• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2021

11:59

RASKRINKAN ŠOLAKOV TAJNI PLAN! EVO KAKO JE TAJKUN OSMISLIO JOŠ JEDNU PRLJAVU KAMPANJU PROTIV VUČIĆA! Foto

Tanjug/printscreen

Politika

RASKRINKAN ŠOLAKOV TAJNI PLAN! EVO KAKO JE TAJKUN OSMISLIO JOŠ JEDNU PRLJAVU KAMPANJU PROTIV VUČIĆA! Foto

Podeli vest

Dragan Šolak je putem svog portala N1 optužio je fudbalere i trenere Premijer lige da sarađuju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i kompanijom Telekom, samo zato što se engleska liga prenosi na Arena Sport kanalima, a sada je otkriven i plan koji je Šolak napravio kako bi pokrenuo još jednu prljavu kampanju protiv Vučića

 

Šolak je angažovao izvesnog profesora Marka Milosavljevića iz Slovenije, koji je inače redovni sagovornik N1 otkako su pokrenuli sajt u Ljubljani, da napiše tekst za jedan strani portal kako Premijer liga sarađuje sa Aleksandrom Vučićem u rušenju demokratije.  

Foto: printscreen

Da je njegov tekst naručen dokazuje činjenica da profsor Milosavljević nikada ranije nije napisao nijedan tekst za taj strani portal. I tako počinje kampanja protiv Vučića.

SVAKI DAN SEDIM SA GAZDAMA TOTENHEMA, LIVERPULA, ARSENALA I GLEDAMO KAKO DA SRUŠIMO ĐILASA I ŠOLAKA! DOGOVORILI SMO SE DA TE BASTIONE SLOBODE UGASIMO!

S druge strane, u vesti koju je objavio N1 u Srbiji nigde se ne pominje da je autor teksta, tj. kreator optuživanja Premijer lige i Vučića, pomenuti profesor, već se navodi da je to "reakcija sajta". 

Foto: printscreen

Koliko je sve dobro osmislio, Šolak je dokazao narednim postupkom - redakcija N1 pozvala je naknadno prof. Milosavljevića da prokomentariše ove navode, kao da nikakve veze sa njima nema. 

Foto: printscreen

Takođe, ovaj samozvani stručnjak je i ranije davao izjave za N1 na temu Telenora. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa Žunjić

pre 2 godine

Kritičko mišljenje u SNS Srbiji je ravno bogohuljenju!

Baća

pre 2 godine

Mislim da grešiš. Svašta se piše i izgovara po medijima na račun SNS, Vučića posebno. Nema veze. To je demokratija i pravo na slobodnu reč. Ali da se satanizuje i targetira šef jedne države bez ikakvih dokaza, već na osnovu spinovanja i glasina, to nigde u Evropi i USA nije dozvoljeno. To nije kritičko mišljenje. To je poziv na ubistvo. Neka svi oni koji ne vole, mrze ili su protiv Vučića lepo izađu na izbore i izaberu drugu vlast. Šta je problem? To je legitimno. I niko takvu biračku premoć, koju svi kontrolišu, ne može da izigra. Ali, Đilas to neće. Nemoguće je da SNS ima nizak, a on visok rejting, kako tvrdi. OK, braćala, ako je tako, ti si pobednik iduće godine. Ali, čini mi se da ipak nije. Ovako, slede nam sukobi, nasilje na ulicama, haos. Srbiji to ne treba.

Baća

pre 2 godine

Meni uopšte nije jasno zašto se jednoj stranoj televiziji i njenom vlasniku dozvoljava subverzivna aktivnost na teritoriji Srbije. Druge zemlje to ograničavaju, USA na primer, ili potpuno zabranjuju, dok se kod nas to dozvoljava u ime demokratije i prava na slobodnu reč. Čekajte, zar je laganje, produkcija fejk njuz, satanizovanje izabranih predstavnika vlasti, huškanje i podjarivanje građana Srbije na mržnju, sukobe i nasilje, korišćenje mafije i koljača u političkoj borbi za vlast i mnogo toga drugog, zar je to demokratija? Pa ti ljudi preko svojih medija direktno pozivaju na ubistvo predsednika države. U kojoj je to zemlji dozvoljeno? Jel' moze to u USA ili Velikoj Britaniji ili Nemačkoj? Ne može. Pa, valjda, ne može ni u Srbiji. Treba više jednom stati tome na put.

Lazni Bot

pre 2 godine

Na stranu sve nek je kako pisete ali 600 miliona nasih para za fudbal,pa koliko su se jos ugradili drzavnici

coal

pre 2 godine

Non-stop rade slične stvari. Trebalo bi na dnevnom nivou da objavljujete ovakve tekstove ili čak rubirku na kraju dana, jer se ovde ne radi o kritici konkurencije, već o kritici medijske manipulacije. Da ne pominjemo da gotovo redovno članove različitih političkih partija predstavljaju kao stručnjake iz svojih oblasti, bez pominjanja činjenice da su to članovi partije. Svi novinari bi trebalo da aktivno ukazuju na neprofesionalizam u izveštavanju, bez obzira iz kog tabora dolaze.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо вишегодишњи константан оправдан основан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija