretvorili u poraze. Kakva slavna, ne tropi.

Žigolo

pre 2 godine

To od Stupara nije ništa novo ali je skandalozno da takav "intervju" emituje TV kuća koja ima pretenzije da dobije nacionalnu frekvenciju i koja se zaklinje u svoju objektivnost i poštenje. Kako taj čovek ima obraza da izađe na ulicu u Srbiji? Platiće to oni na izborima jer građani Srbije sve to znaju da "vrednuju" na pravi način.

Miki

pre 2 godine

Ovaj čovek je budaletina, stalno pokušava da bude kao nešto pametan, a lupeta li lupeta. Istorija nam je takva kakva je, naša je , za razliku od nekih malih naroda koji je i nemaju. Pogledajte facu tog čoveka, grimase koje pravi, nabeđeni foliranti, faca kafanskog pijanica.

Baća

pre 2 godine

Istoriju niko ne može da promeni, pa ni Stupar, jer su najveći umovi, političari, književnici, generali, katolički sveštenici, pa i neprijatelji Srba odali priznanje srpskom narodu i njegovoj borbi za slobodu i nezavisnost koja još traje. Ko je objektivan, može da progugla i da nađe takve izjave Bizmarka, Getea, Igoa, Franša Deperea, opata Grisenburga i mnogih drugih. Ali, samoporicanje i autošovinizam, pa i prodaja vere za večeru su stalne boljke kod Srba, pa me ne čudi šta Stupar priča. Mislim da je on jadan i bedan sa ovim što iznosi jer time vređa najveći deo srpskog naroda, a o našim precima koji su skupo platili svoju borbu za slobodu da i ne govorim. Stupar je otpadnik od srpskog roda i neka ga, neka tavori u svojoj mržnji, poješće ga.

miki

pre 2 godine

Vidise daje cvek bolestan treba mu oprostiti takvih ima na zalos mnogo

goran

pre 2 godine

Kad pricas o srpskoj istoriji treba da stojis mirno.To je himna.

rosano

pre 2 godine

Srbin sam iz Bosne, i ponosim se što je predsjednik Vučić porijeklom iz Bosne i što stvara novu istoriju i Novu Srbiju koja će biti pojam za mnoge zemlje svijeta, za razliku od Djilasa koji je takodje porijeklom iz Bosne, a koji je unazadio Srbiju i još hoće na vlast. Pozdrav za braću u Srbiji iz Republike Srpske.

Cika sale

pre 2 godine

Pa on da vredi nesto rdio bi i dalje za BBC nego videli da je alamunja znaci da ne vredi nista cim je spao da bude na nekoj tamo nekog Djilasa televiziji jadan on mora nesto da zaradi pa makar i obraz izgubijo .

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Нека се Ступар и слични Ступари, који су дошли у Србију из села званог Ниоткуда, лагано покупе прње, врате пасош Србији и врате тамо одакле су се накотили а овде доктрљали. Доста је то да нас Србијанце свакo прозива и вређа. Мука нам је Србијанцима више од некаквих Ступара, Стругара, Столица,... Ђиласа и остале окупаторске голого*ије. А за дотичног Ступара историја и не постоји, чим му је под знаком питања и то ко му је био рођени отац!

zoran

pre 2 godine

Pre bih rekao da je srpska istorija bila teška...sa usponima i padovima.

Maxo

pre 2 godine

Svaki mali narod koji je uspeo da preživi ovoliko dugo, na ovakvom svetu je veliki!

Goran

pre 2 godine

Nije ni cudo sto je radio za bbc. jabuka ne padne daleko od stabla

Milan

pre 2 godine

Овом нешто фали , није у винклу !

Miki

pre 2 godine

Od sve naše istorije najbedniji je ona u kojoj si se ti rodio.

istinoljubac

pre 2 godine

nasa istorija je duga i slavna.prostirala se do tri mora.zvala se srbija i primorje.kad bi car dusan mogao da ustane i da te priupta ponesto.onda veliki zupani i svi posle njih.ko zove ove nebitne likove na tv ?.zasto niste pozvali i nekog naseg istoricara da mu bude sagovornik.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija