• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2021

11:08

VUČIĆ SLEDEĆE NEDELJE DOLAZI U SKUPŠTINU, razgovaraće opozicionim strankama koje žele dijalog bez stranaca!

Politika

VUČIĆ SLEDEĆE NEDELJE DOLAZI U SKUPŠTINU, razgovaraće opozicionim strankama koje žele dijalog bez stranaca!

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sledeće nedelje ponovo doći u parlament da razgovara sa opozicionim strankama koje žele dijalog bez stranaca

"Dogovorili smo se da imamo i partijski sastanak između SPS i SNS o saradnji na predstojećim izborima", rekao je Dačić za TV Hepi.

On je dodao da je jako bitno da se naprave politički dogovori.

"Višestranačka politika bi trebalo da se vrati u parlament. U tom smislu smo imali dva kraka dijaloga. Jedno bez evropskih parlamentaraca, drugo sa. Evropski parlamentarci nisu mogli da putuju zbog kovida. Ovo je prvi put da su došli. Dijalog će se nastaviti u septembru. Rok nam je do 1. oktobra da se postigne dogovor oko toga", naveo je Dačić.

Dačić je kazao i da SNS i SPS nemaju problem da sakupe 10.000 overenih potpisa, podsetivši da se ti prikupljeni glasovi ne overavaju kod notara.

"Sada je napravljen iskorak, olakšano je da ne mora da se overava kod notara jer sve to veoma košta, a neke male opštine na primer nemaju ta sredstva. Finansije su takođe bile tema dijaloga. Oko nekih tema se slažemo, oko nekih ne", rekao je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlajko

pre 2 godine

Veoma vazan razgovor sa opozicionim strankama !

sanjaj2017

pre 2 godine

bitno je da se dodje do političkih dogovora, jer je sve to u interesu gradjana. što manje raskola medju strankama to bolje za nas.

Petar

pre 2 godine

Vucicu zelim svu srecu, treba razgovarati sa takvim odronima, koji su sve i svasta pricali o predsedniku.

Nena

pre 2 godine

Svaki dogovor sa opozicijom je dobar, a najbolje bi bilo da se stranci ne mešaju u unutrašnje stvari naše zemlje. Uvek se može postići razgovor, jedino ako neka druga strana to ne želi,a opozicija ne može da traži izgovor u izbornim uslovima

Rita

pre 2 godine

Važan sastanak i potrebno je izlaganje poslanicima da znaju rezultate sastanka

Era

pre 2 godine

Poslanici u narodnoj skupštini Republike Srbije treba da znaju rezultate sastanka. Živela Srbija

Ivana

pre 2 godine

Izbori su 3 aprila 2022 godine trebalo bi da se dobro pripremimo. SNS treba da zna u jednu kolonu sa koalicionim partnerima.

Sss

pre 2 godine

Vazan razgovor koji se mora obaviti. Ne sme biti nesuglasica medju strankama

Ina

pre 2 godine

Za sve ono što je u interesu naroda treba se zalagati.

Rade

pre 2 godine

Vučić ovim pokazuje da je u Srbiji visok stepen demokratije i da se uviđa svačije mišljenje i stav

Rade

pre 2 godine

Vučić će uvek da uvažava svačije mišljenje i omogući će svima da iskažu svoj stav

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija