• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2021

14:13

BELIVUKOVE REČI NE TREBA UZIMATI ZDRAVO ZA GOTOVO! Ni u redakciji KRIK-a sad ne veruju u ono što su sami napisali! DAKLE, JOŠ JEDNA LAŽ!

ATA Images/Printscreen

Politika

BELIVUKOVE REČI NE TREBA UZIMATI ZDRAVO ZA GOTOVO! Ni u redakciji KRIK-a sad ne veruju u ono što su sami napisali! DAKLE, JOŠ JEDNA LAŽ!

Podeli vest

Nakon teksta u kome su objavili detalje sa saslušanja Veljka Belivuka, tokom kojeg je on navodno rekao "da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tražio razne usluge", iz redakcije KRIK-a sada poručuju da Belivukove reči ne treba uzimati zdravo za gotovo?!?


Samo nekoliko trenutaka pošto je predsednik Srbije javno demantovao navode iz njihovog teksta, rekavši da se nikada nije video ni sastao sa Belivukom i Markom Miljkovićem, da je spreman da pred javnošću bude ispitan na poligrafu, kao i da će u roku od 48 sati otkriti ko stoji iza sramnih optužbi protiv njega, novinarka KRIK-a izjavila je za N1 da iskaz osumnjičenog vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Autorka tog teksta podsetila je da je Belivuk osumnjičen kao šef jedne od najbrutalnijih kriminalnih grupa na ovim prostorima, pa njegov iskaz ne treba uzimati zdravo za gotovo.

- Da li se to dogodilo ili ne, ne znamo, ali bilo bi važno da o tome čujemo od predsednika i ljudi iz vrha vlasti - rekla je novinarka KRIK-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozonbg

pre 2 godine

Kazete KRIK. Mislite na redakciju 100 evra. E, tako moze.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija