• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2021

12:25

BELIVUK UJEDINI TAJKUNSKO-KRIMINALNI KARTEL! Oštra reakcija Vladimira Orlića!

Politika

BELIVUK UJEDINI TAJKUNSKO-KRIMINALNI KARTEL! Oštra reakcija Vladimira Orlića!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić kaže da je tajkunsko-lopovski kartel našao nekog oko koga će se okupiti, imenovavši Veljka Belivuka. Orlićevo saopštenje prenosimo u celosti

Tajkunsko-lopovski kartel bivšeg režima konačno je uspeo da ostvari svoju davnašnju želju. Želju za toliko pominjanim i predugo čekanim "ujedinjenjem". Svog ujedinitelja, kog su sanjali godinama, svog lidera nad liderima, za kojim će poći svi i konačno progovoriti jednim glasom, svog mesiju, spasioca i poslednjeg proroka, pronašli su u - Veljku Belivuku.

A godinama već, ni uz najveće napore, nije im nikako polazilo za rukom da realizuju tu svoju najveću čežnju - "jednu kolonu", "jednu platformu" o kojoj su samo pričali, a u realnosti se svađali i gložili, pa do toliko sanjanog ujedinjenja nikada nije došlo. Osvanuo im je dan kada se i to, konačno, promenilo: dan kada su svi kao jedan prigrlili laži koljača i ubice, kasapina sa mašinom za mlevenje ljudskog mesa, proglasili ih za svoje sveto pismo i složno krenuli sa njim u zajednički juriš na - Aleksandra Vučića. Na čoveka koji je lično objavio rat mafiji, koji je lično zaslužan za to što se koljač nalazi iza rešetaka, i koji je upravo zato meta odmazde zatočenog zlikovca. Ali, za tajkune i lopove to je nevažan detalj, kod njih važi deviza: vođi se u zube ne gleda. Pa onda - ni u ruke. Čak ni kada su krvave do ramena.

I brzo je ta konstrukcija laži raskrinkana, objavljivanjem kompletnog paklenog plana koji su ubice pravile sa svojim konsiljereom. I svi znaju sve, svi su svesni da je reč o lažima u službi političke odbrane očajnika, kojima se sprema doživotna robija za zverstva koja su počinili. Ali, ne da se pokolebati tajkunsko – lopovska kamarila, Đilasova, Tepićkina, Jeremićeva, Tadićeva, žuta i prefarbana svim mogućim farbama: njihov odgovor glasi - "potpuno je nebitno da li je istina". Bitno je samo da "ujedinjuje" protiv Aleksandra Vučića, je li tako?

Pa dobro - nije prvi put da su laž, klevetu i beščašće uzeli za vodilju, neće im biti ni poslednji. Doduše, nisu do sada za ikonu i ujedinitelja uzeli zver, kasapina i monstruma, ali - za sve postoji prvi put. Ako su oni tim svojim izborom zadovoljni, njihovo je pravo - da kroz lice svog novog lidera i uzora pokažu lice svoje politike. Svoje glavne ponude građanima, lice Srbije kakvu bi oni napravili sutra. S kim su - takvi su. Sami su to izabrali. I niko bolje ne bi mogao da ih opiše, nego što su se ovim opisali - sami.

Dobro je da narod to vidi, pa da danas, sutra i uvek može da napravi svoj izbor. Između njih, "ujedinjenih" sa Belivukom i iza Belivukovih "istina" i "vrednosti" na jednoj strani, i na drugoj strani - Aleksandra Vučića, koji svim "ujedinjenim" jurišnicima jasno poručuje: Nema povlačanja pred takvima, ni prepuštanja Srbije u kandže takvima, predaja nije opcija.

Jasan je to izbor, jednostavan i lak. Srbija ga je već napravila, i ona kaže: uzalud vam i takvo "ujedinjenje", zlikovci, nije Aleksandar Vučić sam. Uz njega stoji pošten i odgovoran narod, ogromna i ubedljiva većina u ovoj zemlji. I taj narod jasno vam ponavlja njegov odgovor: predaja nije opcija! - napisao je Orlić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija