• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

09:20

UREDNIK KRIKA POKAZAO PRAVO LICE! Opšte je prihvaćeno da je u Srebrenici bio genocid

printscreen TV Prva

Politika

UREDNIK KRIKA POKAZAO PRAVO LICE! Opšte je prihvaćeno da je u Srebrenici bio genocid

Podeli vest

Urednik portala Krik Stevan Dojčinović, koji je pre dva dana optužio predsednika Srbije za saradnju sa klanom Veljka Belivuka, pokazao je svoje pravo lice

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, zajedno s Nebojšom Krstićem, Dojčinović je na direktno pitanje da li je u Srebrenici bilo genocida izjavio:

- Pa ja kontam da je generalno opšteprihvaćeno da se desio genocid tamo - rekao je Dojčinović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
patriot

pre 2 godine

... e on konta... Dokad će te primitivne, neobrazovane individue moći da šire gluposti? Nauči šta znači genocid pa se javi. Ratni zločini nisu genocid, već zločin!

stanko

pre 2 godine

Šta ti imaš da ''kontaš'', znaš li ti srpski jezik, ako si uopšte srbin. Pre bih rekao da si antisrbin. Sramota izdajniče i plaćeniče.

Amater

pre 2 godine

ON DOBRO KONTA STA TREBA DA KAZE I NAPISE SA OBZIROM KO GA PLACA....

miki

pre 2 godine

Boze Boze koji olos belosvetski!!!!! ovakav kao ovaj majmun majke po....ju ne radjaju !!!! setkaju po televizijama i prave se pametnjakovici a neznaju ni nos da obrisu !!!! Eh Srbijo moja dokle vise ????

Branka Met

pre 2 godine

Još kada bi mučenik znao da objasni što znači i koga obavezuje izraz "opšteprihvaćeno" i to za genocid, bilo bi ga lakše razumeti. Mislim da su mu samo naložili da se tako izrazi, ali nisu mu objasnili suštinu ove budalaštine.

Baća

pre 2 godine

Slušao sam tog Dojčinovića šta priča i kako priča. Pa, po meni, liči na pirsing soft varijantu Milovana Brkića iz Tabloida. U odnosu na Dojčinovića, koji je nešto smušeno objašnjavao, Nebojša Krstić je delovao jasno, precizno i ubedljivo. Dakle, Dojčinović je deo mreže pod kontrolom zapadnih sila, on nije novinar već propagandista, dobro je plaćen i to mu je posao. Po mom mišljenju - da laže.

nemanjicbgd

pre 2 godine

On kao da je mladji brat, alapace, Marinike Tepic.

Stojan

pre 2 godine

Nije tacno. Ako su prihvatili neprijatelji i okupatori do ne znaci da je to prihvaceno. Treba se boriti protiv takvih izdajnika koliko i protiv neprijatelja.

jolabnet

pre 2 godine

Pored govorne prisutna je i mentalna mana. Simpatičan mladić ovaj Vaš krik.

Dunja

pre 2 godine

Go**o jedno. Mrs nazad u rupu iz koje si izmileo. Jadna moja Srbijo, sta sve trpis.

Aco od Jajinaca

pre 2 godine

Jel' Aleksandar Veličanstveni Srbin iz Srbije? Onda je njegov pradeda sigurno ratovao protiv Austrougara i njihovih konjušara i sluga sa Balkana.

Baća

pre 2 godine

Još nešto. Ko nije pročitao, neka progugla i pročita sta je izjavio Dru Saliven, urednik međunarodne mreže OCCRP za koju radi naš Dojčin iz KRIK-a, pa će mu sve biti jasno. Dakle, Srbija je, po Salivenu , nedemokratska zemlja i to je ključni spin. Verovatno zato što je nezavisna i nije u NATO paktu. E, onda bi bila demokratska i po meri Salivena. Otuda i početak "lova na Vučića". Ali, ima i ona narodna "love, a ulovljeni".

milankukic

pre 2 godine

protiv takvih hitno podneti krivicnu prijavu jer međunarodna komisija sastavljena od eminentnih strucnjaka donela zakljucak da nije genocid ali je zlocin i to je relevantno zato svako ko kaze da je genocid krivicna prijava

Breeee

pre 2 godine

Toliko jednostavna istina. To je pečat koji će im ostati za vazda. Niko i nikada im to neće izbrisati…

Nena

pre 2 godine

Kontaš pogrešno. Kontaj ponovo! I nauči kako se govori u javnosti, a kako privatno!

Čarapan

pre 2 godine

On to po onoj ,,gde svi tu i mali mujo,, bez mišljenja svojom glsvom ili možda misli dzepom

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

Sehemimi

pre 2 godine

"Općenito" je poznato da nisi Srbin i da samo lupaš,a " kontaš" ako imaš s čim,jer da si Srbin nikad takvu glupost ne bi reko.

ajoj

pre 2 godine

Partijski botovi su najveće patriote u miloj nam Stradiji.

nemanjicbgd

pre 2 godine

Kaze, ja KONTAM, jasno mi je, i ko je i sta je.

proka

pre 2 godine

СВИ ОВИ СТРУЧЊАЦИ ШТО НАС УЧЕ ДА ЈЕ У СРЕБРЕНИЦИ БИО "ГЕНОЦИД" ШТО НАВОДЕ "УБИЈАЊЕМ 8.000,00 СТРАДАЛНИКА, КАО ДА СУ "ИЗОСТАЛИ" СА ЧАСА МЕТЕМАТИКЕ У ДРУГОМ РАЗРЕДУ КАДА СЕ УЧИЛА ТАБЛИЦА МНОЖЕЊА, ИЗГЛЕДА НЕЗНАЈУ ДА ЈЕ 8.000 ПОМНОЖЕНО СА СТО (сто) УКУПНО 800.000 А ТО ЈЕ ЈЕДАН Ј А С Е Н О В А Ц, И ГЛЕ ЧУДА ТАМО СЕ НИЈЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД А У СРЕБРЕНИЦИ ЈЕСТЕ. ЗНАЈУ ОНИ ДОБРО ДА СУ ЖЕНЕ СА ДЕЦОМ ОДВЕЗЕНЕ ИЗ СРЕБРЕНИЦЕ АУТОБУСИМА У ДРУГЕ ГРАДОВЕ БОСНЕ НА МУСЛИМАНСКУ ТЕРИТОРИЈУ И ПРЕЖИВЕШЕ "СРЕБРЕНИЧКИ ГЕНОЦИД".

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59