• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2021

16:18

Neka istaknu Belivuka kao nosioca svoje liste, pa neka izađu narodu, državi i Aleksandru Vučiću na crtu na izborima!

Politika

Neka istaknu Belivuka kao nosioca svoje liste, pa neka izađu narodu, državi i Aleksandru Vučiću na crtu na izborima!

Podeli vest

Danas su se, noseći na svojim ratnim zastavama reči koljača, u čoporu na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu obrušili tajkuni, lopovi, pedofili, kriminalci, sav talog koji zna da mu nesavladivu prepreku za pljačku, divljanje i pustošenje Srbije predstavlja upravo - Aleksandar Vučić, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, čije saopštenje prenosimo u celosti...

 

"Pokazali su danas da su isti - talog, koji očigledno ne bira sredstva u svom paklenom naumu da tu prepreku ukloni po svaku cenu.

Tom Aleksandru Vučiću je Belivuk spremao snajpersku pušku i teški mitraljez. Tog Aleksandra Vučića je Zvicer označio kao svog najvećeg, smrtnog neprijatelja. Deci tog Aleksandra Vučića pretio je pred tužiocima Elez, a za njegovu egzekuciju dva naloga je dobio Čaba Der i to pred sudom priznao. Jasno je, sasvim, šta Aleksandru Vučiću misli i šta mu sprema mafija, najbrutalniji i najkrvaviji kriminalni klan koji je ikada postojao u ovom delu Evrope. I kom je Aleksandar Vučić objavio rat, a vođe mu poslao iza rešetaka. Sa takvima su danas rešili da stupe u isti stroj: Dragan Đilas i kompletna njegova kamarila i kumovi, Jeremićeva firma sa svojim uposlenicima, svi bivši i sadašnji funkcioneri žutog preduzeća, pedofilski "pokret" koji koljače "mnogo voli", lažni "novinari" o čijim vezama sa ubicama svedoče i porodice žrtava, kompletna eskadrila tajkunskih medija. Odabrali su sebi i stranu, i saveznike, time rekavši sve o sebi. Baš sve što i njima treba da znamo i danas, i ubuduće.

Takvima narod Srbije nikada neće dati u šake svoju zemlju, svoju decu i njihovu budućnost. Neće dozvoliti da sve to stave u svoju mašinu za mlevenje mesa: ni onu političku, ni onu pljačkašku, niti onu iz Ritopeka. Poštena i hrabra Srbija stoji danas uz svog predsednika Aleksandra Vučića. Složnija nego ikada. I što je veće i besnije divljanje najgorih među najgorima, što su zveri u svom kidisanju na Aleksandra Vučića glasnije, to je odgovor hrabre i poštene Srbije odlučniji.

Ako stvarno misle da tu Srbiju mogu da pobede: neka istaknu Belivuka kao nosioca svoje liste, pa neka izađu narodu, državi i Aleksandru Vučiću na crtu na izborima. Videće sasvim jasno - kolika je podrška i njima i tim "vrednostima" kojim su se zakitili. Počistiće narod, ubedljivije nego ikada ranije: tajkune i lopove, ali i sve njihove lažove, trovače, pedofile, dilere i ubice. Baš takvu sudbinu i večiti prezir, svojim su beščašćem i zaslužili - sami."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 2 godine

Danas smo videli koliko su daleko spremni da idu

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija