• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

10:35

Pojedinci u SNS me mrze, ali OVO JE PREVIŠE! Stefanović još jednom negirao vezu s mafijom!

Politika

Pojedinci u SNS me mrze, ali OVO JE PREVIŠE! Stefanović još jednom negirao vezu s mafijom!

Podeli vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović regaovao je na optužbe da je povezan s mafijom i da želi da se okoristi od uklanjanaja Vučića. Stefanovićevo sapštenje prenosimo u celosti

- Na pojedine napise na naslovnim stranama u kojima sam bez ikakvog povoda i dokaza doveden u vezu sa pohapšenim klanom monstruoznih ubica reagovao sam momentalno, znajući koliko takve laži mogu da nanesu štetu mojoj zemlji, našem predsedniku, našoj stranci i meni lično.
 

Smatrao sam da će moja argumentovana reakcija da spreči da se ijedna reč uhapšenog ubice ubuduće uzme kao istina, jer sve što je izgovorio je najcrnja laž – i kada je reč o predsedniku Vučiću i kada je reč o meni. Pogotovo, jer je istraga o ovim zločinima, kao što sam već ranije napomenuo, počela u vreme kada sam obavljao dužnost ministra unutrašnjih poslova.
Prevršili svaku meru

Ali napad na mene je uprkos tome nastavljen i to na način koji je prevršio svaku meru. Stavljajući me u isti koš sa mafijom, kao one koji će "profitirati od uklanjanja Vučića", autori i incijatori ovakvih bolesnih konstrukcija prešli su svaki prag normalnog i njihove bezumne napade shvatam kao napade na mene, moju porodicu i moju državu, tako da će i moji dalji odgovori i koraci biti takvi da zaštitim sve što mi je najsvetije.

Ne bih bio iznenađen da su ovakve monstruozne laži i napadi došli od Đilasovih medija, to je njihov politički zadatak, a istina nevažna. Ali da mediji koji podržavaju našeg predsednika i Vladu, znajući da uhapšeni ubica izgovara sve same laži, konstruišu neke njegove reči i mene povežu sa mafijom, to neću da dozvolim. I do sada je u tim medijima vođena hajka protiv mene, pa i moje porodice, na šta sam uz velike napore reagovao krajnje uzdržano, pa čak i kada su sipali sve same laži protiv mog mrtvog oca. 

Foto: Printscreen Pink

Uprkos istini i uprkos mojoj krajnjoj uzdržanosti ta hajka ne prestaje, već se samo pojačava i sada kulminira monstruoznim optužbama da zajedno sa mafijom želim da se okoristim od "uklanjanja predsednika Vučića". Takvim odvratnim lažima je pređena svaka granica i otvorena je direktna opasnost za mene i za moju decu. A ona nisu ništa manje vredna od bilo kog drugog deteta u Srbiji. 
Pošto krajnje iskreno verujem u naše državne organe i pravosudni sistem, u ponedeljak ću podneti tužbe protiv svih medija koji me bez ikakvih argumenata predstavljaju kao kriminalca i zaverenika koji je u dosluhu sa zločincima i ubicama. Uradiću to zato što istina mora da zaustavi ovu besprizornu hajku, koja nanosi štetu i dovodi u opasnost moju porodicu, ali u isto vreme teško narušava kredibilitet i ugled naše države.

Politički mentor i prijatelj

Ne može da ostane u vazduhu nečija laž da kao ministar odbrane i potpredsednik Vlade radim protiv predsednika Republike, koji mi je ujedno politički mentor i prijatelj. Ne želim da zbog takvih laži postavljam sebi pitanje kako da sutra stanem pred naše vojnike, razgovaram sa nekom visokom stranom delegacijom ili odem u državnu posetu kao ministar odbrane, boreći se za Srbiju, kada me mediji koji podržavaju predsednika i Vladu stavljaju u isti koš sa ubicama i zaverenicima protiv šefa države.

U lažima koje su objavljene nema nikakvih poruka meni, pa i ako ih ima ja ih ne razumem, niti želim njima da se bavim. Znam da prema meni postoji lična netrpeljivost, pa čak i mržnja od pojedinih interesnih grupa u stranci kojoj pripadam, ali ako je ovo način da se to pokaže, onda su se prevarili, jer su prešli sve granice ljudskog rešavanja nesuglasica i problema. Ovo je tačka u kojoj se ugrožavaju moja deca, dužnost koju posvećeno obavljam, moja država i moj predsednik, a ja to neću da dozvolim i boriću se svom snagom protiv toga.“


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 2 godine

Da je nevin, kao što kaže...pa sam bi otišao, odnosno za dobrobit Srbije bi podneo neopozivu ostavku. Zašto? Pa zato što je bio ministar Policije, koja je u to vreme usko sarađivala sa kriminalcima. Zato što je on doveo Dijanu Hrkalović.

Nebojša

pre 2 godine

On zaista misli da smo mutavi i ovo je vredjanje inteligencije. Pa ko je saradjivao s mafijom i ubicama i stranim.obavestajnim sluzbama CIA i MI6. Sram te bilo. Lepo sam napisao prosle godine pre nesto vise od godinu dana da RADIS ZA MAFIJU I DA PRENOSITE PODATKE I TI I TVOJA KAĆA. U zatvor olosu.

nemanjicbgd

pre 2 godine

Stefanovicu, da li si imao veze sa mafijom to ne znam. Ali, znam, kao i ogromna vecina gradjana Srbije, da imas ogromnu odgovornost, za sve sto se dogadjalo u MUPU-u, dok si bio ministar policije. Da imas imalo morala, ti bi podneo ostavku, a ti si, bez srama i obraza, prihvatio mesto ministra vojnog. Tvoja odgovornost mora da se utvrdi, ako je bilo.

Rade

pre 2 godine

Stefanoviću, da li sam ja bio ministar policije, kada je Belivuk unajveće delao, ili ti ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Dijanu Hrkalović sam ja postavio da službuje u policiji ili ti ? ? ? ? ? ? ? ? Od svih ministara ti bi jedini trebao hitno u zatvor i to malo poduže ! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija