• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2021

21:27

PA NAJBOLJE JE JOŠ DA NAM HRVATI DAJU IMENA DECI! MOJA PORODICA JE TEŠKO STRADALA OD USTAŠKE RUKE! Sve dok oni napadaju Vučića znači da nam dobro ide, zato neka nastave!

Printscreen tv pink

Politika

PA NAJBOLJE JE JOŠ DA NAM HRVATI DAJU IMENA DECI! MOJA PORODICA JE TEŠKO STRADALA OD USTAŠKE RUKE! Sve dok oni napadaju Vučića znači da nam dobro ide, zato neka nastave!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisji na TV Pink odgovorio je na provokacije iz Hrvatske zbog imena koje je dao svom sinu Vukanu

- Drugačije je malo. Moram da budem ozbiljan. Svaki put kada Srbija pokazuje dobre rezultate. Zato sada ponovo postoji ta kampanja. Kada sam rekao da će se nastaviti o rezolucijama u Srebrenici nisam pogrešio. Podgorica je pokrenula to pitanje, Priština je nastavila. Sarajevo je produžilo, a iz Hrvatske  se uvek vraćaju na to. Srbiju, opet im ponavljam, interesuju samo naše granice, ništa više od toga. Srbija će uskoro prestići prvi put Hrvatsku po BDP. Što se tiče mog sina Vukana. Kako da vam kažem, ja nisam idealan ličnost za njih na ovom mestu. Moja porodica je teško stradala od ustaške ruke. Moj otac nikada nije video svog oca. Posle svega toga još i mena deci da nam daju, i da odlučuju kako će naša deca da se zovu. zamislite da smo mi u nekom mediju napisali kako treba da se zovu deca Andreja Plenkovića, ili Milanovića. Dok razapinju Vučić ja znam da nam dobro ide. neka rade svoj posao, to im je posao.

 

/UŽIVO/ SVI GRAĐANI U DECEMBRU DOBIJAJU DODATNIH 20 EVRA! Vučić saopštio NOVE SJAJNE VESTI!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Nek ostave čoveka i njegovu porodicu više na miru, svima smeta napredak naše zemlje i naravno predsednik koji je zemlju postavio na pravi put

Dijana

pre 2 godine

Verovatno je trebao njih da pita kako da nazove svog sina

Jovana

pre 2 godine

Nekima u regionu, ne prija uspeh Srbije u svim sektorima!

Ivana

pre 2 godine

Srbija to nikada ne bi rekla, niti bilo ko iz Srbije kakva imena treba da daju decu. Srbija mora da ostane pristojna država.

Vesna3112

pre 2 godine

Sad jos najbolje da njih pitamo za misljenje kako ce nam se deca zvati

Pufkica0707

pre 2 godine

Cus ti njih treba da ih je sramota i stid zbog ovoga

Vesna3112

pre 2 godine

Nemaju oni prava da se mesaju u nas izbor imena deteta, pa nisu ga oni ni napravili ni rodili

Baki

pre 2 godine

Ustaše i šiptari su dve naj gluplje nacije na svetu neznaju normalna hrvatska imena da daju svojoj deci a kamoli da daju našoj .

sekana11

pre 2 godine

Očigledna mržnja i pakost.Ostavite više porodicu i decu na miru.

Biljana

pre 2 godine

Hrvatske boleštine prevazilaze sve mere zdravog razuma!Vreme je da shvatimo da oni Srbe nikad neće smatrati za dostojne ljude i komšije već bi nas i danas zatirali da ni trag ne ostane.Komentari o imenu sina predsednika Vučića upravo to dokazuju,mrze nas patološki

Aleks

pre 2 godine

Verovatno je trebao njih da pita kako da nazove svog sina pustite našeg predcednika Aleksandar Vučića na miru

Mili

pre 2 godine

Ostavite više decu na miru.Koliko samo mržnje ima u hrvatima...

Saska

pre 2 godine

Hrvatska stalno u paranoji, koja iz godine u godinu raste. Stalno nas za nesto optuzuju, sad im i ime deteta tema, i tu imaju neke svoje teorije zavere. Van svake pameti

Veka

pre 2 godine

Nek se Hrvatska bavi svojim problemima, nas nek ostave na miru. Mi im pruzamo ruku pomirenja, oni nas krive za sve i svasta, dokle to ide kad je i ime malog Vukana tema u hrvatskim medijima

Una

pre 2 godine

Srbija nema pretenzije ni na ciju teritoriju, dzabe ove suplje price koje plasiraju hrvatski mediji, pa im ni dete nije sveto

Jelena

pre 2 godine

Vučić smeta i to je očigledno, mogu njemu samo da zavide jer je Srbiju postavio na noge

Princip

pre 2 godine

Baš kao što su janjičari bili najsurovija grupacija otomanske vojske, tako su i Srbi kojima je nametnuta rimokatolička vera, a koji se danas smatraju Hrvatima.

Milica

pre 2 godine

Oni vole da prisvajaju i da otimaju,sto se kroz istoriju videlo. A glupo ne komentarisati zasto je i da li je po nekom dege dobilo ime. Ime je lepo,pravo srpsko!

Nena

pre 2 godine

Hrvatima je izgleda baš dosadno ,sad je problem sto se Vukan zove Vukan,a sta li misle,kako bi trebalo ,po njima da se zove dete?Strasno ,reci nemam !Mogli bi svi da gledaju svoja posla kao što to i mi radimo ,Srbi!Nikog me diramo i za sve njih su granice Srbije otvorene I šetaju gde i kako hoće za razliku od nas kad odemo tamo!Toliko od emancipovanosti njihovoj!

Jelena

pre 2 godine

Ja ne znam zasto vise ne puste predsednika i njegovu porodicu na miru

Jeka

pre 2 godine

Jel trebao Hrvate da zove kad je svojoj deci davao imena?,

Stojadinka

pre 2 godine

Можда је требало да пита Хрвате које име да да свом детету. Које будале.

Ana

pre 2 godine

Strasno je to sto Hrvati pisu. Popstavlja se pitanje, da li su oni normalni?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59