• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2021

16:22

Ako budeš dobra, poslaće ti čika Velja pozdrav iz zatvora! Vladanka na Tviteru "uništila" Mariniku!

Politika

Ako budeš dobra, poslaće ti čika Velja pozdrav iz zatvora! Vladanka na Tviteru "uništila" Mariniku!

Podeli vest

Članica Predsedništva SNS Vladanka Malović danas je na Tviteru ponovo dezintegrisala Đilasovu radnicu Mariniku Tepić koja je prethodno, po ko zna koji put, besmislenim optužba pokušala da napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića

 

- Samo ti, preletačice, uživaj. Nastavi da se vozaš u poršeu, dok botuješ za platu u tajkunskoj kompaniji, čiji je vlasnik najveći lopov Dragan Đilas. Ako budeš dobra, poslaće ti čika Velja pozdrav iz zatvora, možda stigne i novi porše - napisala je Vladanka Malović.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Minja

pre 2 godine

Moze uskoro i Marinika Velju da poseti malo u zatvoru. Pocinju da isplivavaju razne price u vezi nje i kriminalaca.

Milica

pre 2 godine

Marinika Tepic ne zna sta drugo nego svaki dan neke tvitove u kojima u najvecem broju slucajeva nekog pljuje,deluje neozbiljno i bahato.

Ina

pre 2 godine

Marinika će da bude poštar Velje, ukoliko i ona sama ne završi u zatvoru.

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas i Marinka Tepić moraju da odgovaraju za veliku pljačka građana.

Sumadinac

pre 2 godine

Ova naslednica Nataše Kandić bi trebala da malo boravi u nekoj ustanovi zatvorenog tipa, mnogo .ere i otvoreno podržava monstrume, stvarno je bilo dosta. #hospitalizujteMariniku

Anita

pre 2 godine

Svi dobro znamo da je Marinka pod uticajem velikog manipulatora Dragana Djilasa,slusa ga I sledi njegovo bahato ponasanje!

Rade

pre 2 godine

Tepićka pokušava da odbrani kriminalce ali ne uspeva joj

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija